| Автор |
Съобщение |
maria
Модератор
|
 Какво мислите за тази статистика
От два дена в публичното пространство се върти тази статистика, не само в този вестник, има я в много медии:
ТУК
Какво мислите, дали наистина е толкова драматично положението
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Сря Апр 16, 2008 9:02 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
zverozavar
Потребител
|
вярно е и то колко много
|
| Сря Апр 16, 2008 9:10 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Много стресиращи данни, особено за алкохола и наркотиците.
|
| Сря Апр 16, 2008 9:13 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Мани алкохола проблема е в наркотиците. Много ама страшно много са навлязли. Всяко второ хлапе дърпа амфетамини и дъвче бонбони. А за партитата вечер по елитните ни клубове няма да говоря. Една - две години посещавах няколко такива всяка седмица и се нагледах на оцъклени наркоманчета на по 16 години. Положението за съжаление е трагично ;(
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Сря Апр 16, 2008 9:15 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Според мен е още по зле положението!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Апр 16, 2008 9:18 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Да, ама родителите на фитнес не ги пускат, а на парти ги пускат. Скоро водих спор с една майка, която твърдеше, че по залите ги зарибявали,макар че само така била чувала.
|
| Сря Апр 16, 2008 9:20 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Да определено родителите са пречка. Не дават на децата си да пият протеин  Направо не го разбирам това.
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Сря Апр 16, 2008 9:22 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
ахаххахах как по залите бе тфа да накарашт спортист да се друса е като да накараш наркоман да спортува
|
| Сря Апр 16, 2008 9:22 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Спомням си и аз колко много караници съм имал с майка ми преди време за добавките, ноооо с мен неможе да се спори правех си каквото си искам  Навсякъде казват че децата трябва да се образоват но май и родителите имат нужда
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Апр 16, 2008 9:27 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
На мен ми е интересно от къде вземат парите за наркотици...алкохол...и производните на ''цигарите''...аз отново се замислям и си мисля,че БГ всъщност никак не е бедна държава....
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Сря Апр 16, 2008 9:29 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Така излиза, и то не са пари само за алкохол и наркотици
Колкото до образоването на родителите, Роки е прав. Майката, за която вече споменах, твърдеше, че залите били бардаци за отглеждане на престъпници, било мръсно и ..т. н. Явно не е влизала скоро, а може би и въобще в зала, но си имаше "компетентно" мнение
|
| Сря Апр 16, 2008 9:34 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Абе народа е свикнал само да се оплаква! Мрънкат че бензина се е вдигнал а карат като луди и градовете се претъпкаха с коли. Цените на храните се били вдигнали ами как няма да се вдигнат като и заплатите станаха двойни въпреки че постоянно казват че заплатите били увеличени с 20 лв да ама това е за минималната! Кой взима 220 лв никой не работи за толкова ама сички се оплакват! Така е свикнал народа се друг да му е виновен. Който го марзи да учи и да работи да не се оплаква, има предостатъчно работа.
А за това от къде младежите зимат пари за наркотици и така нататък - незнам но такива хора никога няма да направят нищо в живота си те нямат бъдеще!
|
| Сря Апр 16, 2008 9:40 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
''Компетентността ''на българите във всяко едно нещо е голяма...за това сме ''най-големите''...
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Сря Апр 16, 2008 9:43 pm |
|
 |
webhaker
Потребител
Местожителство: SLIVEN
|
и мойте родители не бяха съгласни с добавките ,но баща ми говори с Антон Големанов(ако го знаете) и той каза ,че добавките не са вредни и решихме проблема  За алкохола мн пият българите верно е и аз пия ,ама само в компания  Наркотици нема да барна и на никой не му трябва въпреки , че на моята възраст 15-18 години поне в Сливен е мн модно всеки да се хвали кво е изпушил изпил или смъркал
|
| Сря Апр 16, 2008 10:29 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Малко оффтопик : Като се заговорихме за коли знаете ли защо олиото стана 5 лв ???? АЗ знам ама искам да чуя ващо мнение
|
| Сря Апр 16, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
|