Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 4 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Какви коли карате и каква кола си мечтаете да карате ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
Огромен фен съм на марката "Mercedes", и за в бъдеще бих искал един CLK или SL55 AMG пакет Razz Но май само в мечтите няма ограничения, по принцип за лична колика искам една Toyota Avensis, няма да откажа и на RAF4 или LAND CRUSER Razz Някой ще ми купи ли? Very Happy

До седмица почвам курсовете, след това ,ще карам каквото намеря или открадна Very Happy

E,ако ще крадеш-давай направо и за мен една Toyot-ka Avensis Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
sladurkaaa написа:
MindDriver написа:
Огромен фен съм на марката "Mercedes", и за в бъдеще бих искал един CLK или SL55 AMG пакет Razz Но май само в мечтите няма ограничения, по принцип за лична колика искам една Toyota Avensis, няма да откажа и на RAF4 или LAND CRUSER Razz Някой ще ми купи ли? Very Happy

До седмица почвам курсовете, след това ,ще карам каквото намеря или открадна Very Happy

E,ако ще крадеш-давай направо и за мен една Toyot-ka Avensis Laughing Laughing Laughing

Very Happy Ще почерпиш тогава както си му е реда, с маса, с домашна... Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Opel Astra 1.4, 16V, 90PS. Не е от най-бързите, но съм доволен от нея. Иначе любимата ми е Bugatti Veyron, но не бих се отказал и от Aston Martin Vanquish, както и от Porsche Carrera GT. Ех Мечти, Мечти!

Отговорете с цитат
Мнение за мечтата 
мечтая си за Ламборгини или Ферари с руса кака в него Laughing Дано след време да ми се сбъдне мечтата Cool

Последната промяна е направена от webhaker на Съб Мар 22, 2008 5:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
ЛамборГини ....!!!

Мнение Re: за мечтата 
webhaker написа:
мечтая си за Ламборгини или Ферари с руса кака в него Laughing Дано след време да ми се сбъдне мечтата Cool

Русата кака върхи комлект с тях, не една, а няколко Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
дам знам Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Като си купя Мустанга ще напрая томбола който спечели ще го возя София Варна Cool

Мнение  
хехе добре добре Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
Като си купя Мустанга ще напрая томбола който спечели ще го возя София Варна Cool

Ауу само каква реклама Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
RockyBalboa написа:

Ауу само каква реклама Laughing

Хахах,ето кой ще ме превозва Laughing Laughing Laughing

Мнение  
аз искам да карам яка каруца с лети джанти никелирани с карбонови летви отпред и два бели коня с наморници и златни подкови!!!!!!!

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
аз искам да карам яка каруца с лети джанти никелирани с карбонови летви отпред и два бели коня с наморници и златни подкови!!!!!!!

Ahaeheah братле тва като мечтата на пепеляшка ми прозвуча... Готино, готино Wink Wink Wink Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
zobfather написа:

Луд си! Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
scorpion написа:
ЛамборГини ....!!!

Ами да, така се казва. Говорите ли италиански?

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 4 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети