|
Страница 2 от 2
|
| Автор |
Съобщение |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
емии брато, казвам ти преди ядох до "пръсване" и сега имам разширен стомах и като хапна малко повече имам адски болки  то е доказано, че не трябва да се яде по много, а често и то максимално количеството да е толкова, колкото можеш да го сабереш в шепата на двете си ръце.. извинявай ама като ядеш през 3 часа такова количество, ще направиш МНОГО  казвам просто от мой личен опит, а вие като искате правете моята грешка да ядете до "пръсване" един ден ще съжелявате, но тогава ще е късно да спорим
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Дек 18, 2007 2:05 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Mass1v3
|
Луд си.А за програмаси намерих мн яка от еедин фр каде дига
|
| Вто Дек 18, 2007 4:20 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
|
| Вто Дек 18, 2007 4:28 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
TrOfi написа:metal_forever11 написа:до "пръсване" изобщо не е правилно, защото като получите като мен разширен стомах ще ви питам тогава как ще ядете до пръсване, яж по МАЛКО, но ЧЕСТО 
Хубаво яш по половин чиния ориз с 20грама месо и 1 филия хляб , и след десет години може и да си направил нещо.
Добре аз сега ям 2 пъти по малко от преди и имам 15 пъти по голям ефект, такаче ти си яж до пръсване секи ден
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Вто Дек 18, 2007 10:20 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
Аз имам един познат , нема да му казвам името , който яде през 2 часа и 1 час след ядене зима протеин , па на момчето обиколката на предмишницата му е колкото на вас двамата гръдната , така че спри да ми спориш и яш ако искаш и по една дъфка турбо
Между другото не му е раширен стомаха , ама гърба му е като двукрилен гардероб.
И метал ли си къв си нормалния детски организам трябва да се храни 5 пъти на ден , а камоли спортуващия , за който трябва двойно повече енергия.
|
| Сря Дек 19, 2007 2:44 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
Ти изобщо осмисляш ли тва коет пи6ем ти спориш без да си чел... казах НАЧЕСТО ПО МАЛКО! Едвали с ядене и протеин предмишницата ще му е колкот гръдната ми обиколка
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
|
| Сря Дек 19, 2007 6:19 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
Имаш приятел...... то и аз имам много такива приятели ама да съм казал нещо?! Хвали се със себе си бе! Най е лесно да се хвалиш с приятели.. също като в детската градина "ако се сбием аз ще викна Рамбо.." Имай си го този приятел, който имал предмишница колкото нашите две гръдни.. Жив и здрав!
П.С. Казах че не искам да споря! Ти като искаш яж до "пръсване" само дано един ден не се "пръснеш"
Metallica FOREVER!!!
|
| Сря Дек 19, 2007 7:31 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
CTraX написа:Ти изобщо осмисляш ли тва коет пи6ем ти спориш без да си чел... казах НАЧЕСТО ПО МАЛКО! Едвали с ядене и протеин предмишницата ще му е колкот гръдната ми обиколка 
Не съм казал че е само ядене и протеин , но , аве се 1
|
| Сря Дек 19, 2007 7:33 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
metal_forever11 написа:Имаш приятел...... то и аз имам много такива приятели ама да съм казал нещо?! Хвали се със себе си бе! Най е лесно да се хвалиш с приятели.. също като в детската градина "ако се сбием аз ще викна Рамбо.." Имай си го този приятел, който имал предмишница колкото нашите две гръдни.. Жив и здрав!
П.С. Казах че не искам да споря! Ти като искаш яж до "пръсване" само дано един ден не се "пръснеш" 
И с мене си ше се хвала и ше посна снимки и като ги сравним ти ще изгледаш кат гърчей , ама няма да говора повече бес доказателства , хвала се с приятел щото той е култорист и яде като распран, верно не е само на ядене и стероиди зима , ама важното е храненето , а той е професионалист а ти си едно хлапе дет спами ис целия форум и се има за голема работа , до сега освен да се подмазваш и да даваш безмислени постове друго не съм видял.
Се пак ти пожелавам късмет и успехи пък ти кат си "дървен шоп " спори колкото си искаш.
|
| Сря Дек 19, 2007 7:44 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
Щял да постни снимки и аз съм щял да изглеждам като гърчей  еми брато, ние сме несравними двамата, аз не искам да се сравнявам с никой освен ако не е тренирал като мен 3 месеца.. ти явно си забравил как си изглеждал преди.. смъкни се малко на ниско, защото паднеш ли ще те заболи!! Аз тренирам заедно с хора който са 4 пати по едри от мен, но до сега един не ми се е присмял.. постни снимки айде да те видим, айде искам сега! Айде отворко! Защо никой от този форум не ми се присмива??? След като е пълен с хора който са по 2 пъти по големи от теб и на години и на възраст?! ЗАЩО?! Отговори си сам! Едн ден ще паднеш и ще боли много! Чакам снимки! Ако не постнеш значи си пу**а, която само се кани и се надъхва.. на приказки всеки е голям! Без оправдания! Чакам снимки!
П.С. Аз съм хлапе, а ти на колко си БАТЕ? И съм се имал за голяма работа.. някъде да сам написал, че се мисля за голяма работа, слабо ме познаваш за това млъкни, аз мразя да се хваля, мразя да ме хвалят!
Metallica FOREVER!!!
|
| Сря Дек 19, 2007 7:58 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Охладете малко страстите щото може някой да фракне!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Дек 19, 2007 8:03 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 19, 2008 12:15 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 2 от 2
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|