| Автор |
Съобщение |
ren
Местожителство: Chumen
|
 Искам килограми!
ZDRAVEITE!Imam vaprosi,mnogo ot otgovorite kato 4eli gi pro4etoh,no vse pak sam jena.Ta,trqbva da ka4a kilogrami,pone 5-6.Moga da treniram vseki den,neobhodim mi e savet za hranitelna dobavka.Preddvaritelno blagodarq
|
| Вто Юли 24, 2007 5:23 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
 Re: iskam kilogrami!
щом искаш маса всеми геинер,креатин и глутамин и ще я получиш.
_________________ trugvame za Kerbala  :d
|
| Вто Юли 24, 2007 7:06 pm |
|
 |
ren
|
moje li da mi prepora4a6 konkretni preparati i firmi?I kak i koga da gi piq?
|
| Вто Юли 24, 2007 7:14 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
|
ети skype ще ти препоръчам няма проблем. viktor_ot_pernik
|
| Вто Юли 24, 2007 7:35 pm |
|
 |
Free runer
Местожителство: Някъде в напушена среда
|
 yh
ren написа:ZDRAVEITE!Imam vaprosi,mnogo ot otgovorite kato 4eli gi pro4etoh,no vse pak sam jena.Ta,trqbva da ka4a kilogrami,pone 5-6.Moga da treniram vseki den,neobhodim mi e savet za hranitelna dobavka.Preddvaritelno blagodarq
Еми няма да ти помогне хранителна добавка, а седи повечко пред компютора и пред телевизора.
Примерно хапвай и не тренирай, опитай да не гориш калории.
Става, аз в момента станах 75!
Седиш на дивана ,не трябва много да се движиш за да не гориш калории. Яж всичко не само зеленчуци.
Аз за година и ставам 75
Тренирам и отслабвам много ,ама не съм фитнес манияк. Тренирам фрее руне .
Седя много на компютъра и когато надебелея започвам да тренирам и отслабвам, но при фитнеса не знам как се надебелява.
_________________ http://tupaka.ipbfree.org
|
| Съб Юли 28, 2007 9:41 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
|
 Re: yh
Free runer написа:ren написа:ZDRAVEITE!Imam vaprosi,mnogo ot otgovorite kato 4eli gi pro4etoh,no vse pak sam jena.Ta,trqbva da ka4a kilogrami,pone 5-6.Moga da treniram vseki den,neobhodim mi e savet za hranitelna dobavka.Preddvaritelno blagodarq
Еми няма да ти помогне хранителна добавка, а седи повечко пред компютора и пред телевизора.
Седиш на дивана ,не трябва много да се движиш за да не гориш калории. Яж всичко не само зеленчуци.
Аз за година и ставам 75
Седя много на компютъра и когато надебелея започвам да тренирам и отслабвам, но при фитнеса не знам как се надебелява.
по тоя начин ше качи мазнини,а не мускули.
|
| Пон Юли 30, 2007 11:08 am |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
и аз не мисля че протеин ще и помогне...
до колкото разбирам си с бърза обмяна,и моя съвет е да правиш по-късни хранения - дори ако трябва ставай нощем да ядеш... и яж всичко забранено - шоколади,пасти,мазни храни,хляб много,тренирай си нормално (не всеки ден обаче) и би трябвало да ги качиш бързичко
всичко е в храната - "Каквото ядеш това си",както казва един ТВ водещ
|
| Пон Юли 30, 2007 11:16 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
 Re: yh
Free runer написа:ren написа:ZDRAVEITE!Imam vaprosi,mnogo ot otgovorite kato 4eli gi pro4etoh,no vse pak sam jena.Ta,trqbva da ka4a kilogrami,pone 5-6.Moga da treniram vseki den,neobhodim mi e savet za hranitelna dobavka.Preddvaritelno blagodarq
Аз за година и ставам 75
Всичко това е много смешно
|
| Пон Юли 30, 2007 1:54 pm |
|
 |
ren
|
Vie me vzehte na maitap  Ponqkoga stavam da se hranq prez no6ta,no da sedq po cql den na divana!?Vet.lekar sam i ponqkoga na stol nqmam vreme da sedna,kamo li da se dobera do divan!Aaa,i ne se li6avam ot ni6to i pak-41-43kg,sme6na rabota.Mersi vse pak
|
| Пон Юли 30, 2007 6:36 pm |
|
 |
CTraX
Потребител
|
:Д фрее ръннер нещо си се обьркал ти дебел или здрав искаш да станеш
|
| Нед Авг 12, 2007 8:58 pm |
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
 Re: iskam kilogrami!
ren написа:ZDRAVEITE!Imam vaprosi,mnogo ot otgovorite kato 4eli gi pro4etoh,no vse pak sam jena.Ta,trqbva da ka4a kilogrami,pone 5-6.Moga da treniram vseki den,neobhodim mi e savet za hranitelna dobavka.Preddvaritelno blagodarq
Имаш доста рядко срещан проблем за жена :Д Като за начало само искамд а знам дали тренираш всеки ден или можеш да тренираш всеки ден. Защото ако тренираш всеки ден просто намали цифрата. Примерно 3 пъти или по-млако. Премахни част от кардио-тренировката дори може би цялата и започни да ядеш хляб(бях хляб) или просто увеличи дажбата. Според скромното ми мнеие би трябвало да ти помогне
Успех!
|
| Нед Авг 12, 2007 9:02 pm |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Трябва да знаеш че покачването на мускулна маса е свързано със мъжкия хормон тестостерон, който в женското тяло се произвежда в по-малки количества това означава и че ще качваш по-малко и по-бавно от мъж който тренира като теб яде като теб и прави всичко като теб. Много вероятно е да качваш тези 5-6 кг доста дълго време и както казаха Гаерт и Фитмакс всичко е в храненето и тренировките. Храните които консумираш трябва да съдърват много белтъчини и въглехидрати. От белтъчините се правят мускулите а от въглехидратите идва енергията  надявам се да съм помогнал.
|
| Пон Авг 13, 2007 11:12 am |
|
 |
ren
|
Ve4e mina mesec,rezultata e 1kg.Namalih trenirovkite,piq edni gadosti s vkus na "6okolad"i gledam da se hranq.Mersi na vsi4ki,dano prodalja da vdigam kg  [/url]
|
| Пон Авг 20, 2007 6:41 pm |
|
 |
zina
Потребител
|
Да не питаш после за отслабване
|
| Пон Авг 20, 2007 10:20 pm |
|
 |