Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Какъв уред за домашни тренировки да си взема
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Какъв уред за домашни тренировки да си взема 
моля за съвет с две малки породени деца съм от 65кг. оспях да ги смъкна на 52кг. и така ги заковах вече повече от 8месеца но за съжаление останаха още малко тлъстинки по бедрата и задника(а той увисна ожасно грозно). Висока съм 165см. и въпреки килограмите ми не изглеждам добре по бански. Моля посъветвайте ме какъв уред да си взема за да мога да тренирам в къщи и да си постегна фигурата. Благодаря ви предварително.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
върви на фитнес кажи на инструктора да ти обесни по добре в залата отколкото във вас Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Наистина е най-добре да отидеш в зала, ако имаш такава възможност. За вкъщи е добре да имаш пътека, но са твърде скъпи, а и в интерес на истината е по-добре да бягаш на открито Very Happy . Велоергометър също върши работа, но да не остане в някой ъгъл като ненужна мебел Very Happy
И не си мисли такива лоши работи...."задника(а той увисна ужасно грозно)" Very Happy Не е увиснал, а се е поотпуснал Very Happy Позитивното мислене помага винаги!
Моят съвет е да намериш време и да правиш разходки, като ходиш по-интензивно, а ако можеш - да бягаш, като поддържаш пулс под 140. При твоите килограми кардиото трябва да стегне мускулатурата, малко клекове, малко напади и дупето ще стане шестак Wink

Мнение  
Първо за да имаш резултат трябва да имаш недостиг на калорий за седмичен цикъл т.е.да си на някъква нискокалорична диета,второ ти трябва аеробна активност т.е.умерено натоварване с достатъчна кислород за окисление на мазнините за енергия това са всякакъв вид аеробика трето-хепато протектор за черния дроп за да го предпазиш от дегенерация т.е.някакъв фат бърнър а за това какъв уред да си вземеш ти препоръчвам крос тренажор това е най-новия аеробен уред които е комбинация между пътека и вело но няма тяхните недастатъци

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси за инфото за фитнес и дума не може да става освен ако не работи от 23.00 до сутринта ама тогава вече съм страшно скапана за каквото и да е било Sad . С малките хуни, горе долу, по цял ден сме навънка и бая тичане пада подир тях Shocked . Ще потърся да видя тия крос тренажори колко пари са и стига да ми е по джоба вникакъв случай няма да стои като ненужна мебел(като си навия нещо на пръста все го постигам) Laughing .

Отговорете с цитат
Мнение  
Цените на крос тренажорите са между 1200-1500 лв. Има и по-евтини, но за сметка на качеството и функциалността. Very Happy Аз бих заложила на бягането, пък с тези пари - на екскурзия, до някое интересно място по света. Laughing

Мнение  
Laughing Laughing Laughing май ще се ходи на екскурзия Laughing Laughing Laughing
за тичането потичквам от време на време около герена ама сега с тоя ремонт ни убиха желанието ,много се заобикаля

Отговорете с цитат
Мнение  
mariakir написа:
Laughing Laughing Laughing май ще се ходи на екскурзия Laughing Laughing Laughing
за тичането потичквам от време на време около герена ама сега с тоя ремонт ни убиха желанието ,много се заобикаля

Напротив, желанието няма как да ти се убие ако ти самият не искаш, според мен това допълнително трябва да те мотивира Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети