Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Как да кача килограми ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да кача килограми ? 
Искам да кача малко килограми.Сега тежа 50 килограма и съм 1,64 висок Laughing та искам да кача поне до 60 килограма и трябвали да тренирам за да не стана мазен.Нейскам да ставам някаква машина просто да не изглеждам хърбав Laughing и малко от малко да има някойу друг мускол.няма си понятие от фитнес и правене на мусколи но имам желание да кача килограми.благодаря предварително и сори че пуснах нова тема вероятно има доста такива.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми като гледам характеристиките ти според мене трябва да си към 5-6 клас,ако е така рано ти е!Иначе по въпроса за качването, хапвай по 5-6 пъти на ден и тренирай с тежести които ти позволяват да направиш 6-8 повторения за маса.Като ти казвам 5-6 пъти на ден, не да ядеж банички и др мазни храни,хапвай месо,ориз,картофи,яйца,мляко и мн др.Има доста инф. специално за твоя въпрос по нета!

Отговорете с цитат
Мнение  
Мерси за съвета Smile но не съм 5-6 клас 17 години съм 11-ти клас странно е можеби нещо по-бавно се развивам ли незнам.Ям си доста даже през 2 часа корема ми стърже Very Happy но се пак се съобразявам с това което готви майка немога да и кажа как и какво да готви.Можели малко повече да разясниш какво представляват тези 6-8 повторения.Имам предвид да си тренирам в нас че ако ида на зала като ме видат в ръцете като покай моряка сички ще ми се смеят Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Alex_Pld написа:
Мерси за съвета Smile но не съм 5-6 клас 17 години съм 11-ти клас странно е можеби нещо по-бавно се развивам ли незнам.Ям си доста даже през 2 часа корема ми стърже Very Happy но се пак се съобразявам с това което готви майка немога да и кажа как и какво да готви.Можели малко повече да разясниш какво представляват тези 6-8 повторения.Имам предвид да си тренирам в нас че ако ида на зала като ме видат в ръцете като покай моряка сички ще ми се смеят Laughing

По принцип за повторенията е обяснено в форума, но от добра воля ще го направя пак. Значи за малките мускулни групи правиш малко повторения, защото са малко по-размер и не им трябва кой знае какво натоварване в общи линий (х6), а големите по (хCool защото имат нужда от по-голямо натоварване... Ако си започван наскоро да се занимаваш активно с фитнес, трябва да минеш през така нар. кръгова тренировка (обяснено е в форума за нея, мързи ме да обяснявам), където серийте за по - 4, а повторенията по 10/15 примерно, за да може мускула ти да свикне Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
А някакви идеи за домашни упражнения.Примерно лицеви опори,коремни преси,набирания,кофички не ги разбирам кажете нещо неразполагам с нищо осфен една гира мисля че е 4 килограма но не ми е проблем да си накупя още някой екстри. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Alex_Pld аз тренирам в нас имам такъв уред http://sportdepot.bg/products/fitness/home/kombinirani/112-kombiniran-ured
както гири,велоергометър и стойка за коремни преси това е достатачно

Отговорете с цитат
Мнение  
Яко е ама и цената му е яка Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
да а преди 2 години беше двойна цената му ама тва е друг вапрос Wink даже е достатачно една лежанка лост тежести и гири,можеш да си правиш основните упражнения Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
и се пак възможно ли е с нормалните упражнения набирания,коремни,лицеви и още няколко упражнения и като зема някой друга гира да направа нещо?Не ме разбирайте погрешно неискам да съм няква машина а да се оформя леко и да не изглеждам сух Laughing То ся има плочки по корема и като стегна ръката има мускол Very Happy но ми изглежда малка ръката искам да напълнея и с тренировка да се оформа Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Лежанка незнам как да си направа и незнам колко пари са и дали иамм възможност да си зема но ще опитам да намера нещо Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
всичко е индивидуално,прави набирания,кофички,лицеви с гири прави упражнения няколко месеца щом не искаш кой знае колко да качиш,ще го постигнеш и с тези упражнения Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
възможност да ходиш на фитнес нямаш ли? с тая гиричка едва ли ще имаш голям успех. ако можеш ходи 2-3месеца на фитнесче гаранциа че ще драпнеш,а от яденето ще зависи колко,пак после си подаржаи постигнатото с набираниа и кофички.

Мнение  
Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала

Отговорете с цитат
Мнение  
Alex_Pld написа:
Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала
много прогешно мислиш точно когато си слабичак всички ще ти помагат Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
Alex_Pld написа:
много прогешно мислиш точно когато си слабичак всички ще ти помагат Wink

Ама има и тъпаци които ще го гледат и ще му се смеят Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети