|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
venko
Потребител
|
 Как да засиля апетита си
Искам да качвам маса и от тук разбрах , че за тази цел трябва да ям много често , но проблема ми е че нямам апетит  . Може ли някои да ми каже някакъв начин , храна или добавка чрез която да си засиля апетита
|
| Сря Апр 04, 2007 11:10 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
doc
Потребител
|
 апитонин
Или пчелно млечице в комбинация с рибено масло.
|
| Сря Апр 04, 2007 11:26 am |
|
 |
maria
Модератор
|
Пробвай с Бирена мая на прах, поне на мен ми се засилва апетитът много, не че това целя  , но ефектът накрая е такъв.
|
| Сря Апр 04, 2007 3:56 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
 Re: Как да засиля апетита си
venko написа:Искам да качвам маса и от тук разбрах , че за тази цел трябва да ям много често , но проблема ми е че нямам апетит . Може ли някои да ми каже някакъв начин , храна или добавка чрез която да си засиля апетита
Бирена мая .
|
| Сря Апр 04, 2007 4:27 pm |
|
 |
BBAR
Потребител
|
И аз съм за бирената мая.
|
| Чет Апр 05, 2007 10:35 am |
|
 |
venko
Потребител
|
Какво представлява тази бирена мая и от каде мога да си я купя ? Как се пие и по колко ?
|
| Чет Апр 05, 2007 3:03 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Имахме тема за Бирената мая, напиши горе в търсачката на кирилица и ще видиш мненията. Иначе можеш да купиш от аптеката- на прах, течна, на таблетки. Пише от коя по колко се пие, а и килограмите и възрастта имат значение.
|
| Чет Апр 05, 2007 7:09 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
venko написа:Какво представлява тази бирена мая и от каде мога да си я купя ? Как се пие и по колко ?
От аптеките.
|
| Вто Апр 10, 2007 3:59 pm |
|
 |
kasabov35
Потребител
|
Тъй като медицинската и фармацевтичната общности са по-загрижени за лекувана на прекалената пилнота,отколкото за увеличаването и повече от публикуваните изследвания за контролиране на апетита са фокусирани за намаляне на глада.Една от основните области,вирху която са се концентрирали учените ,е определянето на хормони и рецептори ,които влияят на желанието за храна
Някои продукти,предлагани на пазара,помагат за намаляването на апетита,но няма голям избор от продукти,предлагащи обратният ефект.
Въпреки тва ето ви 4 суплемента,които ще ви бъдат от полза за вас,нуждаещи се за повишаване на килограмите.
ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ
Тези протеини разграждат хранителните вещества в диетата,така че да могат да бъдат усвоени и абсорбирани.Те се произвеждат по естествен път в организмаКогато приемате голямо количество храна ,ще бъде от полза ако вземате допълнително храносмилателни ензими Те ще ускорят темпото на храносмилане.Това от своя страна ще ви накара по-скоро да огладнеете.Най-съществените ензими са протеазите,които преди всичко помагат за усвояването на протеина.Приемайте с храната 200-300мг протеази,съдържащи някои от следните ензими:bromelian,chymotrypsin,pancreatic enzymes,papain,pepsin,trypsin
ЕХИНАЦЕЯ
Тази билка обикновено се използва за подпомагане на имунната система,но изследванията разкриват,че тя също може да повеши апетита.Ехиницеята съдържа компоненти,които взаимодействат с рецепторите,играещи роля при контрола на апетита
КОРЕН ОТ ДЖИНДЖИФИЛ
Днес корена на джинджифил е широко използван като средство,помагащо храносмилането при леки случаи на стомашни проблеми.Вземането на 1-2г корен от джинджифил преди хранене,помага за стимулиране на апетита.
SPILANTHES ACMELLA
Tази цъфтяща билка има ефект на аналгетик(намалява болката)и се използва при зъбобол.Притежава алкиламиди подобни на тези,намиращи се в ехиницеята.Приемайте приблизително 200мг екстрат от spilanthis acmella заедно с ехинацея
Ами ,тва е ,добър апетит!
|
| Пет Май 25, 2007 2:54 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Напълно съм съгласна ,че ЕХИНАЦЕЯ повишава апетита.През зимата вземах заради имунната система( имаше грип) и усетих ,че едва си овладявах апетита.
Имам питане относно bromelian.Ям много ананаси, мисля си, че са диетични точно защото съдържат bromelian.Да не правя грешка?  Вечерям често ананас
Второ питане.Четох някъде, че сутрин на гладен стомах е добре да се пие чаша топла вода с щипка прах от джинджифил.Даже си купих джинджифил, но не пробвах.Целта обаче е сваляне, по-точно задържане на тегло.Пишеше, че се прочиства и чревния тракт.Вярна ли е тази информация?
|
| Нед Май 27, 2007 7:31 am |
|
 |
|
|
В момента е: Пет Сеп 05, 2008 1:02 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|