Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Какво мислите за тази статистика
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
Малко оффтопик : Като се заговорихме за коли знаете ли защо олиото стана 5 лв ???? АЗ знам ама искам да чуя ващо мнение Laughing

дизела Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
webhaker написа:
и мойте родители не бяха съгласни с добавките ,но баща ми говори с Антон Големанов(ако го знаете) и той каза ,че добавките не са вредни и решихме проблема Wink За алкохола мн пият българите верно е и аз пия ,ама само в компания Wink Наркотици нема да барна и на никой не му трябва въпреки , че на моята възраст 15-18 години поне в Сливен е мн модно всеки да се хвали кво е изпушил изпил или смъркал Confused

Добре е, че сте потърсили компетентно мнение, така и трябва да бъде според мен. Родителите не могат да знаят всичко, но могат да се поинтересуват, за да вземат правилно решение. Колкото до пиенето в компания, ти си знаеш, ама нали се сещаш, че са важни такива въпросчета : колко често се събира тази компания, колко чашки се пийват в компанията и т. н. Very Happy Малко хора си седят сами и си пийват, не че няма и такива Very Happy Това с "модното" е много гадно явление - уж българинът не бил "стаден", но излиза, че за някой неща е - да не останеш назад, да не те отхвърли стадото.

Мнение  
Значи първо по отношение на това защо в Бг се пие доста и то не само от ученици, но и въобще: Елементарно - защото за повечето хора това е единственият останал начин да се "спасят" и "избягат" замалко от "красивата" ни действителност, в която нищо друго хубаво не им е останало. Откъде намират пари ли? Ами то за домашна ракийка и вино пари не са нужни. За наркотиците не знам - не съм компетентна, но предполагам, че от мама и тати, като ги лъжат, че са за нещо друго. Много родители например са склонни да не си купят нищо за тях самите, но да дадат на детето си примерно за телефон, за дрешки, за да не се чувства то изостанало спрямо съучениците си,а то отива и си купува не това, което трябва. Ето откъде са парите.
По отношение на лъскавите коли - на днешно време в този динамичен живот е просто невъзможно да нямаш кола. Но замисляли ли сте се колко от тях са купени с кредит, който се изплаща с години...
По отношение на това, че все се оплакваме, ами би било по-ненормално да си мълчим. Роки, повярвай ми, има много хора, които работят за 200 и нещо лв. Аз например работя за 270лв. като съм с висше образование и допълнителна следдипломна квалификация, но просто в провинцията е трудно да си намериш хубава работа. И как да не се оплаквам като една кутия адаптирано мляко за бебето е 10.00лв. и стига само за 4 дни. Един пакет памперси е 30лв., а за месеца трябват 2....
На всички ви пожелавам, когато станете на моите години, нещата в Бг да са се подобрили и вашето поколение да живее по-добре, но дано...
По отношение на фитнеса - ами преди време,когато тренирах, в залата дойдоха 2 момченца на 12-13год. и ги върнаха, защото били малки и не можело да идват без придружител, защото било опасно да не се наранят.

По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
Отговорете с цитат
Мнение  
Не съм съгласна, че пиенето е начин да се "спасяваш" от каквото и да било, пък и от какво толкова се спасяват деца на 14-17 години Rolling Eyes
И с това, че е нормално да се оплакваме, не съм съгласна. Какво се променя, само се задълбочават проблемите. Вярно е, че има хора, които работят за малко пари, но мрънкането няма да помогне. Нагласи ли се човек на такава вълна, нито ще промени нещо, нито ще усеща радости, а ще дава такъв пример и на децата си и няма да ги научи на борбеност, за да се справят после сами.

Мнение  
Мария напълно съм съгласен. Както казва един познат "Ставаш сутринта с идеята за съвършенство и това е.. Като самураите

Мнение  
maria написа:
Не съм съгласна, че пиенето е начин да се "спасяваш" от каквото и да било, пък и от какво толкова се спасяват деца на 14-17 години Rolling Eyes
И с това, че е нормално да се оплакваме, не съм съгласна. Какво се променя, само се задълбочават проблемите. Вярно е, че има хора, които работят за малко пари, но мрънкането няма да помогне. Нагласи ли се човек на такава вълна, нито ще промени нещо, нито ще усеща радости, а ще дава такъв пример и на децата си и няма да ги научи на борбеност, за да се справят после сами.

Ами всъщност си права. И вероятно на 100% всички юзери тук ще застанат зад твоето мнение. Много отдавна усещам, че мястото ми не е в този форум, тъй като потребителите тук са много далеч от проблемите, с които аз се сбъсквам и едва ли ежедневието на някой тук прилича поне малко на моето. Така че няма как и да очаквам някой да ме разбере...Но всички сте ми много готини и затова все още влизам и не искам да ви напускам. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Точно тук ти е мястото, за да те заразяваме с добро настроение. Нали знаеш фразата "И това ще мине." - децата ще пораснат, няма да купуваш памперси, ще плащаш тренировки, протеини, аминокиселини, после ще купуваш коли....това е пътят Very Happy А твоето сегашно ежедневие за някои е минало, за някои предстои...така, че - усмихвай се Razz Very Happy Very Happy Very Happy

Мнение  
maria написа:
Very Happy Точно тук ти е мястото, за да те заразяваме с добро настроение. Нали знаеш фразата "И това ще мине." - децата ще пораснат, няма да купуваш памперси, ще плащаш тренировки, протеини, аминокиселини, после ще купуваш коли....това е пътят Very Happy А твоето сегашно ежедневие за някои е минало, за някои предстои...така, че - усмихвай се Razz Very Happy Very Happy Very Happy

Smile Yar good Very Happy Rock ya

Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7 написа:
maria написа:

Ами всъщност си права. И вероятно на 100% всички юзери тук ще застанат зад твоето мнение. Много отдавна усещам, че мястото ми не е в този форум, тъй като потребителите тук са много далеч от проблемите, с които аз се сбъсквам и едва ли ежедневието на някой тук прилича поне малко на моето. Така че няма как и да очаквам някой да ме разбере...Но всички сте ми много готини и затова все още влизам и не искам да ви напускам. Smile

Аз пък съм на 18 и те разбирам...не ...нямам дете и не съм изпитвала твоите тревоги,но думите ти са много вярни,съдейки по постъпките на мойте родители--факт е,че те винаги са искали да имам всичко и са ми го давали,но примерно са ми показвали на каква цена е постинато,а и аз от страни съм го забелязвала...А за алкохола нещата са абсолютно вярни...Maria е права,че на 14-15 г няма от кво да бягаш,та да прибягваш към алкохола,но за 14-15-годишните и любовната мъка е проблем Laughing А повечето се напиват просто ей така...жалкото е,че и момичетата го правят и след това разправят колко са изпили и как са се напили миналата нощ...жалко е..особено за жена... Така,че Dreamer7 мисля,че си на правилното място...

Мнение  
scorpion написа:
dreamer7 написа:
maria написа:

Аз пък съм на 18 и те разбирам...не ...нямам дете и не съм изпитвала твоите тревоги,но думите ти са много вярни,съдейки по постъпките на мойте родители--факт е,че те винаги са искали да имам всичко и са ми го давали,но примерно са ми показвали на каква цена е постинато,а и аз от страни съм го забелязвала...А за алкохола нещата са абсолютно вярни...Maria е права,че на 14-15 г няма от кво да бягаш,та да прибягваш към алкохола,но за 14-15-годишните и любовната мъка е проблем Laughing А повечето се напиват просто ей така...жалкото е,че и момичетата го правят и след това разправят колко са изпили и как са се напили миналата нощ...жалко е..особено за жена... Така,че Dreamer7 мисля,че си на правилното място...

Благодаря Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Има хора който се спасяват от проблемите си с пиене, но това са хора със слаба психика и воля! Най лесно е да се напиеш, тва секи го може...
Не мислете че хората тука нямат проблеми само защото не пият, това не е показател. Секи си има проблеми въпроса е как ще се справиш с тях! Нооо досега не съм чул някой да си е решил проблема след като си е пийнал.

Мнение  
RockyBalboa написа:
Има хора който се спасяват от проблемите си с пиене, но това са хора със слаба психика и воля! Най лесно е да се напиеш, тва секи го може...
Не мислете че хората тука нямат проблеми само защото не пият, това не е показател. Секи си има проблеми въпроса е как ще се справиш с тях! Нооо досега не съм чул някой да си е решил проблема след като си е пийнал.

Роки, само за сведение, без да искам да споря или нещо такова с теб - ще дам за пример днешния ми ден: "Дневникът на Пияндурка": Цял ден стоя като затворник вкъщи, защото времето беше лошо и нямаше как да изведа детето! Имах един куп работи да си върша, но всичките бяха свързани с излизане до центъра на града, а за някои от тях пък се изискваше и още нещо - още един придружител да ми помогне да вкарвам количката където се налага и има стълби. Искам да уточня, че нямам личен автомобил, с който да се придвижвам, а от вкъщи до града е към 30мин пеша и не мога да рискувам да изляза и да ме завали дъжд по средата на пътя например.И цял ден ми е кофти, защото не можах да направя нищо по въпроса и се чувствах ужасно, самотно и скучно поради това. С най-голямо удоволствие бих убила това време във фитнеса например или в разходка навън или в каквото и да е извън вкъщи, но не би..... Знаеш ли какво е ЦЯЛА СЕДМИЦА да не можеш да мръднеш от вкъщи поради лоши климатични особености например? Едва ли. И какво направих - на обяд заедно със салатата си сипах и една ракия - да, не си реших проблемите, наясно съм, но "убих" малко време. Както искаш ме критикувай, но аз не съм затворник, а всеки нормален човек, дори и майките на бебета, имат нужда от излизане и развлечения ,нали.
Не смятам, че съм слаба - напротив доста силна съм. Слабите жени на днешно време изобщо не искат да създават семейства и да раждат деца.

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
Според мен е още по зле положението!

...и ще продължава да става още по-зле с всеки изминал ден. Докато някой добросъвестен не си свърши работо, което няма да стане по обяснимите причини. Бизнесите ще западнат, кой ще кара последните модели на луксозни коли и т.н. Това е самата реалност в България! Без контролност и тегловност!

Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7 написа:
Роки, само за сведение, без да искам да споря или нещо такова с теб - ще дам за пример днешния ми ден: "Дневникът на Пияндурка": Цял ден стоя като затворник вкъщи, защото времето беше лошо и нямаше как да изведа детето! Имах един куп работи да си върша, но всичките бяха свързани с излизане до центъра на града, а за някои от тях пък се изискваше и още нещо - още един придружител да ми помогне да вкарвам количката където се налага и има стълби. Искам да уточня, че нямам личен автомобил, с който да се придвижвам, а от вкъщи до града е към 30мин пеша и не мога да рискувам да изляза и да ме завали дъжд по средата на пътя например.И цял ден ми е кофти, защото не можах да направя нищо по въпроса и се чувствах ужасно, самотно и скучно поради това. С най-голямо удоволствие бих убила това време във фитнеса например или в разходка навън или в каквото и да е извън вкъщи, но не би..... Знаеш ли какво е ЦЯЛА СЕДМИЦА да не можеш да мръднеш от вкъщи поради лоши климатични особености например? Едва ли. И какво направих - на обяд заедно със салатата си сипах и една ракия - да, не си реших проблемите, наясно съм, но "убих" малко време. Както искаш ме критикувай, но аз не съм затворник, а всеки нормален човек, дори и майките на бебета, имат нужда от излизане и развлечения ,нали.
Не смятам, че съм слаба - напротив доста силна съм. Слабите жени на днешно време изобщо не искат да създават семейства и да раждат деца.

С поста ми не конкретизирах точно теб но мисля че и при твоя случай решението не е алкохол. Казваш че го правиш за да убиеш времето, ами тогава измисли друго. Не искам да те поучавам мразя тия неща пък и нямам опит точно в тази част от жизнения път на човека. По обективни причини немога да ти разкажа как минава един мой ден но понякога искам просто да седна някаде и да не стана с дни! Всеки е уморен от ежедневито си. Не ти пожелавам да имаш като моето защото ще започнеш да се молиш да си пак както преди Laughing
Не си мисли че защото влизам често в сайта си нямам работа - с лаптоп съм Wink

Мнение  
dreamer7 написа:
RockyBalboa написа:

Не може лошите климатичми условия да са причина за апатията,не може да лекуваш рани с алкохол...

Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети