Висок съм 185 см. и тежа 110 кг. Преди 20 дни тежах 118 кг. но започнах да тренирам и да правя една диета на Сакрсдейл, която набляга на пилешко месо, зеленчуци и плодове. За 14 дни успях да сваля 8 кг. и най-интерестното е, че вече 6-и ден ги задържам. Преди седмица започнах да ходя на фитнес, като имам програма за отслабване и оформяне на тялото. Програмата ми включва 3 дни тренировка седмично, като през останалите дни мога да си тичам на пътека или велоергометъра. Към тренировката, инструктура ми препоръча WEIDER WHEY AMINOS и WEIDER BCCA, както и витамини SUPER POWER. От днес започнах да ги взимам, а утре мисля да прибавя и L-Carnitin и малко протеин. Целта ми е да сваля около 100-ина кг. и после да започна да оформям тялото.
След около 2 месеца с тази кръгова тренировка мисля да премина към нещо по-сериозно за по-голям резултат в мусколното оформление. Засега всичко върви добре, но още немога да се оринтирам към какви храни да се насоча и как най-добре ще действат те. В смисъл колко пъти на ден да се храня и с какво. Изчетох малко диети тука по форума, но нещо неможе да ми стане ясно. Някой наблягат на белтъчените, а други на въглехидратите. Принципно съм привърженик на готовите диети, както бе тази на Скарсдейл, но тя неможе да се повтаря, като сега минимум 2 седмици почивка трябва. Та въпроса ми е какво ще ми препоръчате като храни и какъв режим? Нали все пак е диета и трябва по-рядко човек да се храни (в смисъл сутрин, обед и вечер), а тука във форума чета че трябва по 10-ина пъти на ден да се храни човек?