Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Какво може да се направи?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Какво може да се направи? 
На 25 г. съм,1,75 м.До преди 4 месеца бях 65 кг. сега съм 80 кг.Незнам защо така бързо напълнях.Качил съм почти навсякъде-корема,паласки,на вътрешната част на бедрото ми се появиха стрий (винаги съм бил слаб).В момента не спортувам,но явно трябва да направя нещо по въпроса.Ако някой може да ми препоръча нещо което смята за ефикасно ще съм му благодарен! Благодаря ви!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
какво се е променило през тези 4 месеца?!?

Отговорете с цитат
Мнение  
Първо спрях цигарите и второ не се движа толкова колкото преди.Просто преди работата ми беше свързана с движение а сега съм предимно зад бюро.Ако трябва да съм честен след като спрях цигарите доста си похапвам.Но изобщо не се чувствам конфортно сега и искам да сваля тия мазнини.

Отговорете с цитат
Мнение  
дамм,цигарите добре си спрял,яденето няма да е проблем ако е балансирано и правилно!виж за движението,ще трябва да се пораздвижиш,иначе няма как да стане Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ОК,Какво ще ме посъветваш за движението (фитнес?)?А за храната?

Отговорете с цитат
Мнение  
krasen написа:
ОК,Какво ще ме посъветваш за движението (фитнес?)?А за храната?

3/4 пъти седмично кардио по 30/45мин., аеробни упражнения, ако можеш скачай на въже. По-дълги разходки, ако си свободен през почивните дни можеш да отскачаш до различни места пеш (планина, хижа и т.н.). За храната, малко на често. Можеш да си дръпнеш една НВД, ограничавай тестените храни и търпение Wink

ПП. Ако искаш приложе и някой добавка за по-бърз ефект, като например Л-Карнитин ППили някой Бърнър.

ПП. Прави и коремни преси ако искаш да си стегниш коремчето.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ще се постарая и да видим какво ще се получи....Благодаря ви за съветите... Exclamation А водата??? трябва ли да пия много?

Отговорете с цитат
Мнение  
krasen написа:
Ще се постарая и да видим какво ще се получи....Благодаря ви за съветите... Exclamation А водата??? трябва ли да пия много?

Да трябва. Водата е неизменна част от човешкия организъм. 3/4л. на ден мисля, че са достатъчни (през лятото - повече Wink)

Отговорете с цитат
Мнение  
OK.Мерси много..!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети