Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Имам доста голям проблем..плс помогнете!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Имам доста голям проблем..плс помогнете! 
Здравейте!От понеделник започнах пак да тренирам..Пия креатин и глутамин и от вчера си купих трибестан.Вчера пих трибестана 3 пъти по 3 хапчета (по 250мл са) .. направих си тренировката,пих всички работи както си му е реда и ядох 4 пъти..вечерта като се прибрах кам 8 часа испих дозата трибестан (3 хапа) и креатина и кам 11 си легнах.Вечерта кам 3 часа се сабудих и повръщах..след това кам 4-5 пак ми се догади и пак ходих да повърна.Възможно ли е да е от хранителните добавки??? На 16 г. сам тежа 62 кг.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
незнам дали има6 проблем но ако има6 сус сигорност не си го споменал в написаното Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
е как да не сам го споменал.Да не мога да заспя вечер и да повръщам според мен не е малак проблема..!!! И това питам дали може да е от тоя трибетестан или нещо от хранителните добавки..

Отговорете с цитат
Мнение  
ви6 чове4е хората са казали ``много хубаво не е хубаво`` ти си прави изводите

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение Re: Имам доста голям проблем..плс помогнете! 
f1tnes написа:
Здравейте!От понеделник започнах пак да тренирам..Пия креатин и глутамин и от вчера си купих трибестан.Вчера пих трибестана 3 пъти по 3 хапчета (по 250мл са) .. направих си тренировката,пих всички работи както си му е реда и ядох 4 пъти..вечерта като се прибрах кам 8 часа испих дозата трибестан (3 хапа) и креатина и кам 11 си легнах.Вечерта кам 3 часа се сабудих и повръщах..след това кам 4-5 пак ми се догади и пак ходих да повърна.Възможно ли е да е от хранителните добавки??? На 16 г. сам тежа 62 кг.

по принцип е възможно Idea
а като гледам си тренирал 3 дни и бързаш да ставаш голям Very Happy
ти още не си свикнал с натоварването а на всичко от горе и креатин и трибестан Idea
вземи си едни хубави витаминчета и най много протеинче и поне 3-те месеца не взимай друго

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети