Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Какви жени харесват мъжете?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Какви жени харесват мъжете? 
Понеже доста поговорихме дали жените харесват мускулести мъже, предлагам сега да споделите какви жени харесвате пък мъжетеLaughing Има една подобна тема, но тя касае само един атрибут от женските прелести.
Много млади момичета гладуват, защото си мислят, че мъжете харесват много слаби жени-тип манекенки.Така ли е?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
аз лично не обичам нормални женици Very Happy нито много месести, нито много хилави...нещо от сорта на 1,68 висока и 55 кг. тежаща Razz

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
1.70-1.75см., 55-60кг. Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
aa мразя такиа като манекенки .. дето са 180 и са 48 килограма .. и дето като го бутнеш да бараш кокали хаха Smile

за външен вид идеалите са ми 3 Wink ето ги и тях:
Руса сини очи дълги крака средно висока около 168-172 около 52-53кг с големи гърди Wink
Черна зелени очи дълги крака по висока 170-175 около 52-55кг с големи гърди Smile
кафява коса кафеви очи дълги крака (то си е ясно) може и по нисичка 164-168 Wink около 49-52кг с средни гърди (тук не са толкова наложащи)

ама тъй като.. това са само мечти Smile за мен перф момиче е това:
Да ми харесва.. да не е грозна що годе да става и да не ме е срам да излезна с нея
тук най-важното.. да ме обича или ако не обич то поне да ме харесва .. и да не мисли за други .. да съм и достатъчен да сме заедно и да си прекарваме хубаво . да мога да разчитам на нея както и тя на мен Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
не харесвам много слаби жени, "убиват" ми Wink Като цяло външния вид не е толкова важен, но трябва да има приличен вид най-малкото поне да се подържа и да е привлекателна! По важен е характера защото може да подмина и най-красивата жена ако тя е с гаден характер Wink

Мнение  
Аз харесвам фитнески , фитнес мадами
Жалко че рядко се срещат Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
най-малкото поне да се подържа

да, и да не се къпи 1 път в седмицата Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
Аз харесвам фитнески , фитнес мадами
Жалко че рядко се срещат Laughing

Е, не можеш да отречеш, че стават все повече. Много дълго се робуваше на мнението, че фитнесът е мъжки спорт.
Съгласна съм и с Роки, че характерът е важен, но преди да го разбереш, гледаш външност, поведение и т. н. Сега четох, че някои българки имали по 130 чифта обувки, та се чудя дали мъжете виждат тези обувки, нали жените ходят вече все с панталони Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
аз чесно казано не гледам обуфките ... а за фитнес мадамите.. хубаво е жената да е поддържана и стегната.. ама в моя фитнес им 2 каки .. дето имат по големи гърбове от мен хаха Smile да не говоря за релеф мускол и всичко .. за мен това е прекалено :/ все пак жената трябва да е нежна Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Не да е фитнес мацка а да е горе долу финна с тка горе долу големи гърди , по възможност с зелени очи , а останалото зависи от много работи

Отговорете с цитат
Мнение  
ем във фитнесите тренират супер хубави моми4ета(не говора за спортиски) 6от те са ми мн ама мн неприятни Wink
ина4е обожавам такиа моми4ета които се поддържат най ве4е и ходат на фитнес за добра форма около 1,70-52 кг...тфа е идеалното,по високи никога не предпо4итам за теглото са не е фатално няколко кила...ина4е гърдите неискам да са некфи мн големи,а нормални и стегнати,с дълги и со4ни крака и стегнати и со4ни дупета и тфа е!ина4е в лицето съ6то мн глеам да са сладки с хуави при4ески и такам..и не съм съгласен 4е манекенките са кле4ки...

Отговорете с цитат
Мнение  
Жени на място,Външния вид нее от голямо значение.П.С. Женем съм Laughing Да не говоря все пак да няма таван душаме хахаха Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Трябва да ти доставя удоволствие това че си с определено момиче.А иначе външният вид не е толко важен , но все пак и да финна Wink .Но характерът е най-важното

Отговорете с цитат
Мнение  
идеалното момиче си е моето момиче Smile кой както иска да го разбира Smile
Красива, умна, секси, нежна, мила... и най-важното вярна!

Metallica FOREVER!!!
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети