| Автор |
Съобщение |
superfresh
|
 Как да сваля на крака ?!
Здравейте! Искам да ви питам как мога да сваля на крака (главно бедрата). Не съм никак дебел дори съм малко слаб, но имам малко излишно по краката и искам да го сваля до дупка (не мускул, а "сланина"). 10х на всички!
|
| Нед Мар 30, 2008 8:18 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
maria
Модератор
|
Я кажи нещо по- конкретно, та като се събудят момчетата, да ти дадат по-качествени напътствия: години, ръст, тренираш ли нещо.
Най-вероятно искаш да изчистиш мазнини  , защото едва ли искаш да отслабнеш в бедрата ( това си е наш женски патент  )
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Нед Мар 30, 2008 8:24 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
след всяка тренировка за крака правиш кардио 35 мин и ще изгориш от краката(и не само от там де )
|
| Нед Мар 30, 2008 8:34 am |
|
 |
superfresh
|
Ми не тренирам нищо ходя редовно на фитнес от около 4 месеца. Висок съм 180 и тежа около 68-70 кг. Искам да си изчистя мазнините от краката (бедрата главно) и да станат по стегнати и по-малки (по малка обиколка на бедрата).
|
| Нед Мар 30, 2008 9:36 am |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
Правиш ли крака в тренировъчен ден? Ако да прави по 20 повторения и суперсерии след това сядаш на колелото и 30 мин на 100-120 РПМ въртиш (малка трудност, но бързо) , ядеш белтъчини след тренировка и си готов. Като кардио правиш 3 пъти най-малко в седмицата-няма нужда повече от половин час до 40 мин.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Нед Мар 30, 2008 10:45 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
на този ръст си 70кг и искаш дасваляш?!?според мен ще е по-добре да качиш в горната част на тялото(рамена,гръб,гърди) и ще си оправиш баланса!
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Нед Мар 30, 2008 7:45 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
lemsa написа:на този ръст си 70кг и искаш дасваляш?!?според мен ще е по-добре да качиш в горната част на тялото(рамена,гръб,гърди) и ще си оправиш баланса!
И аз съм на същото мнение, по-добре да компенсира, отколкото да развали нещо друго.
|
| Нед Мар 30, 2008 9:15 pm |
|
 |
superfresh
|
Повярвайте ми доста си мислех, но твърдо съм решил да намаля краката. А колкото до бягането да го правя понеделник, сряда (с краката) и петък така добре ли е ? И пречи ли примерно след тренировка за гърди, гръб (примерно) да бягам?
|
| Нед Мар 30, 2008 10:01 pm |
|
 |
silvii
Потребител
|
Тичането е истината...Тренирал съм 4-5 години баскет и имах идин приятел беше доста зарвит в кратака смисъл не беше дебел но краката му бяха много голями (не Мускул).Тоя човек за полвин година краката му станаха двапати по малки  (четри пъти в седмицата имахме тренировка по час и полвина )
|
| Нед Мар 30, 2008 10:37 pm |
|
 |
|
|