Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да отслабна в областа на талията и ханша?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да отслабна в областа на талията и ханша? 
здравейте на всички ! аз съм нова във форума и забелязвам,че има доста хора,които успяват да дават дори съвети.надявам се и на мен да дадете съвет.ето моят случай: много искам да отслабна и искам да ви попитам мога ли от сега до около 10 юли да сваля 10 кг и около 15 см от ханша.моля ви предложете ми някакъв хранителен режим.имам уреди вкъщи.моля ви предложете ми някакъв режим! това е последната ми надежда,защото наистина имам спешенслучай.тежа 60 кг и съм 170 см , ханш-98 и талия-75.искам да постигна 60 см талия и около 80 ханш.благодаря ви за вниманието ! Surprised Very Happy Surprised Razz Razz наистина ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете !

1.10 Заглавия от рода на “помогнете”,"помощ”,"въпрос", “проблем”, “някой знае ли...”, “хелп..”, не са приемливи затова такива теми ще се модерират строго!
ПРОЧЕТИ ПРАВИЛАТА!!!
RockyBalboa

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Можеш да свалиш 10 кг, а дали това ще даде около 15 см от ханша, това е друг въпрос. Обиколката на ханша зависи и от други неща Very Happy Спазваш Ниско въглехидратна диета, правиш кардио - 40-45 минути, купуваш си течен Л-карнитин и до 10 юли си свалила 10-те килограма.
Все се чудя как решавате, че трябва да свалите точно 10, 12...т.н. килограми Rolling Eyes Мисля си, че човек може да изглежда по-добре с повече килограми. Нали теглото е комплекс от кости, мускули, течности..... и за жалост сланинки Very Happy Ако свалиш 7 кг, може да няма нужда да сваляш още 3 Very Happy

Мнение  
оо на 10 юли май сме на море Shocked че кат те гледам много бързаш Laughing Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети