моля ви помогнете че ми писна от хора които ми казват (пии си там добавките и ще те видим след време като ги спреш как ше овиснеш)а не разбират абсолиутно нищо кажете как да им зтворя устата че ми омрузна вече.
моля ви помогнете че ми писна от хора които ми казват (пии си там добавките и ще те видим след време като ги спреш как ше овиснеш)а не разбират абсолиутно нищо кажете как да им зтворя устата че ми омрузна вече.
Това са ограничено мислещи хора и на всичкото отгоре некомпетентни, няма никакъв смисъл да се занимаваш и да им обясняваш.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
Чет Дек 13, 2007 7:34 pm
Accipier
това са хора избиващи комплекси и вобще не е нужно да им обесняваш...убий простака с мълчание
_________________ Train Like Аnimal, But Not Stupid Аnimal...! Химията изгражда физиката ! - велик закон...
Сря Дек 19, 2007 7:38 pm
godliketeam Потребител
Местожителство: България
иии и аз ги мразя тиа най вече селяните от училище не са чували за фитнес приказват глупости мислят че кат изпият 1-2 протеина стават mr.Olimpia начи скоро ще им е*а маиките или па видят някой ак пич викат тос е дебел ма не разбират и скоро ще ги избиа всичките
Вто Дек 25, 2007 4:07 pm
Anapolon Модератор
неказваи че взимаш и готово
Вто Дек 25, 2007 9:23 pm
ФИТНЕС БГ Site Admin
Казваш им ч са абсолютно прави. Но понежи си изрод си решил да си ги пиеш. И повече няма кво да ти кажат.
Сря Дек 26, 2007 12:16 pm
bobi Потребител
Местожителство: СОФИЯ
Кажи им че това адски много вреди обаче на тебе не ти пука и така със сигурност те няма да ги пробват па камо ли стероиди
Сря Дек 26, 2007 1:27 pm
bgtrener Тренер
Местожителство: софия
ФИТНЕС БГ написа:
Казваш им ч са абсолютно прави. Но понежи си изрод си решил да си ги пиеш. И повече няма кво да ти кажат.
А за провисването казваш, че нямаш намерение да ги спираш...
_________________ www.BgTrener.com
Магазин за хранителни добваки
В момента е: Пон Дек 01, 2008 11:46 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети