Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Искам до лятото да стана 70кг
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Искам до лятото да стана 70кг 
Hi пичове,искам да се консултирам с вас.Значи 16години ,висок 167см, тежа-60кг.От 1ден зимам геинер на (Universal)ръка-31см тва ми е представянето.ДА ви питам ям по 8пъти на ден и глеам да има всичко в храненето ми ама съм ка4ил само 1 кило без никфи добавки,а искам наи малко до лятото д астана 70кг възможно ли е.pls daite suveti.THX predvaritelno

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
първо оправи заглавието възможно е да качиш но всичко трябва да е на 100% което вераятно няма стане избрал си сериозна марка добавки което е добре кажи какви пари разполагаш и ще видим какво можем да направим

Отговорете с цитат
Мнение  
eми с20 кинта щтото толко ми е стипендията Very Happy Laughing ама искам ако може да ми кажеш по колко пъти да тренирам и какво>?кои мсукулни групи щото тренирам 4 пъти на седмица 1 път във фитнеса само за толко съм свободен и имам възможност и 3 пъти в нас .Може ли да ми отговориш на тоя въпрос само тва ме интересува> Confused

Последната промяна е направена от Trick на Чет Май 08, 2008 8:30 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Отговорете с цитат
Мнение  
Оправи си поста.Мнения с латински букви не се толерират!

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Trick написа:
eми с20 кинта щтото толко ми е стипендията Very Happy Laughing ама искам ако може да ми кажеш по колко пъти да тренирам и какво>?кои мсукулни групи щото тренирам 4 пъти на седмица 1 път във фитнеса само за толко съм свободен и имам възможност и 3 пъти в нас .Може ли да ми отговориш на тоя въпрос само тва ме интересува> Confused

ммм с 20 лв.нищо няма стане ходи поне 3 4 пъти седмично на фитнес

Отговорете с цитат
Мнение  
аа да попитам по колко пъти в седмицата да зимам гйнера и по колко грама>/

Отговорете с цитат
Мнение  
Trick написа:
аа да попитам по колко пъти в седмицата да зимам гйнера и по колко грама>/

добре де приятел как може да купуваш нещо без да знаеш как да го взимаш и по колко,то си пише на кутията,доколкото си спомням една доза беше 180грама,ти сам сметни колко кила ти е кутията и за колко щи стигне.

Отговорете с цитат
Мнение  
ами не си купуваи буклуци да си праиш скъпо лаиното ами ги даи тез пари за карта за фитнес!с нормално хранене и редовни тренировки ще имаш по голям резултат!ади успех

Мнение  
е бате знам че пише на опаковката ма исках просто да ви попитам вас като хора които са наясно с теа неща за тва попитах верно че е тъпо ам лошо има ли да се консултираш с по напреднал от тебе Sad Question >?

Отговорете с цитат
Мнение  
научени родени няма,но човек се учи от грешките. поне хубо праиш че питаш че да избягваш грешките на другите. ако имаш други въпроси питаи.

Мнение  
аа по колко лицеви мога да си правя в нас досега сум праил по 120 кайете плс а и набираиния по 30правя как се теа цифри и треа ли да се промени нещо>?

Отговорете с цитат
Мнение  
Trick написа:
аа по колко лицеви мога да си правя в нас досега сум праил по 120 кайете плс а и набираиния по 30правя как се теа цифри и треа ли да се промени нещо>?

Цифрите не винаги означават "повече" в количество. Това, че в момента правиш 120 лице, неознача, че почнеш ли да правиш по 300 ще закоравееш още повече както и за набиранията. Повече повторения по-голямо натварване и напрежение. Прави си ги колко си можеш Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Trick написа:
колкото повече набирания толково по добре ако ти е много лесно ги прави с тежести

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети