Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Имам проблем с краката при тичане на пътека
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Имам проблем с краката при тичане на пътека 
Тренирам вече около месец, като в началото ходих 3 пъти седмично, сега минах на 4 или 5 в зависимост колко сили имам. Всеки ден завършвам тренировката с 30 мин. пътека. Ходя около 5 мин. на 6 км и после започвам да тичам, но напоследък имам проблем с краката. Когато започна да тичам на около 8-9 км. след около 1-2 мин. тичане започват да ми се схващат пръсците, точно над глезена.. Това от какво може да се получава, при положение, че тичам с маратонки и правилно. Question

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy И това го патих, макар че при мен ставаше, когато преминавах на 7 . Казаха ми , че бързо преминавам на по-висока скорост и затова се получава подобно изтръпване на прасците. Почнах да минавам от 6 на 6,3, на 6,5, на ...на 7. Може и да не е била в това причината, но този метод ми свърши работа Very Happy Като се свикне с натоварването, няма проблеми вече.

Мнение  
Причината може да е и слабо развитие на прасците или тяхното НЕтрениране!

Мнение  
Най-вероятно е от НЕтрениране, тъй като пръсците са ми добре развити и големи. Днес ходих 5 мин на 6, после тичах 5 мин на 9 и после пак 5 мин на 6 и нямах никакъв проблем. Не пробвам постепенно за 1-2 месеца да увелича бягането и дано свикнат с натоварването.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Не казваш свали ли някой килограм Rolling Eyes , нали имаше такава цел Very Happy

Мнение  
Започни малко да ги тренираш нищо че са добре развити 1/2 упражнения в седмицата не са много Wink

Мнение  
RockyBalboa написа:
Започни малко да ги тренираш нищо че са добре развити 1/2 упражнения в седмицата не са много Wink

Значи, аз вече тренирам 1 месец и малко и тренирам по кръгова програма, от която третият ден натоварва на 80% краката и бедрата. Мисля, че програмата ми е много добра и обхваща всички мусколи по тялото. Вече започнах да свиквам, явно е трябвало по-дълго време, аз в началото започнах малко да се стряскам.. , но мисля че до още 1 месец всичко ще е нормално.

maria написа:
Не казваш свали ли някой килограм Rolling Eyes , нали имаше такава цел Very Happy

Very Happy Радвам се, че ме попита. Принципно много ме е яд, че не си направих един дневник, защото това, което аз постигнах много малко хора могат да го направят. Значи от 10-ти Март започнах да тренирам и да спазвам хранителен режим (тогава разбрах, че ще ставам Татко и нямаше начин, трябваше да се вкарам в релси) , като за 1 месец отслабнах с цели 13 кг. Първоначалното ми тегло бе 118 кг, сега в момента съм 105.5 кг. Изключително съм доволен от форума, където изчетох доста информация и продължавам да си чета всеки ден, просто в сайта има адски много. Всеки ден си пия аминокисилините, протеинче, L-Carnitine, витаминици и едно друго нещо като Fat Burner, което се пие заедно с l-carnitine.

Мога да кажа, че постингах целта си, а още по-хубавото е, че се зарибих по фитнеса и продължавам с пълна пара. Следващата ми цел е да отслабна до 95 кг. до 10 Юни (тогава ще се женя) , за да изглеждам още по-добре. Адски съм доволен и от мусколната ми маса, просто много добре оформих тялото си, да не говорим, че минах на XL номер на фланелките и сега си сменям гардероба. Rolling Eyes Направо немога да повярвам, какви резултати се постигат с правилно хранене и редовен фитнес, както и просто много важни са хранителните добавки, които съм сигурен, че 50% се дължи на тях.

Отговорете с цитат
Мнение  
Браво на теб! Ти доказваш правилото, че с желание,знания, диета и тренировки човек може да постигне целта си. А за дневник не е късно Very Happy , ама ти предстоят такива хубави неща, че едва ли ти е до дневник. Rock ya По- малко XL купувай, че да не сменяш пак гардероба, явно е, че ще станеш 95, щом си така упорит.

Мнение  
13 кг. за месец е добре. Вземи си екстракт от нарингин от аптеката пий го с л - карнитина 40 мин. преди тренировка и ще бъдеш още по - учуден от пожънатите успехи. А за другото - Честито!!! Wink

Мнение  
Мерси, мерси. Скоро пак ще пиша тук в тази тема, за да видим до къде съм стигнал. Иначе тази воля, която я изкарах и аз незнам от къде се пръкне. До сега не бях правил подобно нещо, вече 45 дни не съм пипнал никакъв хляб, тестени изделия и сладко. Газирано и Алкохол също не съм вкусвал, беше ми малко трудно, защото почти всяка вечер излизах с годеницата ми на бар и си пийвах по 1-2 малки.. с кола лайт Embarassed , но сега като излизаме си пия Натурални Коктейли, които ми действат перфектно, особенно Фреш от Пъпеш.. Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети