|
Страница 2 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
AnTONYo
Потребител
Местожителство: гр.Перник
|
А какво ще рече "Къси частични хоризонтални коремни преси"?Всичко ясно само ме притеснява това къси,частични?Това ли са къси,частични или това са пълни?=> http://www.bb-team.org/exercise/1177
Моля Ви кажете.
_________________ www.tony1914.piczo.com
|
| Пон Окт 08, 2007 1:23 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
AnTONYo
Потребител
|
Вчера видях един коментар в една друга тема,че през почивните дни не се прави нищо.А аз тренирам всеки ден за нещо,освен Неделя.
-Понеделник-Гръб и бицепс
-Вторник-Кардио и корем
-Сряда-Гърди и трицепс
-Четвъртък-Кардио и корем
-Петък-Рамо,врат и трапец и предмишница
-Събота-Кардио,крака и корем.
-Неделя-ПОЧИВКА!
Та въпроса ми е добра ли е програмата така,или е по-добре да преместя корема заедно с другите тренировки?
|
| Сря Окт 17, 2007 10:00 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
AnTONYo написа:Вчера видях един коментар в една друга тема,че през почивните дни не се прави нищо.А аз тренирам всеки ден за нещо,освен Неделя.
-Вторник-Кардио и корем
-Сряда-Гърди и трицепс
-Неделя-ПОЧИВКА!
Та въпроса ми е добра ли е програмата така,или е по-добре да преместя корема заедно с другите тренировки? 
1. Никаде не виждам да правиш крака
2. Когато правиш напромер гръб и го правиш после чак след 1 седмица (почивката е прекалено много)
аз тренирам така:
1. Гърди,предно рамо,кардио
2. Гръб, задно рамо, трапец,корем
3. Ръце (бицепс,трицепс,предмишница),кардио
4. Крака, корем
5. Почивка
|
| Сря Окт 17, 2007 3:23 pm |
|
 |
AnTONYo
Потребител
|
RockyBalboa написа:AnTONYo написа:Вчера видях един коментар в една друга тема,че през почивните дни не се прави нищо.А аз тренирам всеки ден за нещо,освен Неделя.
-Вторник-Кардио и корем
-Сряда-Гърди и трицепс
-Неделя-ПОЧИВКА!
2. Когато правиш напромер гръб и го правиш после чак след 1 седмица (почивката е прекалено много)
аз тренирам така:
4. Крака, корем
5. Почивка
Краката ги правя в Събота.А значи ти тренираш от Понеделник до Четвъртък без почивка,после Петък почивка и от Събота почваш пак,или почиваш и Събота и Неделя?
|
| Сря Окт 17, 2007 4:03 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
AnTONYo написа:RockyBalboa написа:AnTONYo написа:Вчера видях един коментар в една друга тема,че през почивните дни не се прави нищо.А аз тренирам всеки ден за нещо,освен Неделя.
-Вторник-Кардио и корем
-Сряда-Гърди и трицепс
-Неделя-ПОЧИВКА!
аз тренирам така:
4. Крака, корем
5. Почивка
Краката ги правя в Събота.А значи ти тренираш от Понеделник до Четвъртък без почивка,после Петък почивка и от Събота почваш пак,или почиваш и Събота и Неделя?
попринцип не ги определям така (понеделник,вторник) затова ти ги написах с 1,2,3... защото се случва да нямам време в някои от дните и за тва както се падне
|
| Сря Окт 17, 2007 6:26 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
AnTONYo написа:Така,вече с Ваша помощ си изградих програма за фитнес!Ето,вижте я,и ако има някакви грешки пишете.
-Понеделник-бицепс и гръб(има ли значение кое да правя първо)
-Вторник-кардио и корем
-Сряда-трицепс и гърди(тук правя първо гърдите)
-Четвъртък-кардио и корем
-Петък-рамо,врат,трапец и предмишница
-Събота-кардио,корем и крака
-Неделя-ПОЧИВКА!
Почвам да пия L-Karnitine,да спазвам диета,а може да ходя и на сауна. 
правиш 1 групата която ти изостава има се предвид че в началото не си уморен и можеш да я натовариш пълноценно
ЕДИТ:jkklouna
Пиши на кирилица
|
| Пон Окт 22, 2007 10:47 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
Кирилица и не пускай поредни постове
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 23, 2007 1:42 pm |
|
 |
AnTONYo
Потребител
|
|
| Чет Окт 25, 2007 6:27 pm |
|
 |
AnTONYo
Потребител
|
Искам да Ви попитам за някакъв тренировъчен план за тичане,или по-точно,по колко е най-добре да се тича?Всеки ден,през ден,по 15 мин,по 30 или повече.Като се има впредвид,че аз искам да сваля?
А другият ми въпрос е,дали може да почна да се чистя още от сега,а не чак през пролетта както повечето от вас правят?
И последно за сега  ,бицепса ми е 40 см.,но не ми е много релефен,само се очертава една топка.Как да го тренирам,за да го направя по-релефен?4x15 добре ли е за тренировка за релеф на бицепс?
Надявам се да не нахалствам.Мерси!
|
| Чет Ное 01, 2007 12:09 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
започни тренировка за релеф,не само за бицепс а за цялото тяло!!! Тичай 45 мин,може сутрин на гладно но трябва да знаеш че ще свалиш и мускулна маса, иначе може след тренировката поне 4 пъти в седмицата ако имаш много да сваляш си вземи л-карнитин ако е 500мг една капсула преди тренировка
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Ное 01, 2007 12:14 am |
|
 |
zob40
Потребител
Местожителство: в залата
|
lemsa написа:AnTONYo написа:jkklouna написа:6пъти в седмицата =0резултат или почти 0
3пъти в седмицата през ден+други упражнения(не само коремни)+диета=плочки след няколко месеца
ОК.Мерси много!А само да попитам,примерно:
-Понеделник-Фитнес
-Вториник-корем
-Сряда-фитнес
-Четвъртък-корем
-Петък-фитнес
-Събота-корем
-Неделя-ПОЧИВКА
Така става ли?А също искам да попитам и за кляканията.Тях ги правех също 6 пъти в седмицата,4. 20 с 2 гирички по 3кг във всяка ръка.И тях ли да ги намаля?
ti 6eguva6 li se s tezi klqkaniq!?!bedreniq muskul e nai-golemiq i respektivno nai-silniq v 4ove6koto tqlo!klqkane li e s 6kg za muj teja6t po4ti 100!!!???!!!
човече кви глупости ръсиш ве ас като ти прочетох поста помислех че си бавноразвиващ се като не знае6 недеи пиши постове да обърквах хората и пиши на кирилица
| Чет Ное 01, 2007 10:10 am |
|
 |
AnTONYo
Потребител
|
RockyBalboa написа:започни тренировка за релеф,не само за бицепс а за цялото тяло!!! Тичай 45 мин,може сутрин на гладно но трябва да знаеш че ще свалиш и мускулна маса, иначе може след тренировката поне 4 пъти в седмицата ако имаш много да сваляш си вземи л-карнитин ако е 500мг една капсула преди тренировка
Ще се опитам да тичам по 45 мин,ама всеки ден или?А като казваш,че ще загубя и мускулна маса,имаш впредвид,че примерно бицепса ми ще стане от 40см,на 36/7см,ама по-релефни.И пак да попитам,колко серии и повторения трябва да правя,че тренировката да се води релефна и да имам успех?
|
| Чет Ное 01, 2007 10:52 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
прави 12/15 повторения ако искаш тренировката ти да е за релеф! значи руката ти може да спрадне защото е била мазна преди,но ако прекаляваш с кардиото ще загубиш не само мазнините но и част от мускулната си маса...
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Ное 01, 2007 11:07 pm |
|
 |
AnTONYo
Потребител
|
За пореден път-мерси!
А и поредният ми въпрос:До сега като неходех на училище тичах рано сутринта,но сега няма да мога.Аз уча само 1 смяна и искам да попитам нали няма никакво значение по кое време ще се тича?И как е най-добре,преди фитнес или след?
|
| Нед Ное 04, 2007 1:30 am |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Щом като искаш плочки ти предлагам преди фитнес 15 мин велое...... абе колело и след фитнеса тичай, но не много.
Няма значение кога ще се тича.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Нед Ное 04, 2007 11:26 am |
|
 |
|
|
В момента е: Чет Май 22, 2008 10:05 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 2 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|