| Автор |
Съобщение |
Alex_Pld
Потребител
|
Кажете някакви опражнения ама дайте и по някое линкче за видео или снимка да видя как се правят.ТУка из форума четох някакви мартви зони някво скотови движения някво дигане от лег и сякакво подобно хич не им разбирам
|
| Пет Май 09, 2008 3:39 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
Alex_Pld написа:Кажете някакви опражнения ама дайте и по някое линкче за видео или снимка да видя как се правят.ТУка из форума четох някакви мартви зони някво скотови движения някво дигане от лег и сякакво подобно хич не им разбирам 
Всичката видео информация я има в сайта, просто те мързи да потърсия и чакаш на готово
_________________ Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко!
|
| Пет Май 09, 2008 4:04 pm |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
MindDriver написа:Alex_Pld написа:Кажете някакви опражнения ама дайте и по някое линкче за видео или снимка да видя как се правят.ТУка из форума четох някакви мартви зони някво скотови движения някво дигане от лег и сякакво подобно хич не им разбирам 
Всичката видео информация я има в сайта, просто те мързи да потърсия и чакаш на готово 
Сори късно забелязах че я има и дори разглевдах повечето неща.
|
| Пет Май 09, 2008 4:53 pm |
|
 |
straha
Потребител
|
абе аз знаеш ли че почнах да ходя на фитнес кат бях 55кила на 172см-може някои да те гледа с насмешка но хич да не ти пука и мене ме гледаха тогава така но сега е друго-92кила 173см с 48 ръка,така че трябва само са надъхаш и да си сериозен!!!
_________________ няма манги няма щанги!
|
| Пет Май 09, 2008 10:35 pm |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
straha написа:абе аз знаеш ли че почнах да ходя на фитнес кат бях 55кила на 172см-може някои да те гледа с насмешка но хич да не ти пука и мене ме гледаха тогава така но сега е друго-92кила 173см с 48 ръка,така че трябва само са надъхаш и да си сериозен!!!
Мерси пич доста ме окоражи този коментар  Мисля да започна ама трябва някаква програмка да изкопам.Видях в сайта една за начинаещи ама незнам дали от нея да почна
|
| Съб Май 10, 2008 9:30 am |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
|
| Съб Май 10, 2008 10:42 am |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
Нормално ли е след тренировка да ме болят мускулите ? Особено Ръцете бицепс,трицепс и долу под мишницата онези мускули не го знам ка ксе казват
|
| Вто Май 13, 2008 9:55 am |
|
 |
maria
Модератор
|
Нормално е  Има много теми за мускулна треска, прочети и ще видиш
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Вто Май 13, 2008 10:35 am |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
Бягането полезно ли е и ако бягам дали ще успея да кача килограми ? Аз играя много футбол което ме притеснява щото ако се отслабва от бягането май ще спирам футбола
|
| Вто Май 13, 2008 12:57 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
Alex_Pld написа:Бягането полезно ли е и ако бягам дали ще успея да кача килограми ? Аз играя много футбол което ме притеснява щото ако се отслабва от бягането май ще спирам футбола 
попринцип бягането е когато стопяваи мазнините и отива мускол когато бягаш повече от 30-40 мин.
|
| Вто Май 13, 2008 1:39 pm |
|
 |
Fesho
Потребител
|
във форума и сайта има всичко за което питаш...
има диети,програми,добавки,упражнения просто всичко е обяснено има всичко за начинаещи,напреднали и т.н немога да разбера защо пускаш тая тема и ти отговарят 5 човека и ти пак пише6 по4ти едно и също... 1000 теми има такива има търсачка,има си и важни теми за най-важните неща дето питаш просто потърси и прочети хубаво !
ако някой му се занимава нека ти даде линкове към нужните ти теми ама са ако секи начинаещ пуска една и съща тема нужно ли е хората да правят на всеки въведение във фитнеса!?>
ае успех от мене по темата мога да кажа само 4е е глупаво да се притесняваш като си начинаещ останалото 6е го намери6!
|
| Вто Май 13, 2008 1:43 pm |
|
 |
Shiz0freniK
Потребител
Местожителство: Някаде там...
|
straha написа:абе аз знаеш ли че почнах да ходя на фитнес кат бях 55кила на 172см-може някои да те гледа с насмешка но хич да не ти пука и мене ме гледаха тогава така но сега е друго-92кила 173см с 48 ръка,така че трябва само са надъхаш и да си сериозен!!!
Сега съм толкова долу горе както ти когато си тръгнал на фитнес... даваш ми кураж.
| Чет Май 15, 2008 11:19 am |
|
 |
dowN
Потребител
|
Alex_Pld написа:Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала
И аз мислех така, викам си сега да отивам да се излагам, няма да стане. Престраших се, отидох веднъж хареса ми....
И сега си ходя и ти гарантирам и аз съм слабичак, когато почнах преди 2 месеца и половина имах 26 рака, с малко усилия я вдигнах до 30. Такаче не мисли така.
|
| Пет Май 16, 2008 12:01 am |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
dowN написа:Alex_Pld написа:Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала
И аз мислех така, викам си сега да отивам да се излагам, няма да стане. Престраших се, отидох веднъж хареса ми....
И сега си ходя и ти гарантирам и аз съм слабичак, когато почнах преди 2 месеца и половина имах 26 рака, с малко усилия я вдигнах до 30. Такаче не мисли така.
Мойта е 29  но започнах понеделник ще видим дали ще има резултат
|
| Пет Май 16, 2008 7:41 am |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
Alex_Pld написа:dowN написа:Alex_Pld написа:Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала
Мойта е 29 но започнах понеделник ще видим дали ще има резултат 
всеки започва от някъде
|
| Пет Май 16, 2008 7:44 am |
|
 |
|
|