|
Страница 3 от 3
|
| Автор |
Съобщение |
dreamer7
Потребител
|
RockyBalboa написа:dreamer7 написа:Роки, само за сведение, без да искам да споря или нещо такова с теб - ще дам за пример днешния ми ден: "Дневникът на Пияндурка": Цял ден стоя като затворник вкъщи, защото времето беше лошо и нямаше как да изведа детето! Имах един куп работи да си върша, но всичките бяха свързани с излизане до центъра на града, а за някои от тях пък се изискваше и още нещо - още един придружител да ми помогне да вкарвам количката където се налага и има стълби. Искам да уточня, че нямам личен автомобил, с който да се придвижвам, а от вкъщи до града е към 30мин пеша и не мога да рискувам да изляза и да ме завали дъжд по средата на пътя например.И цял ден ми е кофти, защото не можах да направя нищо по въпроса и се чувствах ужасно, самотно и скучно поради това. С най-голямо удоволствие бих убила това време във фитнеса например или в разходка навън или в каквото и да е извън вкъщи, но не би..... Знаеш ли какво е ЦЯЛА СЕДМИЦА да не можеш да мръднеш от вкъщи поради лоши климатични особености например? Едва ли. И какво направих - на обяд заедно със салатата си сипах и една ракия - да, не си реших проблемите, наясно съм, но "убих" малко време. Както искаш ме критикувай, но аз не съм затворник, а всеки нормален човек, дори и майките на бебета, имат нужда от излизане и развлечения ,нали.
Не смятам, че съм слаба - напротив доста силна съм. Слабите жени на днешно време изобщо не искат да създават семейства и да раждат деца.
С поста ми не конкретизирах точно теб но мисля че и при твоя случай решението не е алкохол. Казваш че го правиш за да убиеш времето, ами тогава измисли друго. Не искам да те поучавам мразя тия неща пък и нямам опит точно в тази част от жизнения път на човека. По обективни причини немога да ти разкажа как минава един мой ден но понякога искам просто да седна някаде и да не стана с дни! Всеки е уморен от ежедневито си. Не ти пожелавам да имаш като моето защото ще започнеш да се молиш да си пак както преди
Не си мисли че защото влизам често в сайта си нямам работа - с лаптоп съм 
Роки, явно всеки мечтае за това, което няма. Мъжът ми е по същия начин като теб - вечно е зает, вечно е в движение, вечно работи и аз,признавам си, нищо че ми е мъж, но тайничко му завиждам. Мисля си, че животът е именно в движението, в динамиката, а седенето на едно място те скапва и много повече уморява.
_________________ "Животът не се измерва с броя вдишвания, а с пътите, когато дъхът ви е спирал."
По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
|
| Чет Апр 17, 2008 6:35 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
dreamer7
Потребител
|
scorpion написа:dreamer7 написа:RockyBalboa написа:Има хора който се спасяват от проблемите си с пиене, но това са хора със слаба психика и воля! Най лесно е да се напиеш, тва секи го може...
Не мислете че хората тука нямат проблеми само защото не пият, това не е показател. Секи си има проблеми въпроса е как ще се справиш с тях! Нооо досега не съм чул някой да си е решил проблема след като си е пийнал.
Роки, само за сведение, без да искам да споря или нещо такова с теб - ще дам за пример днешния ми ден: "Дневникът на Пияндурка": Цял ден стоя като затворник вкъщи, защото времето беше лошо и нямаше как да изведа детето! Имах един куп работи да си върша, но всичките бяха свързани с излизане до центъра на града, а за някои от тях пък се изискваше и още нещо - още един придружител да ми помогне да вкарвам количката където се налага и има стълби. Искам да уточня, че нямам личен автомобил, с който да се придвижвам, а от вкъщи до града е към 30мин пеша и не мога да рискувам да изляза и да ме завали дъжд по средата на пътя например.И цял ден ми е кофти, защото не можах да направя нищо по въпроса и се чувствах ужасно, самотно и скучно поради това. С най-голямо удоволствие бих убила това време във фитнеса например или в разходка навън или в каквото и да е извън вкъщи, но не би..... Знаеш ли какво е ЦЯЛА СЕДМИЦА да не можеш да мръднеш от вкъщи поради лоши климатични особености например? Едва ли. И какво направих - на обяд заедно със салатата си сипах и една ракия - да, не си реших проблемите, наясно съм, но "убих" малко време. Както искаш ме критикувай, но аз не съм затворник, а всеки нормален човек, дори и майките на бебета, имат нужда от излизане и развлечения ,нали.
Не смятам, че съм слаба - напротив доста силна съм. Слабите жени на днешно време изобщо не искат да създават семейства и да раждат деца.
Не може лошите климатичми условия да са причина за апатията,не може да лекуваш рани с алкохол...
Но определено могат да са причина вече цяла седмица да не сам мръднала от вкъщи.
_________________ "Животът не се измерва с броя вдишвания, а с пътите, когато дъхът ви е спирал."
По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
|
| Чет Апр 17, 2008 6:37 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Стигнала съм до извод, че човек може да оправдае всяко свое действие, както и бездействие  Няма съмнение, че майките на бебета трябва да имат развлечения, даже мисля, че това е задължително, за да са в добро настроение и да гледат бебчовците добре, а не да са изнервени или депресирани. А времето е такова, каквото е - не можем да командваме природата  Защо не си спомниш фразата " Няма нищо по-хубаво от лошото време" и почваш: книжки, филми, маска за лице, перфектен маникюр, перфектен педикюр, идва си мъжа ти и го шашкаш с вида си  . А времето все ще се оправи
Понеже темата беше за отрицателните явления сред децата и юношите, си мисля, че и те си намират разни оправдания, ако въобще се замислят. Днес чух, че в Пирогов са закарани с алкохолно отравяне 2 деца - едното в пети клас, едното в седми. Дано да са еднократни инциденти, но лекарката даде сведение за трикратно увеличение на детските алкохолни отравяния за последните 3 години спрямо предните 3. Стресиращо звучи, макар че несъмнено има и деца, които са далеч от тези неща.
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Чет Апр 17, 2008 9:05 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
vankatamen написа:Anapolon написа:Малко оффтопик : Като се заговорихме за коли знаете ли защо олиото стана 5 лв ???? АЗ знам ама искам да чуя ващо мнение 
дизела 
ми да защото дизелджиите сипвали 3л нафта и 7л олио  кво като им смърди на пържени картофи трябва да се прави икономия  А колкото по темата според мене вината е изцяло на родителите.
|
| Пет Апр 18, 2008 8:41 pm |
|
 |
the_dog
Потребител
|
dreamer7 написа:RockyBalboa написа:dreamer7 написа:Роки, само за сведение, без да искам да споря или нещо такова с теб - ще дам за пример днешния ми ден: "Дневникът на Пияндурка": Цял ден стоя като затворник вкъщи, защото времето беше лошо и нямаше как да изведа детето! Имах един куп работи да си върша, но всичките бяха свързани с излизане до центъра на града, а за някои от тях пък се изискваше и още нещо - още един придружител да ми помогне да вкарвам количката където се налага и има стълби. Искам да уточня, че нямам личен автомобил, с който да се придвижвам, а от вкъщи до града е към 30мин пеша и не мога да рискувам да изляза и да ме завали дъжд по средата на пътя например.И цял ден ми е кофти, защото не можах да направя нищо по въпроса и се чувствах ужасно, самотно и скучно поради това. С най-голямо удоволствие бих убила това време във фитнеса например или в разходка навън или в каквото и да е извън вкъщи, но не би..... Знаеш ли какво е ЦЯЛА СЕДМИЦА да не можеш да мръднеш от вкъщи поради лоши климатични особености например? Едва ли. И какво направих - на обяд заедно със салатата си сипах и една ракия - да, не си реших проблемите, наясно съм, но "убих" малко време. Както искаш ме критикувай, но аз не съм затворник, а всеки нормален човек, дори и майките на бебета, имат нужда от излизане и развлечения ,нали.
С поста ми не конкретизирах точно теб но мисля че и при твоя случай решението не е алкохол. Казваш че го правиш за да убиеш времето, ами тогава измисли друго. Не искам да те поучавам мразя тия неща пък и нямам опит точно в тази част от жизнения път на човека. По обективни причини немога да ти разкажа как минава един мой ден но понякога искам просто да седна някаде и да не стана с дни! Всеки е уморен от ежедневито си. Не ти пожелавам да имаш като моето защото ще започнеш да се молиш да си пак както преди
Не си мисли че защото влизам често в сайта си нямам работа - с лаптоп съм 
Роки, явно всеки мечтае за това, което няма. Мъжът ми е по същия начин като теб - вечно е зает, вечно е в движение, вечно работи и аз,признавам си, нищо че ми е мъж, но тайничко му завиждам. Мисля си, че животът е именно в движението, в динамиката, а седенето на едно място те скапва и много повече уморява.
Добре знам за какво говориш и съм напълно съгласен
|
| Пет Апр 18, 2008 9:59 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Нед Юли 20, 2008 3:32 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 3 от 3
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|