|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
FlaviOn
Потребител
Местожителство: Велинград
|
 Имам проблем с краката при тичане на пътека
Тренирам вече около месец, като в началото ходих 3 пъти седмично, сега минах на 4 или 5 в зависимост колко сили имам. Всеки ден завършвам тренировката с 30 мин. пътека. Ходя около 5 мин. на 6 км и после започвам да тичам, но напоследък имам проблем с краката. Когато започна да тичам на около 8-9 км. след около 1-2 мин. тичане започват да ми се схващат пръсците, точно над глезена.. Това от какво може да се получава, при положение, че тичам с маратонки и правилно.
|
| Чет Апр 17, 2008 3:54 am |
 |
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
maria
Модератор
|
 И това го патих, макар че при мен ставаше, когато преминавах на 7 . Казаха ми , че бързо преминавам на по-висока скорост и затова се получава подобно изтръпване на прасците. Почнах да минавам от 6 на 6,3, на 6,5, на ...на 7. Може и да не е била в това причината, но този метод ми свърши работа  Като се свикне с натоварването, няма проблеми вече.
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Чет Апр 17, 2008 5:34 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Причината може да е и слабо развитие на прасците или тяхното НЕтрениране!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Апр 17, 2008 5:04 pm |
|
 |
FlaviOn
Потребител
|
Най-вероятно е от НЕтрениране, тъй като пръсците са ми добре развити и големи. Днес ходих 5 мин на 6, после тичах 5 мин на 9 и после пак 5 мин на 6 и нямах никакъв проблем. Не пробвам постепенно за 1-2 месеца да увелича бягането и дано свикнат с натоварването.
|
| Чет Апр 17, 2008 8:14 pm |
 |
 |
maria
Модератор
|
Не казваш свали ли някой килограм  , нали имаше такава цел
|
| Чет Апр 17, 2008 8:46 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Започни малко да ги тренираш нищо че са добре развити 1/2 упражнения в седмицата не са много
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Апр 17, 2008 9:19 pm |
|
 |
FlaviOn
Потребител
|
RockyBalboa написа:Започни малко да ги тренираш нищо че са добре развити 1/2 упражнения в седмицата не са много Wink
Значи, аз вече тренирам 1 месец и малко и тренирам по кръгова програма, от която третият ден натоварва на 80% краката и бедрата. Мисля, че програмата ми е много добра и обхваща всички мусколи по тялото. Вече започнах да свиквам, явно е трябвало по-дълго време, аз в началото започнах малко да се стряскам.. , но мисля че до още 1 месец всичко ще е нормално.
maria написа:Не казваш свали ли някой килограм , нали имаше такава цел 
 Радвам се, че ме попита. Принципно много ме е яд, че не си направих един дневник, защото това, което аз постигнах много малко хора могат да го направят. Значи от 10-ти Март започнах да тренирам и да спазвам хранителен режим (тогава разбрах, че ще ставам Татко и нямаше начин, трябваше да се вкарам в релси) , като за 1 месец отслабнах с цели 13 кг. Първоначалното ми тегло бе 118 кг, сега в момента съм 105.5 кг. Изключително съм доволен от форума, където изчетох доста информация и продължавам да си чета всеки ден, просто в сайта има адски много. Всеки ден си пия аминокисилините, протеинче, L-Carnitine, витаминици и едно друго нещо като Fat Burner, което се пие заедно с l-carnitine.
Мога да кажа, че постингах целта си, а още по-хубавото е, че се зарибих по фитнеса и продължавам с пълна пара. Следващата ми цел е да отслабна до 95 кг. до 10 Юни (тогава ще се женя) , за да изглеждам още по-добре. Адски съм доволен и от мусколната ми маса, просто много добре оформих тялото си, да не говорим, че минах на XL номер на фланелките и сега си сменям гардероба.  Направо немога да повярвам, какви резултати се постигат с правилно хранене и редовен фитнес, както и просто много важни са хранителните добавки, които съм сигурен, че 50% се дължи на тях.
|
| Пет Апр 18, 2008 2:23 am |
 |
 |
maria
Модератор
|
Браво на теб! Ти доказваш правилото, че с желание,знания, диета и тренировки човек може да постигне целта си. А за дневник не е късно  , ама ти предстоят такива хубави неща, че едва ли ти е до дневник.  По- малко XL купувай, че да не сменяш пак гардероба, явно е, че ще станеш 95, щом си така упорит.
|
| Пет Апр 18, 2008 5:30 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
13 кг. за месец е добре. Вземи си екстракт от нарингин от аптеката пий го с л - карнитина 40 мин. преди тренировка и ще бъдеш още по - учуден от пожънатите успехи. А за другото - Честито!!!
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пет Апр 18, 2008 9:41 am |
|
 |
FlaviOn
Потребител
|
Мерси, мерси. Скоро пак ще пиша тук в тази тема, за да видим до къде съм стигнал. Иначе тази воля, която я изкарах и аз незнам от къде се пръкне. До сега не бях правил подобно нещо, вече 45 дни не съм пипнал никакъв хляб, тестени изделия и сладко. Газирано и Алкохол също не съм вкусвал, беше ми малко трудно, защото почти всяка вечер излизах с годеницата ми на бар и си пийвах по 1-2 малки.. с кола лайт  , но сега като излизаме си пия Натурални Коктейли, които ми действат перфектно, особенно Фреш от Пъпеш..
|
| Пет Апр 18, 2008 6:09 pm |
 |
 |
|
|
В момента е: Нед Юли 06, 2008 6:39 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|