Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Какъв съвет ще ми дадете
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Какъв съвет ще ми дадете 
значи на 15 години сам тренирам от 3 месеца,около година преди това бях тренирал 3 месеца.Искам да питам може ли да вземам някакъв гейнър.Чувал съм от лекари че вземането на хранителни добавки не е полезно за бъбреците и черния дроб(НЕ ИМ ВЯРВАМЧ!)но все пак кажете си и вашето мнение Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
тренирай си без добавки няколко месеца ако си качил мм през това време няма смисал да взимаш добавки.пък и лично аз мисля 4е поне 2 години трябват тренировки на чисто без дори и добавки и след това вече може нещо да се вземе.А ти с какъв метаболизъм си,колко кг,колко си висок и т.н Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ами около 60кг съм висок сам 175 и ако метаболизъм означава това което си мисля(за определено време колко сам качил)мисля че по бавно качвам и сащо искам да питам прече ли че ям сладко опитвам се да не ям но не мога като наркотик ми е Very Happy

Мнение  
Еми ти си на 15 още няма смисал и добавки да взимаш даже,според мен тренирай си без добавки яж по често и качествена храна и ще имаш успех Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
Еми ти си на 15 още няма смисал и добавки да взимаш даже,според мен тренирай си без добавки яж по често и качествена храна и ще имаш успех Wink

Още го пере съчмата, така де пубертета Wink Има още да се доразвива...

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver хаха да прав си няма смисъл и да бърза Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
едно гейнерче само Sad 1 месец Very Happy Very Happy

Мнение  
alien написа:
едно гейнерче само Sad 1 месец Very Happy Very Happy

Ние ти дава ме съвет! Не можем да ти забраним да си вземеш някакъв продук или да си вземеш. Изказах ме се потемата ти, вече какво ще направиш си е изцяло твоя работа и избор.

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver е прав.Пък и едва ли с 1 гейнер и за 1 месец ще постигнеш това което искаш,все пак незнам какви цели имаш Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
целта ми е за този 1 месец ако мога да кача около 5кг ..

Мнение  
мн здраво ядене ще падне за тези кг които искаш SmileЖелая ти успех,дано ги качиш Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
защо всеки се заблуждава че същестевува някъв магически прашец дето като го пиеш и ще станеш як като животно,защо не бях на твоите години въобще нямаше да ме интересува какво да пия.На твоите години с правилна и хубава тренировка и що годе прилично хранене ще постигнеш чудеса,без да пиеш нищо.В предишната ми зала имаше едно момченце на 14 години казхме му горе долу какво да яде,направихме му програма,и постояно го следяхме дали изпълнява упражненията провилно,беше много упорито и надъхано хлапе и за една година без да взима нищо ама нищо,стана е...и якото копеленце.

Отговорете с цитат
Мнение  
Начи вижте аз тренирам футбол и целта ми не е да ставам няква машина искам просто малко колограми още 5-6, а иам и един проблем мн сам злояд Very Happy ям само меса предимно пилешко картофи(варени и пържени) варени яйца и риба. Заленуци плодове и млечни продукти не ям зарди това си зех гейнер,за да наваксвам малко зарди неправилното хранене,а и даскалото ми прецаква сякви режими ...Ако може кажете няква хранителна програма с тези неща,които сам написал чел сам много програми в сайта ама повечето работи не ги ям .... имам време да тренирам до кам септември квото направя до тогава направя ..и пак казвам нямам намерение да ставам някав рони колман Very Happy

Мнение  
alien написа:
Начи вижте аз тренирам футбол и целта ми не е да ставам няква машина искам просто малко колограми още 5-6, а иам и един проблем мн сам злояд Very Happy ям само меса предимно пилешко картофи(варени и пържени) варени яйца и риба. Заленуци плодове и млечни продукти не ям зарди това си зех гейнер,за да наваксвам малко зарди неправилното хранене,а и даскалото ми прецаква сякви режими ...Ако може кажете няква хранителна програма с тези неща,които сам написал чел сам много програми в сайта ама повечето работи не ги ям .... имам време да тренирам до кам септември квото направя до тогава направя ..и пак казвам нямам намерение да ставам някав рони колман Very Happy

Какво то е неправилното, като гледам от изброените храни какво консумираш добре си се насочил, само трябва дамахнеш пърженето, за да не се доомазниш и да направиш подредба на храненията и яденетата Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
сега си на 15 наи важното е да тренираш яж сичко не се ограничаваи оште растеж се пак и според мене мое да си боцкаш и геинерчета и аминота Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети