| Автор |
Съобщение |
Alex_Pld
Потребител
|
 Как да кача килограми ?
Искам да кача малко килограми.Сега тежа 50 килограма и съм 1,64 висок  та искам да кача поне до 60 килограма и трябвали да тренирам за да не стана мазен.Нейскам да ставам някаква машина просто да не изглеждам хърбав  и малко от малко да има някойу друг мускол.няма си понятие от фитнес и правене на мусколи но имам желание да кача килограми.благодаря предварително и сори че пуснах нова тема вероятно има доста такива.
|
| Сря Май 07, 2008 1:10 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
heavymetalll
Потребител
|
Еми като гледам характеристиките ти според мене трябва да си към 5-6 клас,ако е така рано ти е!Иначе по въпроса за качването, хапвай по 5-6 пъти на ден и тренирай с тежести които ти позволяват да направиш 6-8 повторения за маса.Като ти казвам 5-6 пъти на ден, не да ядеж банички и др мазни храни,хапвай месо,ориз,картофи,яйца,мляко и мн др.Има доста инф. специално за твоя въпрос по нета!
|
| Сря Май 07, 2008 1:19 pm |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
Мерси за съвета  но не съм 5-6 клас 17 години съм 11-ти клас странно е можеби нещо по-бавно се развивам ли незнам.Ям си доста даже през 2 часа корема ми стърже  но се пак се съобразявам с това което готви майка немога да и кажа как и какво да готви.Можели малко повече да разясниш какво представляват тези 6-8 повторения.Имам предвид да си тренирам в нас че ако ида на зала като ме видат в ръцете като покай моряка сички ще ми се смеят
|
| Сря Май 07, 2008 1:40 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
|
| Сря Май 07, 2008 1:47 pm |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
А някакви идеи за домашни упражнения.Примерно лицеви опори,коремни преси,набирания,кофички не ги разбирам кажете нещо неразполагам с нищо осфен една гира мисля че е 4 килограма но не ми е проблем да си накупя още някой екстри.
|
| Сря Май 07, 2008 2:04 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
Alex_Pld аз тренирам в нас имам такъв уред http://sportdepot.bg/products/fitness/home/kombinirani/112-kombiniran-ured
както гири,велоергометър и стойка за коремни преси това е достатачно
|
| Сря Май 07, 2008 2:11 pm |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
Яко е ама и цената му е яка
|
| Сря Май 07, 2008 2:17 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
да а преди 2 години беше двойна цената му ама тва е друг вапрос  даже е достатачно една лежанка лост тежести и гири,можеш да си правиш основните упражнения
|
| Сря Май 07, 2008 2:20 pm |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
и се пак възможно ли е с нормалните упражнения набирания,коремни,лицеви и още няколко упражнения и като зема някой друга гира да направа нещо?Не ме разбирайте погрешно неискам да съм няква машина а да се оформя леко и да не изглеждам сух  То ся има плочки по корема и като стегна ръката има мускол  но ми изглежда малка ръката искам да напълнея и с тренировка да се оформа
|
| Сря Май 07, 2008 2:34 pm |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
Лежанка незнам как да си направа и незнам колко пари са и дали иамм възможност да си зема но ще опитам да намера нещо
|
| Сря Май 07, 2008 2:36 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
всичко е индивидуално,прави набирания,кофички,лицеви с гири прави упражнения няколко месеца щом не искаш кой знае колко да качиш,ще го постигнеш и с тези упражнения
|
| Сря Май 07, 2008 2:39 pm |
|
 |
straha
Потребител
|
възможност да ходиш на фитнес нямаш ли? с тая гиричка едва ли ще имаш голям успех. ако можеш ходи 2-3месеца на фитнесче гаранциа че ще драпнеш,а от яденето ще зависи колко,пак после си подаржаи постигнатото с набираниа и кофички.
_________________ няма манги няма щанги!
|
| Чет Май 08, 2008 11:56 am |
|
 |
Alex_Pld
Потребител
|
Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала
|
| Чет Май 08, 2008 12:17 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
Alex_Pld написа:Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала
много прогешно мислиш точно когато си слабичак всички ще ти помагат
|
| Чет Май 08, 2008 12:23 pm |
|
 |
vankatamen
Потребител
|
aGGeSSive` написа:Alex_Pld написа:Ами нямам много време но мога да намера винаги по час и нещо за фитнес но малко ще е неудобно какавто съм слабичак на фитнес а и незнам какви серий и програми да тренирам като за начиаещ.Можеби ако дръпна малко повече във нас по-нататък ще се престраша да ида на фитнес зала много прогешно мислиш точно когато си слабичак всички ще ти помагат 
Ама има и тъпаци които ще го гледат и ще му се смеят
|
| Чет Май 08, 2008 4:55 pm |
|
 |
|
|