Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Как да кача килограми ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Кажете някакви опражнения ама дайте и по някое линкче за видео или снимка да видя как се правят.ТУка из форума четох някакви мартви зони някво скотови движения някво дигане от лег и сякакво подобно хич не им разбирам Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Alex_Pld написа:
Кажете някакви опражнения ама дайте и по някое линкче за видео или снимка да видя как се правят.ТУка из форума четох някакви мартви зони някво скотови движения някво дигане от лег и сякакво подобно хич не им разбирам Laughing

Всичката видео информация я има в сайта, просто те мързи да потърсия и чакаш на готово Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
Alex_Pld написа:

Всичката видео информация я има в сайта, просто те мързи да потърсия и чакаш на готово Crying or Very sad

Сори късно забелязах че я има и дори разглевдах повечето неща.

Отговорете с цитат
Мнение  
абе аз знаеш ли че почнах да ходя на фитнес кат бях 55кила на 172см-може някои да те гледа с насмешка но хич да не ти пука и мене ме гледаха тогава така но сега е друго-92кила 173см с 48 ръка,така че трябва само са надъхаш и да си сериозен!!!

Мнение  
straha написа:
абе аз знаеш ли че почнах да ходя на фитнес кат бях 55кила на 172см-може някои да те гледа с насмешка но хич да не ти пука и мене ме гледаха тогава така но сега е друго-92кила 173см с 48 ръка,така че трябва само са надъхаш и да си сериозен!!!

Мерси пич доста ме окоражи този коментар Very Happy Мисля да започна ама трябва някаква програмка да изкопам.Видях в сайта една за начинаещи ама незнам дали от нея да почна Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
Alex_Pld написа:
straha написа:

Мерси пич доста ме окоражи този коментар Very Happy Мисля да започна ама трябва някаква програмка да изкопам.Видях в сайта една за начинаещи ама незнам дали от нея да почна Confused

Щом сега започваш давай на нея докато свикнеш, после друга Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Нормално ли е след тренировка да ме болят мускулите ? Особено Ръцете бицепс,трицепс и долу под мишницата онези мускули не го знам ка ксе казват Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Нормално е Very Happy Има много теми за мускулна треска, прочети и ще видиш Very Happy

Мнение  
Бягането полезно ли е и ако бягам дали ще успея да кача килограми ? Аз играя много футбол което ме притеснява щото ако се отслабва от бягането май ще спирам футбола Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Alex_Pld написа:
Бягането полезно ли е и ако бягам дали ще успея да кача килограми ? Аз играя много футбол което ме притеснява щото ако се отслабва от бягането май ще спирам футбола Crying or Very sad
попринцип бягането е когато стопяваи мазнините и отива мускол когато бягаш повече от 30-40 мин.

Отговорете с цитат
Мнение  
във форума и сайта има всичко за което питаш...
има диети,програми,добавки,упражнения просто всичко е обяснено има всичко за начинаещи,напреднали и т.н немога да разбера защо пускаш тая тема и ти отговарят 5 човека и ти пак пише6 по4ти едно и също... 1000 теми има такива има търсачка,има си и важни теми за най-важните неща дето питаш просто потърси и прочети хубаво !
ако някой му се занимава нека ти даде линкове към нужните ти теми ама са ако секи начинаещ пуска една и съща тема нужно ли е хората да правят на всеки въведение във фитнеса!?>
ае успех от мене по темата мога да кажа само 4е е глупаво да се притесняваш като си начинаещ останалото 6е го намери6!

Отговорете с цитат
Мнение  
straha написа:

Сега съм толкова долу горе както ти когато си тръгнал на фитнес... даваш ми кураж. Twisted Evil

Alex_Pld написа:
Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала

И аз мислех така, викам си сега да отивам да се излагам, няма да стане. Престраших се, отидох веднъж хареса ми....
И сега си ходя и ти гарантирам и аз съм слабичак, когато почнах преди 2 месеца и половина имах 26 рака, с малко усилия я вдигнах до 30. Такаче не мисли така.

Отговорете с цитат
Мнение  
dowN написа:
Alex_Pld написа:
Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала

И аз мислех така, викам си сега да отивам да се излагам, няма да стане. Престраших се, отидох веднъж хареса ми....
И сега си ходя и ти гарантирам и аз съм слабичак, когато почнах преди 2 месеца и половина имах 26 рака, с малко усилия я вдигнах до 30. Такаче не мисли така.

Мойта е 29 Very Happy но започнах понеделник ще видим дали ще има резултат Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Alex_Pld написа:
dowN написа:
Alex_Pld написа:

Мойта е 29 Very Happy но започнах понеделник ще видим дали ще има резултат Smile

всеки започва от някъде

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети