Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Какво препорачвае..
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Какво препорачвае.. 
Мисла че глутамина не ме въстановява достатъчно добре некви препоръки за други амино киселини???

Последната промяна е направена от praset на Пет Окт 12, 2007 7:34 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
смени тоя аватар че ми заема половинта монитор Weedman Weedman Weedman шегичка : )))))

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
BCAA сащо е мн добре

Отговорете с цитат
Мнение  
Може да не е причината в глутамина , потърси е и другаде Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Mи то би трябвало щото напоследак зех да тренирам по повече , и прес ден , ама нз къв амино да земам , тва кат дрогата спира да ти действа трее ти друго Very Happy

Tренировките бес химия са илюзия?!?

Отговорете с цитат
Мнение  
praset написа:
Mи то би трябвало щото напоследак зех да тренирам по повече , и прес ден , ама нз къв амино да земам , тва кат дрогата спира да ти действа трее ти друго Very Happy

Tренировките бес химия са илюзия?!?

Ти под химия какво имаш предвид?
Ако слагаш геинери,амино,креатини към химия , тогава наистина са илюзия,макарче и с добър хран.план ще има големи резултати Wink
Бате в грешка си , химията са -стероиди и анаболи Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Не бих се съгласис , ама карай , то по тая логика и лекраствата не са химия , както и витамините C Bгрупа и т н

Отговорете с цитат
Мнение  
Повиши малко въглехидратите ( разбира се ако конституционият ти тип го позволява) и добави BCAA. Ako продължаваш да се чувтваш отпаднал и без желание за тренировка може да пробваш с CGT на Explode или със Синефрин.

Отговорете с цитат
Мнение  
praset написа:
Не бих се съгласис , ама карай , то по тая логика и лекраствата не са химия , както и витамините C Bгрупа и т н

Лекарствата са химия и за мен,но не всички,и в никакъв случей витамините не са Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
В такъв случай повечето витамини по какъв път се добиват??? - химичен синтез
Говора за тези на хапчета .

Последната промяна е направена от praset на Пет Окт 12, 2007 4:32 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Отговорете с цитат
Мнение  
praset написа:

По твойта логика всичко е химия и всичко е вредно. Ти виждаш ли витамините в зеленчуците или плодовете? Виждаш ли примерно на конкретно място в един портокал къде има витамин С? Пише ли го някъде?
Химията е само стероиди и анаболи.
Забележи какво пише на всяка една кутия протеин: ПРОИЗВЕДЕНО НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА ? Това какво ти говори?

Мнение  
Аз закво спора те за кво спорат , секи си говори различни работи , темата за едно ние си спорим за друго вместо да обясним 2 / 3 работи на момчето Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
praset написа:
Говора за тези на хапчета тапаци.

A ся де ! Хайде да не прибягваме към обиди а?
Ако искаш БАН може да си псуваш,но тва секи го умее Wink
Виж както каза колегата FitMax по твоята заблудена логика всичко е химия,но тя е много погрешна , ако искаш продължаваи да си го мислиш,но недей да го пишеш тука,и дори не го казвай на никои защото:
1-ако е някой които си има понятие(за разлика от теб) най-много да ти се изсмее в лицето.
и 2 (по важното)Тук влизат и деца , ще ти прочетът смешния пост и ще почнат и те така да мислят и ще викат химик на пичове които примерно си пият протеинче,и не само зарди тва,просто недеи глупост еWink

Отговорете с цитат
Мнение  
Xaxa oк повече нема да спора. Щом казваш , че примерно : витамин це на таблетка не се цинтезира по химичен път ок.
пс несъм казвал че е вредно + това и аз пия хранителни добавки. Ама кат не четеш FitMax а си пишеш на лево и на десно аз кво да направа , а и тоя фитнес инструктор

Отговорете с цитат
Мнение  
praset написа:
Xaxa oк повече нема да спора. Щом казваш , че примерно : витамин це на таблетка не се цинтезира по химичен път ок.
пс несъм казвал че е вредно + това и аз пия хранителни добавки. Ама кат не четеш FitMax а си пишеш на лево и на десно аз кво да направа , а и тоя фитнес инструктор

С FitMax сме ти отговорили в другата тема,която е чист спам от твоя страна!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети