Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да влезна във форма?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да влезна във форма? 
На 13 години съм висок 183см , тежа към 90 кг .Искам да отслабна , попринцип карам много колело ,сега взех да ходя на фитнес от около 3 седмици.Казаха ми че Л-Карнитина помага ама не съм ли много малък и моите родители са скиптично настроени и не ми позволяват да не би да има странични ефекти.Помогнете ми да отслабна ? Sad Confused

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Първо оправи храненето, изчисти вредните храни. Баналното "яж по често но по по-малко" е вярно. От л -карнитина няма даа се увредиш често съм го давал на познати за тяхни деца. Но тежката дума имат вашите. Принципно метааболизмът ти е бър з пуберитета също ще настъпят промени и ако оправиш храненето ефекта може да доиде и без добавки.

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря за информацията.

Отговорете с цитат
Мнение  
Достатъчно ли е да ходя по 3-пъти седмично на фитнес?Мой приятел използва добавки и ми казва че не вредят , но немога да споря с нашите.Пак много искам да сваля няколко килограма.

Отговорете с цитат
Мнение  
достатачно е на твоята възраст все оште можеш да рпавиш доста бързи корекции ан тялото си туи като оште не се е оформила окончателантата ти физикка

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети