Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Какво мислите за сьомгата?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Какво мислите за сьомгата? 
Здравейте, искам да попитам някой, който е по в час, защото минах повечето само на риба и в последните дни се храня често с Котлет от Сьомга на скара? Какво мислите за нея и има ли по-добър вариянт Question Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение  
ето http://www.eadvise.info/index.php?page=show_art&id=40&art_id=117 разгледай и мисля,че сам ще си направиш изводите Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
По това, което видях, Сьомгата съдържа добро количество белтъчини, но не и малко количество мазнини.. Rolling Eyes значи не е много подходяща нали.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Прочети това ТУК Сьомгата е в групата на тлъстите риби, но мазнините в нея не са като в сланинката Very Happy Мисля, че е подходяща от много гледни точки.

Мнение  
Хек е най подходящата риба Smile

Мнение  
И аз ям предимно хек, но като ми омръзне си хапвам филе от акула и треска, Very Happy какво да се прави - лакомия.

Мнение  
Хека е хубава риба, но тука при нас, където аз си ям рибните храни (едно рибно заведение, много готино) се предлага най-често панирано, а за скара трябва да чакам между 20-30 мин. а почти никога няма свободно място.. Ще мина и аз 1-2 седмици на Хек. Иначе сега добре отслабвам с около 0.200 кг. на ден.. понякога и повече.

Отговорете с цитат
Мнение  
моето предложение е скумрийка Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Гледах в пикадили тия дни някакво филе от риба, някаква китайса не я запомних как се казва ама беше евтино само филе без кости без кожа беше към 4 лв килото. Ама реших първо да я проверя и тогава да си купя, но уви забравих името Laughing

Мнение  
RockyBalboa написа:
Гледах в пикадили тия дни някакво филе от риба, някаква китайса не я запомних как се казва ама беше евтино само филе без кости без кожа беше към 4 лв килото. Ама реших първо да я проверя и тогава да си купя, но уви забравих името Laughing

аз съм я пробвал,преди време я имаше и в метро.същата е като хека Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля, че се сещам и аз. Ако става въпрос за една сива, в кафеникава опаковка.. евтина беше и е пушена. Но на мен не ми хареса особенно, сякаш има дъх..

Отговорете с цитат
Мнение  
FlaviOn написа:
Мисля, че се сещам и аз. Ако става въпрос за една сива, в кафеникава опаковка.. евтина беше и е пушена. Но на мен не ми хареса особенно, сякаш има дъх..

Ами тая дето гледах не беше пушена сурова беше и само филе нямаше опакофка.

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети