Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Каква трябва да е идеалната фитнес зала за Вас?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Каква трябва да е идеалната фитнес зала за Вас? 
Каква трябва да е фитнес залата в която ще ви е най-приятно да тренирате? Какви уреди искате, каква обстановка искате или въобще всичко свързано с тренировъчния процес.

Може да кажете и какво харесвате във фитнеса в който тренирате в момента и какво му липсва, без да посочвате имена.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз тренирам в една зала в Русе.Обстановката е много приятна инструкторите нямат грешка.Уредите са сравнително нови има бани съблекални хубава музика , хората са много дружелюбни както юнушите така и възрастните.
Общо взето нямам никви забележки съм Фитнеса.
Това беше от мен. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение Re: Каква трябва да е идеалната фитнес зала за Вас? 
LexHammer написа:
Каква трябва да е фитнес залата в която ще ви е най-приятно да тренирате? Какви уреди искате, каква обстановка искате или въобще всичко свързано с тренировъчния процес.

Може да кажете и какво харесвате във фитнеса в който тренирате в момента и какво му липсва, без да посочвате имена.

искам фитнес зала със всички познати на човечеството уреди да съм сам и да си пусна метъл!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
и да си пусна метъл!!!

Е ти си моя човек SmileSmileSmile Респект Wink Wink Wink Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз тренирам сигорно на най - долнопробната зала , която е с да не казвам в какво състояние уреди , АМА Е НА АВАНТА ТАКАЧЕ И "ВЕФА" да пуснат пак е нещо Very Happy Very Happy Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Залата, вкоято тренирам е малка и има почти всички необходими уреди.Харесва ми,Защото е спокойна и повечето хора се сприятелихме и си помагаме Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре де, ама като сте доволни от залта в която тренирате, защо не дадете къде се намира. Така и други които разберат за нея ще могат да тренират там. Нека като сте доволни от обслужването по някъкъв начин да се отблгодарите на собственика. Ако пък не сте доволни ще може да предпазите други от грешката да ходят точно там.

Отговорете с цитат
Мнение  
На някои може да не им хареса залата,но за мен си е екстра.Фитнес Център Jumbо

Отговорете с цитат
Мнение  
Фитнес център Ялта и Олимпия , Русе. Двата фитнеса са почти еднакви понеже ги държи 1 и същ човек.

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:

Това е една от най-смотаните зали, преди ходих да тренирам там . Не занм защо непроменят нещо или не взеха да ремонтират. Постояно мирише на мухул. Няма нито един който да те посъветва свястно. Вечно нямя топла вода. и персонала се държи с теб все едно че не си клиент ами сим някъв роб. Ве4е сум ходила в други три зали няма по смотана от тази. Сега за последно тренирах в 88 в с Sport Generation i e mnogo po-dobre а в Слявия Спортес която е на 100 метра от скапаното Джъмбо няма база за сравнение

Отговорете с цитат
Мнение  
sportigirl написа:
bobi написа:

Това е една от най-смотаните зали, преди ходих да тренирам там . Не занм защо непроменят нещо или не взеха да ремонтират. Постояно мирише на мухул. Няма нито един който да те посъветва свястно. Вечно нямя топла вода. и персонала се държи с теб все едно че не си клиент ами сим някъв роб. Ве4е сум ходила в други три зали няма по смотана от тази. Сега за последно тренирах в 88 в с Sport Generation i e mnogo po-dobre а в Слявия Спортес която е на 100 метра от скапаното Джъмбо няма база за сравнение
не е важно каква е залата а как тренира6 и т.н.

Отговорете с цитат
Мнение  
Наистина има доста кусури,но поне няма позьори и роми дето се праат на интересни.Аз съм доволен

Отговорете с цитат
Мнение  
zob40 написа:
sportigirl написа:
bobi написа:

Не искам да обиждам Боби защото харесва залата. Ама като е важно как се тренира. Знаеш ли че в залата няма дъмбели или поне нямаше. Имаше до едно време после изчезнаха и като питам къде са ми ломотят нещо Че имало си достатъчно тежести. Айде аз като жена кво да си сглобя като дръжките 2 на брой в цялата зала са по 2 килограма. За мъжете пък не си и помислям как може да тане без читав комплект. Като искам да карам велоергометър се налага да се кача на нещо дето прилича ... и аз не знам на кво и нито може да се регулира нито нещо друго. Пълна скръб. А нама надувки и мангали щото въбще няма никой. И веднъж едно момче като се затисна не само че нямаше кой да му помогне а и после му викаха че щял да почупи уредите.

Отговорете с цитат
Мнение  
sportigirl написа:
zob40 написа:
sportigirl написа:
bobi написа:

Не искам да обиждам Боби защото харесва залата. Ама като е важно как се тренира. Знаеш ли че в залата няма дъмбели или поне нямаше. Имаше до едно време после изчезнаха и като питам къде са ми ломотят нещо Че имало си достатъчно тежести. Айде аз като жена кво да си сглобя като дръжките 2 на брой в цялата зала са по 2 килограма. За мъжете пък не си и помислям как може да тане без читав комплект. Като искам да карам велоергометър се налага да се кача на нещо дето прилича ... и аз не знам на кво и нито може да се регулира нито нещо друго. Пълна скръб. А нама надувки и мангали щото въбще няма никой. И веднъж едно момче като се затисна не само че нямаше кой да му помогне а и после му викаха че щял да почупи уредите.

А аз си мислех че мойта зала е злее Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз пък тренирам на аванта в хотела на Йордан Лечков в Сливен Smile хотел Империя се казва(да напрая рекламата де Very Happy )

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети