Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Интересен сайт за сравняване на културисти
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Интересен сайт за сравняване на културисти 
е тфа е страхотен сайт .. за сравняване на култористи Smile мен много ми хареса Smile и като ги сравнявам определено според мен най як си е маркус рул Smile не знам голямо прасе е Wink http://www.mr-olympia.eu/callouts/

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Рул че е прасе прасе е ама няма стил... има по добри от него

Мнение  
е,аз този линк към сайта съм го публикувал още преди три месеца,ама няма кой да чете Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ее не съм го видял Smile а за рул.. незнам какво е за вас е стил :0 аз не съм много про в тая сфета ама .. като го гледам до другите ме кефи най много щото е гигант.. а другите са по дребни Smile той и рони рулез Wink

П.П. щом се повтарям модераторите.. може да заключат темата

Отговорете с цитат
Мнение  
DARGON написа:
ее не съм го видял Smile а за рул.. незнам какво е за вас е стил :0 аз не съм много про в тая сфета ама .. като го гледам до другите ме кефи най много щото е гигант.. а другите са по дребни Smile той и рони рулез Wink

П.П. щом се повтарям модераторите.. може да заключат темата

Сравни Рулл с Декстър и ще видиш кво е стил...

Мнение  
роки Wink сравних го още тогава.. декстър има супер тяло .. като симетрия.. ама .. маркус изглежда като планина пред него .. и в същото време има хипер релеф .. на мен ми харесва много повече.. не знам Smile

и дексър с тия зъбки .. ми прилича на мишле.. и до маркус направо си е като мишле Wink особенно позата "most muscular" направо .. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
DARGON написа:
роки Wink сравних го още тогава.. декстър има супер тяло .. като симетрия.. ама .. маркус изглежда като планина пред него .. и в същото време има хипер релеф .. на мен ми харесва много повече.. не знам Smile

и дексър с тия зъбки .. ми прилича на мишле.. и до маркус направо си е като мишле Wink особенно позата "most muscular" направо .. Wink

и все пак Декстър го бие на сяко състезание така че, замисли се Wink Рул може да е по грамаден но пък не е изчистил добре около задните части се забелязва най вече.

Мнение  
lemsa написа:
е,аз този линк към сайта съм го публикувал още преди три месеца,ама няма кой да чете Wink

знам аз го гледах Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
да е роки Smile така е.. щом казваш и хората са преценили .. които повече разбират.. мен ме кефи рул щото е като планина.. Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети