Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Искате ли да благодарите на някого от форума? На кой и защо?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Искате ли да благодарите на някого от форума? На кой и защо? 
Предлагам в тази тема всеки който иска да благодари на някой от форума да го направи , като каже на кого благодари и защо ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
О-о, интересен въпрос Laughing
1. На екипа, създал форума.
2. На всички, които са активни форумци- едни ми дават съвети, други ме карат да се замислям, трети ме провокират с въпросите си да търся информация, четвърти дават информация, която иначе не бих прочела.
3. Laughing Даже мога да благодаря и на някои, които нарушиха добрия тон, защото видях как хората се обединиха срещу тях и им показаха, че няма да търпят подобно нещо. Приятно е да видиш как всички искат да си общуват нормално, макар да са на различни мнения Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз благодаря абсолютно,ама абсолютно на всички,но най-много на GAERT!!!!

Мнение  
Благодарим на екипа, който е създал форума и също на всички съформуници, които са ми помагали. И най-много на Роки и Анаполон

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз благодаря ама на вси4ки вси4ки да са живи и здрави и форума о6те 100 години да го има даже ако може и пове4е!!

Мнение  
искам да благодаря на вси4ки.Най-ве4е на bgtrener

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз така искам да благодаря на всички, най вече на тези които ми помогнаха да се издигна.Също така и на FitnesInstruktor спрециални благодарности, защото той ми помогна много когато още бях пълен хляб Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Ами искам да благодаря на всички които гласуваха за мен когато бях кандидат за модератор!!! И специално на тези които исказаха мненията си, тези хора са много ценни за форума и за мен!!!

Мнение  
искам да благодаря на:
роки- за дето ми пооправи програмата.. още в началото и ся съм много доволен
Виктор - защото е супер човечен и супер добре се даржи с всички .. вкл и мен .. влиза в положението ти
djpbs - защото дава много добри савети .. въпреки ,че понякога гледа от малко по високо Smile
Метъл форевър - защото е пич и дори и да не е от най-големите билдъри винаги се е стараел да помогне
rnmt - защото също е много човечен Smile и гласува за мен хаха Wink
JAKI - защото също много помага Smile
Фитнес БГ - защото е супер точен админ .. и ми помогна за 1 проблем с акаунта Smile .. просто ми отдели време за мойте тъпотий Smile

Може да съм забравил някой ..

Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря на ФИТНЕС бГ - много точен пич , благодаря и на всички потребители които ме уважават

Отговорете с цитат
Мнение  
ина4е съм мн благодарен на фитнес-бг и на спортинг...за6тото винаги отговарят то4но на това което съм питал и ми трябва...и други има като жаки и т.н които мн знаят и помогат но са мн надменни Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети