Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Искам плочки!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
И аз съм се захванала с тоя корем...ама правя само коремни и едно друго упражнение от доста време и има резултат само в горната част на корема..... Confused Confused Confused Rolling Eyes Confused

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми прави и други упражнения не само коремни и каквото правиш. Примерно повдигане на краката от вис или подобно. ЕТО това е добро ТОВА също + не яж след 7 вечерта
[ur=http://vbox7.com/play:a6a7a871] Ето[/url] -тези са добри аз ги правя и са перфектни някои обаче казват че натоварват прекалено много кръста. За да довършиш коремната тренировка прави планкове-PLANK-със залепени крака и на лакти го правя аз ти както искаш.
DRAGON FLAG
ДРАГОН ФЛАГ 2

Правя темата важна.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси много за съветитеSmile

Отговорете с цитат
Мнение Re: Искам плочки! 
какво имате впредвид под кардио

Отговорете с цитат
Мнение Re: Искам плочки! 
cesekarcheto написа:
какво имате впредвид под кардио

Аеробни тренировки,бягане,каране на велоаргометър...

Мнение  
Аз да питам тренирам от около 2г в момента тренировката ми е следната:
Понеделник: гърдин, корем,
Вторник: гръб,
Сряда: ръце(бицепс и трицепс), корем
Червъртък: рамо, трапец
Петък: гърди

Какво ще кажете за тази програма, някакви савети?
Правя кардио около 4 пати на седмица 15мин тичане на пътека
сега ще си купувам л карнетин и ще се мъча да правя НВД трябва ми да сваля около 5-6кг за 2 месеца

Отговорете с цитат
Мнение  
аз да ти дам сега един акъл Smile
значи не че имам проблем с корема стегнат си е но искам да ми е като на културистите Smile без да го стягам да се вижда всичко до последния мускул
и така 3 месеца правех корем 3 пъти в седмицата . насабираха ми се над 900 коремни преси в СЕДМИЦАТА ! това прави около 3600 на месец .
резултата да ти кажа ли е какъв беше ? по десетобалната система ако го оценявам бих дал оценка 2 за целия този труд.
сега правя корем веднъж в седмицата и съм по доволен от тогавА: )

Мнение  
Hristo Borisov написа:
аз да ти дам сега един акъл Smile
значи не че имам проблем с корема стегнат си е но искам да ми е като на културистите Smile без да го стягам да се вижда всичко до последния мускул
и така 3 месеца правех корем 3 пъти в седмицата . насабираха ми се над 900 коремни преси в СЕДМИЦАТА ! това прави около 3600 на месец .
резултата да ти кажа ли е какъв беше ? по десетобалната система ако го оценявам бих дал оценка 2 за целия този труд.
сега правя корем веднъж в седмицата и съм по доволен от тогавА: )

и аз искам като на култористите Laughing
значи викаш само 1 път в седмицата да се тренира? Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
За да имаш релеф на корема ти трябва кардио, а за да я направиш като на културист трябва маса на коремната стена, тоест 1 път в седмицата но има други тънкости...

Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети