Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Искам да питам ...
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Искам да питам ... 
Здравейте,
лутам се вече 4 вечер подред из форумите, и никъде не получавам конкретни одговори.
Искам да отслабна с поне 20 кг.
Чух за едни прахчета казват се "редукция" които по думите на аптекарите в града много помагали... Съчетани са с хранителен режим и леки тренировки. Хранителният режим добре ,но за тренировки не ми остава време .... Пък и в нашия град има 2-ва фитнеса на кръст в които ходят само маже, и ми е неудобно.. За тази цел си поръчах и степер /не е от най -добрите уреди за сваляне но пак е нещо/... Та въпросът ми е с тези прахчета и степера ще мога ли да сваля излишните килограми ,или изобщо да не си правя труда...Имам и L-карнитин под ръка .. Нека някой който разбира и е в час да ми одговори .Приемам всякъкви съвети ....

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
А на колко години си, килограми и ръст?
Спортуваш ли или сега започваш?

Мнение  
Предполагам, че става въпрос за z-редукция,продавали сме ги в нашия фитнес още от самото начало,ползвал съм ги и аз .Но за съжаление ефкт от тях няма.Ако кръвното ти е нормално според мен много по-голям ефект ще има от термогенетик,л-карнитин и някаква липотропна формула в добавка за по-късните часове.Относно тренировката можеш да включиш и продължително бягане или ходене.
http://www.fitnes-bg.com/content/view/19/24/
http://www.fitnes-bg.com/content/view/61/24/

Отговорете с цитат
Мнение  
На 24 съм 1.71 и съм 80 кг... много съм мусколеста , а ми се ще да не съм чак толкова... не спортувам .. от края на седмицата ще разполагам със степер и тогава мисля да започна /някъква тренировка с него /

Отговорете с цитат
Мнение  
Можеш да почнеш с диетата, докато ти дойде степера- така ще си свалила малко до тогава и ще ти е по- лесно с тренировката..
Сигурна съм, че знаеш какво не трябва да ядеш- сладко, тестяно, животински мазнини Wink
Храни се на малки порции по 5-7 пъти на ден...
Аз много лесно свалям като редувам:
1. кафе, след 20 мин Л- карнитин
2. след 1 час грейпфрут (ябълка)
3. след 2- 3 часа филе на скара със салата зеле със зехтин
4. след 2- 3 часа- домат
Ето тука някъде тренирам...
След тренировка- сладък плод
5. след 2 часа- риба (пил. филе) на скара пак със салата зеле със зехтин
6. след 2- 3 часа 30 - 50 гр сурови бадеми
7. след 2- 3 часа таратор
И докато още ми е пълен корема с таратор бързам да си легна Laughing
Непосредствено преди сън пак пия Л- карнитин, както и преди тренировка...
И да не забравяме водата Exclamation Минимум 2-3 литра на ден Exclamation

Мнение  
А можеш ли да ми препоръчаш някакви по спецялни тренировки със степера които да не ме правят мусколеста, а само да горят калорий.
Много съм благодарна че обърнахте внимание на проблема ми .. Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
В предния пост нарочно не писах, за да не те обидя неволно, но сега пак като го казваш Rolling Eyes ....
Няма начин да си много мускулеста на този ръст и килограми, ако никога не си тренирала... Мускулите не растат като косата- необходимо е свръх усилие и определен режим на хранене, за да растат мускулите... С ходене само не става...
Най- вероятно си по- набита и с отслабването, като започнеш да "поизпразваш кожата" ще почнеш да омекваш... Не се притеснявай, със степер не можеш да направиш мускули, но може да ти се струва, че си, защото след като досега не си спортувала е нормално с началото на тренировките мускулите ти да се тонизират (напомпат). Това е временно... за съжаление Crying or Very sad ... Ако не беше - щяхме да тренираме един ден и после цял живот да сме си мускулести Very Happy

Мнение  
Да права си .Аз не се изразих правилно -признавам..Не си ме обидила с това, че си ме поправила в израза ми ...Благодаря за бързите одговори и пожелавам лека вечер.

Отговорете с цитат
Мнение  
Дано да ти помогне степерът, но аз от личен опит знам, че за домашните тренировки пак "не остава време" Laughing.Преди години вкъщи имаши почти оборудван фитнес, за ужас на съседите Twisted Evil, а аз все нямах време, а сега ходя в зала и намирам време.Пък мъжете не са толкова лоши, помагат.Няма от какво да ти е неудобно, мисля че в зала е по-добре.

Отговорете с цитат
Мнение  
Имам проблем Sad . Не ми доставиха степерът..Умирам от яд ... И сега искам да попитам докато още имам възможност да избирам ,кой от тези двата степера е по добър избор за мен и каква е разликата между двата....
Единят е този
http://www.telestar.bg/core/view_produkt.php?produktId=300
а другият е този..
в мнението на вивиан малко по надолу:
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=145321.0;all
Демек единят е станичен, а другият не знам как се води...

Отговорете с цитат
Мнение  
Между другото щом ще тренираш в домашни условия маого хубави упражнения са маховете и нападите.Ако правиш маховете с максимална амплитуда ще имаш много добър ефект: намаляване обема на ханша без увеличаване обема на бедрата

Отговорете с цитат
Мнение  
Какво ще кажете за този степер http://4fitnessbg.com/shop/product/view/301.htm
Не знам дали има степени на натоварване ...Ако някой знае нека сподели... Благодаря предварително...

Отговорете с цитат
Мнение  
Тоя степер е за домашно използване, следователно не очаквайте голям ефект. По-добре тичане навън, дори времето да е гадно...................... Cool

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети