Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Има теми, които се повтарят в различни раздели!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Има теми, които се повтарят в различни раздели! 
Здравейте, нов съм във форума. Аз лично притежавам форум, който е много развит, но в друга насока, така че имам една забележка. Интерсувам се много от Отслабване, Програма за Отслабване, Медикаменти за отслабване и Хранителни Добавки. Докато разглеждах форума ми бяха нужни поне 60 мин. за да намеря каквото ми трябваше.

• Има много теми, които се състоят само от заглавие без отговор и удължават търсенето - тези теми трябва да се изтриват, като преди това някой от по-старите във форума даде линк към вече създадена тема, за този, който го мързи да търси
  • Има няколко раздела форуми, които са сходни по зъглавие, а съдържат еднакви теми. По-добре да се премахнат дублиращите се и да се обединят в един по-голям, който да си има Важни Теми и Съобщения (за по-важните материали)
  • Има много хора, които не пишат на кирилица и става супер мазаница, така че е добре да се правят по-често забележки и да се спазват правилата, като по този начин ще стане супер готино място за всички любители на Фитнеса § Диетите

P.S. Имаш и други неща, но ги забравих.. като се сетя ще пиша пак в тази тема. Idea

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение Re: Има теми, които се повтарят в различни раздели! 
flavion написа:
Здравейте, нов съм във форума. Аз лично притежавам форум, който е много развит, но в друга насока, така че имам една забележка. Интерсувам се много от Отслабване, Програма за Отслабване, Медикаменти за отслабване и Хранителни Добавки. Докато разглеждах форума ми бяха нужни поне 60 мин. за да намеря каквото ми трябваше.

• Има много теми, които се състоят само от заглавие без отговор и удължават търсенето - тези теми трябва да се изтриват, като преди това някой от по-старите във форума даде линк към вече създадена тема, за този, който го мързи да търси
  • Има няколко раздела форуми, които са сходни по зъглавие, а съдържат еднакви теми. По-добре да се премахнат дублиращите се и да се обединят в един по-голям, който да си има Важни Теми и Съобщения (за по-важните материали)
  • Има много хора, които не пишат на кирилица и става супер мазаница, така че е добре да се правят по-често забележки и да се спазват правилата, като по този начин ще стане супер готино място за всички любители на Фитнеса § Диетите

P.S. Имаш и други неща, но ги забравих.. като се сетя ще пиша пак в тази тема. Idea

1. Не мога да се съглася с всичко казано тук. Има търсачка и не е трудно да се работи с нея. А който го мързи да търси, си е негов проблем, в живота не се поднася всичко наготово.
2. На латиница има писано в по-старите теми, но откакто има модератори, се стараем да не допускаме това. "Супер мазаница" не откривам поне аз. Забележки се правят и се пращат лични съобщения.
И ние, които сме по-отдавна тук, искаме форумът да стане "супер готино място", за мен даже си е супер готин и сега Very Happy , което не означава, че не се стремим да го правим по-супер, само че това зависи и от всеки един потребител Very Happy
Не знам какъв форум имаш, ако не е на спортна тематика, дай един линк, за да го видим и преценим. Важна е и възрастта на потребителите, тематиката на форума и ред други неща.
Изказвам само моето лично мнение по въпроса.

Мнение  
Имаш право, но има много форуми, които трябва да се обединят, за да станат по-малко. Моят форум е на футболна тематика. Имам доста опит и отскоро съм фен на Фитнеса и се чувствам супер тука Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Радвам се, че се чувстваш добре при нас Very Happy Разгледах форума ти-харесва ми като вид, иначе не разбирам от футбол Laughing
Дали трябва да се обединят форуми, решава шефът. Щом ги е сложил така, сигурно има нещо предвид Very Happy А и щом поддържаш форум, със сигурност знаеш, че все има какво да доусъвършенстваш, но в това е чарът на живота и на работата Very Happy

Мнение  
Да, все пак си казах идеята. Нали този форума е затова Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Разбира се, още повече, че имаш и опит Very Happy И аз мисля, че човек трябва да си казва идеите, а вече екипът да решава кое може, кое не.
Това за принт - бутона ми харесва. Виждала съм в нашата зала някои момчета да си носят статии и програми от тук и да си ги разменят, за жалост все още няма във всеки дом компютър.

Мнение  
А защо не отворим една тема,която да бъде свързана с дребните и единичните въпросчета свързани с храненето и отслабването като цяло,с цел да се избегне отварянето на нова тема само зради 1 питане,защото и аз като flavion,когато търся нещо,постоянно ми излизат теми само с по 1 въпрос и един отговор,което ми губи времето,писва ми и в такъв случай се налага да отварям нова тема само заради 1 въпрос.А така като има тема например''Общи въпроси-хранене и отслабване'' нещата ще бъдат по-лесни за откриване и няма да има натрупване на повтарящи се теми и на теми без отговори поради това,че вече съществуват хиляди пъти Question

Мнение  
По тази логика ще ни трябват: "Хранене и напълняване", "Хранене и релеф"...и т.н. Very Happy Мисля си, че който задава въпроса, трябва по-внимателно да преценява къде да го напише.

Мнение  
Или по-точно да внимава как да ги озаглави. Възможно най-точно и с по-дълги и конкретни заглавия. Примерно да няма такива от сорта "ВЪПРОС!" или "HELP" , а точно написано и обособено какво му трябва да човек..

Отговорете с цитат
Мнение  
Така е, но на някои хора дори не им се иска да се замислят за озаглавяването, а то си е важно, щом е тема на питането.
Забелязала съм , че много хора не обръщат внимание на надписа Фитнес за жени и независимо че са мъже, питат там. Very Happy

Мнение  
maria написа:
По тази логика ще ни трябват: "Хранене и напълняване", "Хранене и релеф"...и т.н. Very Happy Мисля си, че който задава въпроса, трябва по-внимателно да преценява къде да го напише.

Е...нема да правим за всички.Ще се направим на егоисти и ще си отворим само за отслабващите...... Very Happy Ок тогава обаче аз имам поне 10 разл въпроса и ся за да си ги задам трябва да отворя 10 разл. теми.То не ми е проблем ама не искам после забележки от модовете,накърнявами огромното его Laughing А другият вариянт е да си отворя тема''Тревогите на Scorpion'' и решаваме проблема... Laughing

Мнение  
Не е лошо като заглавие Very Happy , защо не си направи преди време дневник Rolling Eyes Пък и сега не е късно Very Happy

Мнение  
maria написа:
Не е лошо като заглавие Very Happy , защо не си направи преди време дневник Rolling Eyes Пък и сега не е късно Very Happy

Защото не го бях видяла тва с дневниците в началото и ми беше кофти по средата на битката да се включа....Моята идея беше след 1 април да си направя дненик...и то всъщност май така ще е най-добре...тва ще да е решението ''Дневникът:Тревогите на Scorpion'' Laughing

Мнение  
То и аз трябва да си направя дневник, тъкмо започвам сериозно с фитнеса Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
flavion написа:
То и аз трябва да си направя дневник, тъкмо започвам сериозно с фитнеса Rolling Eyes

Ако ще правиш почвай в сайта ако е добър дневника и ако го водиш прилежно и редовно, не като мене Laughing има награда от ФИТНЕС БГ Wink

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети