Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
И аз искам да отслабна моля за съвети !!!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение И аз искам да отслабна моля за съвети !!! 
Здравейте на 17 години съм висок съм 180см тежа 90 килограма Sad много ми се иска да отслабна, главният ми проблем са гърдите и корема особено гърдите са ми като на жена (овиснали) и ме е много срам от това другото нещо което много ме притеснява е корема.... Та значи имам въдможност да карам колело всеки ден надявам се да има ефект и кажете как за се храня и какво да правя за отпусналите се ужасни гърди и корема. Това което си мисля е да си взема Л-карнитин гел и на капсули и да карам колело всеки ден, кажете ми как да се храня и какво да правя за гърдите най-вече, предполагам лежанка... с колко килограма колко серии и тн. И какво да ям.

Мерси предварително за отговорите и се надявам да ми помогнете да постигна ефект възможно най - бързо.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз ти препорачвам НВД (нисковъглехидратна диета) и 4 5 пъти в седмицата кардио 30 40 минути .ядене след 6 да няма това е общто взето в форума има достатачно за този хранителен режим . Стъщо така би могъл да си купиш и Л-карнитин и Фат бърнър . Това е Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Последното хранене може да е и в 7:30-8:00 само да е нещо като месо,салатка,рибка,извара(обезмаслена)

Мнение  
techno, при ръст 180 и тегло 90 кг ми се струва, че не може да е толкова драматично положението Rolling Eyes
Иди в зала да ти направят програма и с тези 90 кг ще си много добре, като станеш само мускули и като естествено се храниш правилно, както казва Rabbit Very Happy

Мнение  
Rabbit написа:
Аз ти препорачвам НВД (нисковъглехидратна диета) и 4 5 пъти в седмицата кардио 30 40 минути .ядене след 6 да няма това е общто взето в форума има достатачно за този хранителен режим . Стъщо така би могъл да си купиш и Л-карнитин и Фат бърнър . Това е Cool

как така няма да я де след 18ч Rolling Eyes може да не яде въглехидрати,но хич да не яде Shocked не давайте такива съвети моля ви се!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси за отговорите.

Значи може да стане нещо такова.

През ден карам колело по 30-40минути да кажем може да ставам рано сутринта преди училище и след училище да ходя на фитнес ? Удачен ли е този вариант ? Също мисля да си взема Л-карнитин да пия.

И най-вече кажете какво да правя за гърдите, че са много зле...

Отговорете с цитат
Мнение  
Да исках да кажа да не яде въглехидрати Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
techno написа:
Мерси за отговорите.

Значи може да стане нещо такова.

През ден карам колело по 30-40минути да кажем може да ставам рано сутринта преди училище и след училище да ходя на фитнес ? Удачен ли е този вариант ? Също мисля да си взема Л-карнитин да пия.

И най-вече кажете какво да правя за гърдите, че са много зле...

Колко рано примерно ще ставаш, защото прекалено рано не е здравословно Wink Примерно към 9:00ч. или нещо в тези граници, не към 7ч. Wink Защото организма още "спи" и е изтощен от ноща, заради липсата на хра. в-ва.

Отговорете с цитат
Мнение  
Защо да не е здравословно???Правя всеки ден кардио в 6.30 по 1 час...

Мнение  
scorpion написа:

Еми защото тялото още не си е отпочинало Wink Много раното ставане за това не се препоръчва за тренира. Точно това ако не се лъжа mario го каза в една тема или даде статия, но как се казваше и къде се намира немога да се сетя.

*До колкото си спомням отпреди години има няколко фази на сън...

Последната промяна е направена от MindDriver на Чет Май 08, 2008 4:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
scorpion написа:

Еми защото тялото още не си е отпочинало Wink Много раното ставане за това не се препоръчва за тренира. Точно това ако не се лъжа mario го каза в една тема или даде статия, но как се казваше и къде се намира немога да се сетя.

това не е вярно кардеото се препоръчва на хора с проблеми с сърцето и кръвоносната система

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
MindDriver написа:
scorpion написа:

това не е вярно кардеото се препоръчва на хора с проблеми с сърцето и кръвоносната система

Това относно моето изказване или по-горното е? Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
aGGeSSive` написа:
MindDriver написа:
scorpion написа:

Това относно моето изказване или по-горното е? Rolling Eyes
и за 2те

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Kардио може да се прави по всяко време на сутринта ако мога така да се изразя, стига да е приет някакъв бърз протеин който да снижи до минимум кортизоловите нива. При прием на глутамин , протеин и бцаа кардиото рано сутрин ще изгори максимално количество мазнини и минимално количество мускули. Почивката си е почивка. Може да се спи и след кардиото. По - малко от 6 часа сън вече ще създаде проблем с кардиото и може да се не се чувстваш добре от високите кортизолови нива и от недостатъчното възстановяване. При ниски въглехидрати много често не добре премерени се стига и до кетозис. Кардиото в кетозис е доста неприятно занимание Wink Laughing

Последната промяна е направена от max_paine на Чет Май 08, 2008 4:09 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

Мнение  
max_paine написа:
Kардио може да се прави по всяко време на сутринта ако мога така да се изразя, стига да е приет някакъв бърз протеин който да снижи до минимум кортизоловите нива. При прием на глутамин , протеин и бцаа кардиото рано сутрин ще изгори максимално количество мазнини и минимално количество мускули. Почивката си е почивка. Може да се спи и след кардиото Wink
и аз това исках да кажа за изгарянето на мазнините

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети