Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Какво да добавя още?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Какво да добавя още? 
Здравейте доста време разглеждам този форум и накрая реших и аз да питам Smile.
Тренирам от около 2 месеца , имам изготвена диета която има всички храни за покачване на маса , тренировките също са
много добри само дето се чуда за добавките.Вземам Креатин + Протеин (Whey Pro 80).Та въпроса ми е други добавки какви бих могъл да земам.Глутамина и аминокиселините са ми казвали , че са за възтановяване , но освен тях друго бихте ли ми препоръчали.165 мисля че съм висок (несъм се мерил от миналата година (160см) , кг несъм сигурен
защото на фитнеса ме показва 64 , а в нас 67 Smile. Благодарим предварително и съжелявам ако темата е много дълга и
не Ви се чете Embarassed Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
Глутамина е и антикатаболик. Щом желаеш покачване на мускуланата маса преди тренировка пии суроватъчния протеин а след тренировка е по добре да вземеш гейнер заедно с креатина. Много добра комбинация е и 20 мл от Liquid Amino Explode заедно с креатина.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря много аз бях се запътил към Гейнер , но незнам какво ме спираше.Имам и още един въпрос някакви добавки с
изразен анаболен ефект , но да не са чисти анаболи или стероиди.Мерси предварително.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
kacpar написа:
Благодаря много аз бях се запътил към Гейнер , но незнам какво ме спираше.Имам и още един въпрос някакви добавки с
изразен анаболен ефект , но да не са чисти анаболи или стероиди.Мерси предварително.

Не бих ти препорачал да взимаш такива работи след като тренираш от 2 месеца.То не става от веднаш да си як кат вол , помислиси.
Едно е да зимаш работи кат креатин , аминокиселини и протеин , но тези работи с анаболно ефект имат и странични ефекти , ти може бързо да натрупаш мусколи но се пак не вярвам да имаш много едар и здрав организам , та да го тъпчеш с такива боклуци.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Да знам бързо неможе да стане.Несъм някакъв наивен новак , който нищо не знае , а за периода който тренирам беше малко странен.Бях почнал Юни , Юли + още 15 дена.Наложи ми се да спра фитнеса обстоятелствата бяха такива и преди 2 седмици пак почнах.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети