| Автор |
Съобщение |
LexHammer
|
 Каква трябва да е идеалната фитнес зала за Вас?
Каква трябва да е фитнес залата в която ще ви е най-приятно да тренирате? Какви уреди искате, каква обстановка искате или въобще всичко свързано с тренировъчния процес.
Може да кажете и какво харесвате във фитнеса в който тренирате в момента и какво му липсва, без да посочвате имена.
|
| Чет Окт 18, 2007 4:07 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
kacpar
Потребител
Местожителство: Rousse
|
|
| Чет Окт 18, 2007 4:23 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
 Re: Каква трябва да е идеалната фитнес зала за Вас?
LexHammer написа:Каква трябва да е фитнес залата в която ще ви е най-приятно да тренирате? Какви уреди искате, каква обстановка искате или въобще всичко свързано с тренировъчния процес.
Може да кажете и какво харесвате във фитнеса в който тренирате в момента и какво му липсва, без да посочвате имена.
искам фитнес зала със всички познати на човечеството уреди да съм сам и да си пусна метъл!!!
|
| Чет Окт 18, 2007 4:36 pm |
|
 |
kacpar
Потребител
|
|
| Чет Окт 18, 2007 4:57 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
|
| Чет Окт 18, 2007 8:42 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Залата, вкоято тренирам е малка и има почти всички необходими уреди.Харесва ми,Защото е спокойна и повечето хора се сприятелихме и си помагаме
|
| Чет Окт 18, 2007 9:22 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Добре де, ама като сте доволни от залта в която тренирате, защо не дадете къде се намира. Така и други които разберат за нея ще могат да тренират там. Нека като сте доволни от обслужването по някъкъв начин да се отблгодарите на собственика. Ако пък не сте доволни ще може да предпазите други от грешката да ходят точно там.
|
| Пет Окт 19, 2007 8:47 am |
|
 |
bobi
Потребител
|
На някои може да не им хареса залата,но за мен си е екстра.Фитнес Център Jumbо
|
| Пет Окт 19, 2007 9:18 am |
|
 |
kacpar
Потребител
|
Фитнес център Ялта и Олимпия , Русе. Двата фитнеса са почти еднакви понеже ги държи 1 и същ човек.
|
| Съб Окт 20, 2007 4:28 am |
|
 |
sportigirl
Потребител
|
bobi написа:На някои може да не им хареса залата,но за мен си е екстра.Фитнес Център Jumbо
Това е една от най-смотаните зали, преди ходих да тренирам там . Не занм защо непроменят нещо или не взеха да ремонтират. Постояно мирише на мухул. Няма нито един който да те посъветва свястно. Вечно нямя топла вода. и персонала се държи с теб все едно че не си клиент ами сим някъв роб. Ве4е сум ходила в други три зали няма по смотана от тази. Сега за последно тренирах в 88 в с Sport Generation i e mnogo po-dobre а в Слявия Спортес която е на 100 метра от скапаното Джъмбо няма база за сравнение
|
| Съб Окт 20, 2007 9:47 am |
|
 |
zob40
Потребител
Местожителство: в залата
|
sportigirl написа:bobi написа:На някои може да не им хареса залата,но за мен си е екстра.Фитнес Център Jumbо
Това е една от най-смотаните зали, преди ходих да тренирам там . Не занм защо непроменят нещо или не взеха да ремонтират. Постояно мирише на мухул. Няма нито един който да те посъветва свястно. Вечно нямя топла вода. и персонала се държи с теб все едно че не си клиент ами сим някъв роб. Ве4е сум ходила в други три зали няма по смотана от тази. Сега за последно тренирах в 88 в с Sport Generation i e mnogo po-dobre а в Слявия Спортес която е на 100 метра от скапаното Джъмбо няма база за сравнение
не е важно каква е залата а как тренира6 и т.н.
|
| Съб Окт 20, 2007 10:55 am |
|
 |
bobi
Потребител
|
Наистина има доста кусури,но поне няма позьори и роми дето се праат на интересни.Аз съм доволен
|
| Съб Окт 20, 2007 2:30 pm |
|
 |
sportigirl
Потребител
|
zob40 написа:sportigirl написа:bobi написа:На някои може да не им хареса залата,но за мен си е екстра.Фитнес Център Jumbо
Това е една от най-смотаните зали, преди ходих да тренирам там . Не занм защо непроменят нещо или не взеха да ремонтират. Постояно мирише на мухул. Няма нито един който да те посъветва свястно. Вечно нямя топла вода. и персонала се държи с теб все едно че не си клиент ами сим някъв роб. Ве4е сум ходила в други три зали няма по смотана от тази. Сега за последно тренирах в 88 в с Sport Generation i e mnogo po-dobre а в Слявия Спортес която е на 100 метра от скапаното Джъмбо няма база за сравнение не е важно каква е залата а как тренира6 и т.н.
Не искам да обиждам Боби защото харесва залата. Ама като е важно как се тренира. Знаеш ли че в залата няма дъмбели или поне нямаше. Имаше до едно време после изчезнаха и като питам къде са ми ломотят нещо Че имало си достатъчно тежести. Айде аз като жена кво да си сглобя като дръжките 2 на брой в цялата зала са по 2 килограма. За мъжете пък не си и помислям как може да тане без читав комплект. Като искам да карам велоергометър се налага да се кача на нещо дето прилича ... и аз не знам на кво и нито може да се регулира нито нещо друго. Пълна скръб. А нама надувки и мангали щото въбще няма никой. И веднъж едно момче като се затисна не само че нямаше кой да му помогне а и после му викаха че щял да почупи уредите.
|
| Съб Окт 20, 2007 11:15 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
|
| Нед Окт 21, 2007 11:32 am |
|
 |
qvkata
Потребител
|
Аз пък тренирам на аванта в хотела на Йордан Лечков в Сливен  хотел Империя се казва(да напрая рекламата де  )
|
| Нед Окт 21, 2007 2:58 pm |
|
 |
|
|