Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да Кача Килограми
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да Кача Килограми 
Хора помагайте. Само 64 кг съм, висок 168см и искам колкото може по-бързо да кача кг. Кажете ми какво да взимам, в какво количество и на коя фирма. Мерси предварително.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Кажи нещо повече за себе си.И ми обясни,защо е толкова спешно да качиш колограми Smile Искаш да си мазен ли ? Ако е така,няма проблеми,това е лесно.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами тренирам от около половин година и мисля че съм доста релефен но иска да имам и маса не само релеф затова искам да кача кг. Кажете ми какво да правя и наистина ли киселото мляко помага.

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи ... вземи си гейнер да пиеш! По този начин ще качиш повече мускулна маса, отколкото мазнини! Потърси из сайта повече информация за този продукт, ако не си наясно какъв е той Exclamation

Мнение  
Мерси. Знам какво представлява гейнера. Само ми кажете от коя фирма е най-добре да си купя. И само гейнер ли да пия или ще е по-добре ако го взимам в комбинация с нещо друго, например креатин или някой протеин. ПЛС препоръчайте нещо.

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи според мен едни от най-добрите гейнери са тези на Юнивърсал! А колкото до това дали да взимаш още нещо ... може, примерно глутамин или креатин Exclamation

Мнение  
Ако прарите на са проблем за теб, си вземи, заедно с гейнера, и глутамин! Това е един добър вариант!

Мнение  
Мерси мн. Може ли да ми кажете някаква храна която да ям освен ориз пиле риба картофи и яйца ЧЕ ВЕче ми писна от тях. Казаха ми че киселото мляко помагало за качване на маса. Вярно ли е ?
Може ли да ми препоръчате някаква добавка или храна която да засили апетита, ще ми помобне ли бирената мая?

Отговорете с цитат
Мнение  
Бирената мая увеличава апетита, ама защо ти е да го увеличаваш. Просто си контролирай храненията. Едно време баба ме тъпчеше с мед и смлени орехи, бях доста слаб.

Отговорете с цитат
Мнение  
Много ясно! Киселото мляко си е супер полезно! Няма нищо лошо в това да си го пиеш, даже е много добре! Винаги е добре да си поемаш калций ... Exclamation

Мнение Re: kak da ka4a kilogrami 
venko написа:
Hora pomagaite. Samo 64 kg sym visok sym 1.68 i Sad i iskam kolkoto moje po barzo i pove4e da ka4a kilogrami. Kajete mi kvo da vzimam , v kakvo koli4estvo i na koq firma . mersi predvaritelno

Гейнер.

Отговорете с цитат
Мнение  
мерси много на всички за помоща Very Happy

1во предупреждение, не пиши повече на кирилица и не пускай постове един след друг, следващия път следват санкции!

ЕДИТ:jkklouna

Отговорете с цитат
Мнение  
Вижте помогнете ми значи висок съм 1.65 и съм 53 кг искам да стана около 60. Какво да ям и какво да пия, за да кача? плс помогнете

И на теб 1во предупреждение. Пиши на кирилица и чети из форума не си 1ия който ще качва маса.

ЕДИТ: jkklouna

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
sexy_japo написа:
vijte pomognete mi znachi visok sam 1.65 i sam 53 kilograma iskam da stana kam 60 kakvo da qm i kakvo da piq za da kacha ? pls pomognete mi Wink

Тъкмо за това говореха малко по-горе, амо кой да гледа...
JAKI написа:
venko написа:
Hora pomagaite. Samo 64 kg sym visok sym 1.68 i Sad i iskam kolkoto moje po barzo i pove4e da ka4a kilogrami. Kajete mi kvo da vzimam , v kakvo koli4estvo i na koq firma . mersi predvaritelno

Гейнер.

Високо въглехидратни храни яж, пий повече вода.

ПП. Пиши на БГ!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети