Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да сваля на крака ?!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да сваля на крака ?! 
Здравейте! Искам да ви питам как мога да сваля на крака (главно бедрата). Не съм никак дебел дори съм малко слаб, но имам малко излишно по краката и искам да го сваля до дупка (не мускул, а "сланина"). 10х на всички!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Я кажи нещо по- конкретно, та като се събудят момчетата, да ти дадат по-качествени напътствия: години, ръст, тренираш ли нещо.
Най-вероятно искаш да изчистиш мазнини Rolling Eyes , защото едва ли искаш да отслабнеш в бедрата ( това си е наш женски патент Very Happy )

Мнение  
след всяка тренировка за крака правиш кардио 35 мин и ще изгориш от краката(и не само от там де ) Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми не тренирам нищо ходя редовно на фитнес от около 4 месеца. Висок съм 180 и тежа около 68-70 кг. Искам да си изчистя мазнините от краката (бедрата главно) и да станат по стегнати и по-малки (по малка обиколка на бедрата).

Отговорете с цитат
Мнение  
Правиш ли крака в тренировъчен ден? Ако да прави по 20 повторения и суперсерии след това сядаш на колелото и 30 мин на 100-120 РПМ въртиш (малка трудност, но бързо) , ядеш белтъчини след тренировка и си готов. Като кардио правиш 3 пъти най-малко в седмицата-няма нужда повече от половин час до 40 мин.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
на този ръст си 70кг и искаш дасваляш?!?според мен ще е по-добре да качиш в горната част на тялото(рамена,гръб,гърди) и ще си оправиш баланса!

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
на този ръст си 70кг и искаш дасваляш?!?според мен ще е по-добре да качиш в горната част на тялото(рамена,гръб,гърди) и ще си оправиш баланса!

И аз съм на същото мнение, по-добре да компенсира, отколкото да развали нещо друго.

Отговорете с цитат
Мнение  
Повярвайте ми доста си мислех, но твърдо съм решил да намаля краката. А колкото до бягането да го правя понеделник, сряда (с краката) и петък така добре ли е ? И пречи ли примерно след тренировка за гърди, гръб (примерно) да бягам?

Отговорете с цитат
Мнение  
Тичането е истината...Тренирал съм 4-5 години баскет и имах идин приятел беше доста зарвит в кратака смисъл не беше дебел но краката му бяха много голями (не Мускул).Тоя човек за полвин година краката му станаха двапати по малки Wink Wink (четри пъти в седмицата имахме тренировка по час и полвина )

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети