Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Искам вашето последно мнение
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Искам вашето последно мнение 
Вече, научих много неща от форума, които ме интересуват. Razz
За хранителният режим, за добавките , но единственото нещо което искам да попитам е
Какво точно да си взема за покачване на маса/кг.Доколкото чета, трябва да пия гейнър за покачване на маса , заедно с добре подържан режим на хранене и ще има ефект.Препоръчаха ми този Explode Mass Gainer 1 kg/.
Какво ще кажете за този гейнър,
Ако ли не препоръчайте друг, …..или друга добавка която може да ми помогне за покачване на кг./маса Някаде до 30-35лв.-------- 21/ 1.83 / 67кг
Мерси.
Wink Wink Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Искам вашето последно мнение 
song написа:
Вече, научих много неща от форума, които ме интересуват. Razz
За хранителният режим, за добавките , но единственото нещо което искам да попитам е
Какво точно да си взема за покачване на маса/кг.Доколкото чета, трябва да пия гейнър за покачване на маса , заедно с добре подържан режим на хранене и ще има ефект.Препоръчаха ми този Explode Mass Gainer 1 kg/.
Какво ще кажете за този гейнър,
Ако ли не препоръчайте друг, …..или друга добавка която може да ми помогне за покачване на кг./маса Някаде до 30-35лв.-------- 21/ 1.83 / 67кг
Мерси.
Wink Wink Wink

Преполагам, че неискаш просто маса, тоест да станеш по-обемен (буре Laughing ) ами мускули, тоест масата да ти идва от тях. Ако не съм те разбрал погрешно, можеш да вземеш протеинче с креатин, гледам че и комбинирано ги има на пазара. Глутамина също е добур, всичко зависи от целта, която си си поставил за някакво време и каква да е тя Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Explode Mass Gainer е много хубав продукт

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети