| Автор |
Съобщение |
techno
|
 И аз искам да отслабна моля за съвети !!!
Здравейте на 17 години съм висок съм 180см тежа 90 килограма  много ми се иска да отслабна, главният ми проблем са гърдите и корема особено гърдите са ми като на жена (овиснали) и ме е много срам от това другото нещо което много ме притеснява е корема.... Та значи имам въдможност да карам колело всеки ден надявам се да има ефект и кажете как за се храня и какво да правя за отпусналите се ужасни гърди и корема. Това което си мисля е да си взема Л-карнитин гел и на капсули и да карам колело всеки ден, кажете ми как да се храня и какво да правя за гърдите най-вече, предполагам лежанка... с колко килограма колко серии и тн. И какво да ям.
Мерси предварително за отговорите и се надявам да ми помогнете да постигна ефект възможно най - бързо.
|
| Сря Май 07, 2008 12:57 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Rabbit
Потребител
|
Аз ти препорачвам НВД (нисковъглехидратна диета) и 4 5 пъти в седмицата кардио 30 40 минути .ядене след 6 да няма това е общто взето в форума има достатачно за този хранителен режим . Стъщо така би могъл да си купиш и Л-карнитин и Фат бърнър . Това е
|
| Сря Май 07, 2008 9:06 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Последното хранене може да е и в 7:30-8:00 само да е нещо като месо,салатка,рибка,извара(обезмаслена)
_________________ No one can be so so like me...
|
| Сря Май 07, 2008 9:14 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
techno, при ръст 180 и тегло 90 кг ми се струва, че не може да е толкова драматично положението
Иди в зала да ти направят програма и с тези 90 кг ще си много добре, като станеш само мускули и като естествено се храниш правилно, както казва Rabbit
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Сря Май 07, 2008 9:16 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
Rabbit написа:Аз ти препорачвам НВД (нисковъглехидратна диета) и 4 5 пъти в седмицата кардио 30 40 минути .ядене след 6 да няма това е общто взето в форума има достатачно за този хранителен режим . Стъщо така би могъл да си купиш и Л-карнитин и Фат бърнър . Това е 
как така няма да я де след 18ч  може да не яде въглехидрати,но хич да не яде  не давайте такива съвети моля ви се!!!
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Сря Май 07, 2008 9:18 pm |
|
 |
techno
|
Мерси за отговорите.
Значи може да стане нещо такова.
През ден карам колело по 30-40минути да кажем може да ставам рано сутринта преди училище и след училище да ходя на фитнес ? Удачен ли е този вариант ? Също мисля да си взема Л-карнитин да пия.
И най-вече кажете какво да правя за гърдите, че са много зле...
|
| Чет Май 08, 2008 12:32 pm |
|
 |
Rabbit
Потребител
|
Да исках да кажа да не яде въглехидрати
|
| Чет Май 08, 2008 2:43 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
techno написа:Мерси за отговорите.
Значи може да стане нещо такова.
През ден карам колело по 30-40минути да кажем може да ставам рано сутринта преди училище и след училище да ходя на фитнес ? Удачен ли е този вариант ? Също мисля да си взема Л-карнитин да пия.
И най-вече кажете какво да правя за гърдите, че са много зле...
Колко рано примерно ще ставаш, защото прекалено рано не е здравословно  Примерно към 9:00ч. или нещо в тези граници, не към 7ч.  Защото организма още "спи" и е изтощен от ноща, заради липсата на хра. в-ва.
|
| Чет Май 08, 2008 3:29 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Защо да не е здравословно???Правя всеки ден кардио в 6.30 по 1 час...
_________________ No one can be so so like me...
|
| Чет Май 08, 2008 3:51 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
scorpion написа:Защо да не е здравословно???Правя всеки ден кардио в 6.30 по 1 час...
Еми защото тялото още не си е отпочинало  Много раното ставане за това не се препоръчва за тренира. Точно това ако не се лъжа mario го каза в една тема или даде статия, но как се казваше и къде се намира немога да се сетя.
*До колкото си спомням отпреди години има няколко фази на сън...
Последната промяна е направена от MindDriver на Чет Май 08, 2008 4:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Чет Май 08, 2008 3:58 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
MindDriver написа:scorpion написа:Защо да не е здравословно???Правя всеки ден кардио в 6.30 по 1 час...
Еми защото тялото още не си е отпочинало Много раното ставане за това не се препоръчва за тренира. Точно това ако не се лъжа mario го каза в една тема или даде статия, но как се казваше и къде се намира немога да се сетя.
това не е вярно кардеото се препоръчва на хора с проблеми с сърцето и кръвоносната система
|
| Чет Май 08, 2008 4:01 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
aGGeSSive` написа:MindDriver написа:scorpion написа:Защо да не е здравословно???Правя всеки ден кардио в 6.30 по 1 час...
Еми защото тялото още не си е отпочинало Много раното ставане за това не се препоръчва за тренира. Точно това ако не се лъжа mario го каза в една тема или даде статия, но как се казваше и къде се намира немога да се сетя.
това не е вярно кардеото се препоръчва на хора с проблеми с сърцето и кръвоносната система
Това относно моето изказване или по-горното е?
|
| Чет Май 08, 2008 4:02 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
MindDriver написа:aGGeSSive` написа:MindDriver написа:scorpion написа:Защо да не е здравословно???Правя всеки ден кардио в 6.30 по 1 час...
Това относно моето изказване или по-горното е? 
и за 2те
|
| Чет Май 08, 2008 4:03 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Kардио може да се прави по всяко време на сутринта ако мога така да се изразя, стига да е приет някакъв бърз протеин който да снижи до минимум кортизоловите нива. При прием на глутамин , протеин и бцаа кардиото рано сутрин ще изгори максимално количество мазнини и минимално количество мускули. Почивката си е почивка. Може да се спи и след кардиото. По - малко от 6 часа сън вече ще създаде проблем с кардиото и може да се не се чувстваш добре от високите кортизолови нива и от недостатъчното възстановяване. При ниски въглехидрати много често не добре премерени се стига и до кетозис. Кардиото в кетозис е доста неприятно занимание
Последната промяна е направена от max_paine на Чет Май 08, 2008 4:09 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Чет Май 08, 2008 4:06 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
max_paine написа:Kардио може да се прави по всяко време на сутринта ако мога така да се изразя, стига да е приет някакъв бърз протеин който да снижи до минимум кортизоловите нива. При прием на глутамин , протеин и бцаа кардиото рано сутрин ще изгори максимално количество мазнини и минимално количество мускули. Почивката си е почивка. Може да се спи и след кардиото 
и аз това исках да кажа за изгарянето на мазнините
|
| Чет Май 08, 2008 4:07 pm |
|
 |
|
|