Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Какво да пия по време на тренировка вода или изотон?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
абе колкото ти се пие... всеки организъм е уникален... само да не се надуваме, аз пия по малко и когато ожаднея, но не трябва като се измориш от някаква серия и да се нальоркаш като идиот с вода Very Happy при всеки си е индивидуално според мен... като не ми се пие не пия, да няма да се надувам я Rolling Eyes Laughing

Metallica FOREVER!!!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
аз пия по 2 литра преди трен 6то годе на сила а след това си пия е така като ми се допие и да сиаопивам о6те 1 литар и половина литар гре6но ли е

Много правилно, че пиеш по 2 литра преди тренировка, но не забравяй, че след тренировка 1-то нещо което трябва да се въстанови е водата Wink

Мнение  
Аз съм за пиенето на вода по време на трен и след трен изотон както беше казал Gaert а относно количеството ест 4е през лятото трябва да се пие повече вода от колкото през зимата ако залата ви е толко избушена колкото в тази която аз тренирам Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
"Спортни" напитки или вода

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети