Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да обясня, че добавките не са химия?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да обясня, че добавките не са химия? 
моля ви помогнете че ми писна от хора които ми казват (пии си там добавките и ще те видим след време като ги спреш как ше овиснеш)а не разбират абсолиутно нищо кажете как да им зтворя устата че ми омрузна вече.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: как да обесня че добавките на нса химия 
T.Nikolaev написа:
моля ви помогнете че ми писна от хора които ми казват (пии си там добавките и ще те видим след време като ги спреш как ше овиснеш)а не разбират абсолиутно нищо кажете как да им зтворя устата че ми омрузна вече.

Това са ограничено мислещи хора и на всичкото отгоре некомпетентни, няма никакъв смисъл да се занимаваш и да им обясняваш.

Мнение  
това са хора избиващи комплекси и вобще не е нужно да им обесняваш...убий простака с мълчание Very Happy

Мнение  
иии и аз ги мразя тиа най вече селяните от училище не са чували за фитнес приказват глупости мислят че кат изпият 1-2 протеина стават mr.Olimpia начи скоро ще им е*а маиките Laughing или па видят някой ак пич викат тос е дебел ма не разбират и скоро ще ги избиа всичките Very HappyVery HappyVery Happy

<><>><<> Не Ми ОбиЖдАй ПодПиса И АвАТаРа .>..>.,.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
неказваи че взимаш и готово Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Казваш им ч са абсолютно прави. Но понежи си изрод си решил да си ги пиеш. И повече няма кво да ти кажат.

Отговорете с цитат
Мнение  
Кажи им че това адски много вреди обаче на тебе не ти пука и така със сигурност те няма да ги пробват па камо ли стероиди

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Казваш им ч са абсолютно прави. Но понежи си изрод си решил да си ги пиеш. И повече няма кво да ти кажат.

А за провисването казваш, че нямаш намерение да ги спираш...

ИСКАШ ЛИ ДА ПРОМЕНИШ СВОЯТА ФИЗИКА?
ЕЛА ЩЕ ГО НАПРАВИМ!!!
квартал „Иван Вазов”, ул. „Димитър Манов” N73. (до Южния парк )
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Съгласен съм с вас Rolling Eyes

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети