Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Искам килограми!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Искам килограми! 
ZDRAVEITE!Imam vaprosi,mnogo ot otgovorite kato 4eli gi pro4etoh,no vse pak sam jena.Ta,trqbva da ka4a kilogrami,pone 5-6.Moga da treniram vseki den,neobhodim mi e savet za hranitelna dobavka.Preddvaritelno blagodarq

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение Re: iskam kilogrami! 
щом искаш маса всеми геинер,креатин и глутамин и ще я получиш. Wink

Мнение  
moje li da mi prepora4a6 konkretni preparati i firmi?I kak i koga da gi piq?

Отговорете с цитат
Мнение  
ети skype ще ти препоръчам няма проблем. viktor_ot_pernik

Мнение yh 
ren написа:
ZDRAVEITE!Imam vaprosi,mnogo ot otgovorite kato 4eli gi pro4etoh,no vse pak sam jena.Ta,trqbva da ka4a kilogrami,pone 5-6.Moga da treniram vseki den,neobhodim mi e savet za hranitelna dobavka.Preddvaritelno blagodarq

Еми няма да ти помогне хранителна добавка, а седи повечко пред компютора и пред телевизора.
Примерно хапвай и не тренирай, опитай да не гориш калории.
Става, аз в момента станах 75! Wink

Седиш на дивана ,не трябва много да се движиш за да не гориш калории. Яж всичко не само зеленчуци.
Аз за година и ставам 75
Тренирам и отслабвам много ,ама не съм фитнес манияк. Тренирам фрее руне . Wink
Седя много на компютъра и когато надебелея започвам да тренирам и отслабвам, но при фитнеса не знам как се надебелява.

Мнение Re: yh 
Free runer написа:
ren написа:

Еми няма да ти помогне хранителна добавка, а седи повечко пред компютора и пред телевизора.

Седиш на дивана ,не трябва много да се движиш за да не гориш калории. Яж всичко не само зеленчуци.
Аз за година и ставам 75
Седя много на компютъра и когато надебелея започвам да тренирам и отслабвам, но при фитнеса не знам как се надебелява.

по тоя начин ше качи мазнини,а не мускули.

Мнение  
и аз не мисля че протеин ще и помогне...
до колкото разбирам си с бърза обмяна,и моя съвет е да правиш по-късни хранения - дори ако трябва ставай нощем да ядеш... и яж всичко забранено - шоколади,пасти,мазни храни,хляб много,тренирай си нормално (не всеки ден обаче) и би трябвало да ги качиш бързичко Wink
всичко е в храната - "Каквото ядеш това си",както казва един ТВ водещ Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: yh 
Free runer написа:
ren написа:

Аз за година и ставам 75

Всичко това е много смешно Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Vie me vzehte na maitap Sad Ponqkoga stavam da se hranq prez no6ta,no da sedq po cql den na divana!?Vet.lekar sam i ponqkoga na stol nqmam vreme da sedna,kamo li da se dobera do divan!Aaa,i ne se li6avam ot ni6to i pak-41-43kg,sme6na rabota.Mersi vse pak

Отговорете с цитат
Мнение  
:Д фрее ръннер нещо си се обьркал ти дебел или здрав искаш да станеш

Отговорете с цитат
Мнение Re: iskam kilogrami! 
ren написа:

Имаш доста рядко срещан проблем за жена :Д Като за начало само искамд а знам дали тренираш всеки ден или можеш да тренираш всеки ден. Защото ако тренираш всеки ден просто намали цифрата. Примерно 3 пъти или по-млако. Премахни част от кардио-тренировката дори може би цялата и започни да ядеш хляб(бях хляб) или просто увеличи дажбата. Според скромното ми мнеие би трябвало да ти помогне
Успех!

Отговорете с цитат
Мнение  
Трябва да знаеш че покачването на мускулна маса е свързано със мъжкия хормон тестостерон, който в женското тяло се произвежда в по-малки количества това означава и че ще качваш по-малко и по-бавно от мъж който тренира като теб яде като теб и прави всичко като теб. Много вероятно е да качваш тези 5-6 кг доста дълго време и както казаха Гаерт и Фитмакс всичко е в храненето и тренировките. Храните които консумираш трябва да съдърват много белтъчини и въглехидрати. От белтъчините се правят мускулите а от въглехидратите идва енергията Wink надявам се да съм помогнал.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Ve4e mina mesec,rezultata e 1kg.Namalih trenirovkite,piq edni gadosti s vkus na "6okolad"i gledam da se hranq.Mersi na vsi4ki,dano prodalja da vdigam kg Smile [/url]

Отговорете с цитат
Мнение  
Да не питаш после за отслабване Laughing Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
zina написа:
Да не питаш после за отслабване Laughing Sad

Нищо не разбирате от цикли вие!! Първо дебелееш , после отслабваш, после пак дебелееш, после пак отслабваш, после пак дебелееш, после не можеш да отслабнеш, все още не можеш да отслабнеш ... : Razz Razz Razz

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети