Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да сваля?-от Ина
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да сваля?-от Ина 
ОТ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ:ЗАПИТВАНЕ ОТ ИНА

Zdraveite.
Za poreden put cheta tozi forum i zabelqzvam che Vie ste dosta navutre v neshtata Imam nqkolko vuproscheta koito me interesuvat i shte sum vi mnogo blagodarna ako spodelite mnenieto si.
1.Znaete li ot kude moga da si zakupq -Liquid L-Carnitine Explode-v Plovdiv?
2.Zapochnah da hodq na fitnes... -3puti sedmichno za po chas i polovina,kato 30min ot trenirovkata mi e kardio.Ostanalata chast...povecheto za bedra i po-malko korem.Problema e tam,che pochnah dosta da se stqgam i to vidimo..a na kila da nemurdam.A opredeleno imam nujda ot svalqne na kg-mi.Visoka sum 180 ,kg-82-5.Znam che tazi informaciq e malka...no nz po kakuv drug nachin da vi spodelq.Ta..vuprosa mi e,trqbva li da svalq 1vo kg-mi (s hodene,tichane i kardio) i togava da nablegna na trenirovkite za stqgane ... ili?!Uf...dano me razbirate,zashtoto ne me biva v obqsnqvaneto.Mersi predvaritelno!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Относно къде може да намерите продукти на фирма EXPLODE в град Пловдив,информация ще ви бъде предоставена на тел:0887707409.
Сега относно тренировките : Кога е кардиото преди или след? Какви са обиколките? В началото обикновено така се получава килограмите немърдат.Добави Fat burner .А и колко са промените в обиколките?Дай ми тази информация за да съм по точен в съветите.

Отговорете с цитат
Мнение  
От Ина
Zdraveite.Merkite mi sa grudna-101;taliq-99;hansh-113.Hodeh na fitnes 3puti sedmichno za po chas i polovina.Kardioto go praveh 1vo,a sled tova i za stqgane na kraka s tejesti ot po 15kg,3seriii s po 20 povtoreniq.Kato iskam da podchertaq tova,che ne sum se iztoshtavala totalno s tezi serii,imenno za da ne predizvikam rezultata ...koito vsushtnost postignah.Da se stegna,a da ne svalq kg-mi.Ne hodq veche ot 1mesec na fitnes i za tova nemoga da vi kaja razlikata v sm-i.Kakuv fat-burner bihte mi predlojili?Reshena sum i motivirana che trqbva da napravq neshto sus sebe si.I osven fitnesa koito predvijdam,mislq v programata si da vklucha i 3puti aerobika..mislq che shte spomogne sus stopqvaneto na gadnite kilca,kakto i da uvelicha putite v koito hodq na fitnes i vremetraeneto na trenirovkata.Blagodarq vi che se otzovahte!Lek den!

Отговорете с цитат
Мнение  
Ина , на кирилица в форума

Отговорете с цитат
Мнение  
Кардио тренировката е препоръчително да е след фитнеса,заради чернодробен и мускулен гликоген.Fat burner - фирмата е без особено значение всички съдържат едно и също, прегледаи и другите теми има доста информация по подобен род въпроси.Относно начина за изпълнение на аеробната тренировка виж
http://www.fitnes-bg.com/content/view/122/40/ като ти се пооформят допълнителни въпроси давай

Отговорете с цитат
Мнение  
какво представлява това кардио!разяснете!покажете на картинка клипче! Embarassed

Мнение  
Кардио е сърдечна дейност. При тази вид физическа дейност се повишава пулса и тялото евентуално ако е изхабило всичката си енергия (въглехидрати) почва да топи мазнини. Пример:Колело, тичане, степер,кростренажор и подобни.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
jkklouna написа:
Кардио е сърдечна дейност. При тази вид физическа дейност се повишава пулса и тялото евентуално ако е изхабило всичката си енергия (въглехидрати) почва да топи мазнини. Пример:Колело, тичане, степер,кростренажор и подобни.

Кардио тренировката е тренировка с поддържане на висок сърдечен ритъм за по-дълго време, както каза колегата. Но да не забравяме най-важното, че кардиотот трябва да е по 45мин Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
според мене лично,ако искаш да свалиш килограмите прави кардио и т.н.,но не упражнения за мускули.Аз например хода на фитнес 3 пъти в седмицата за по час-час и половина и тренирам само мускули за рацете и така всеки път.Пих само вода без безалкохолни напитки като започнах да тренирам от което трябва да съм свалил кила.След 1 седмица бях станал на кантара с 600 грама по - тежък,което е от покачването на мускулната маса - ако искаш да отслабнеш отслабвай но не вдигай мускулната маса !

Отговорете с цитат
Мнение  
wazawq написа:
според мене лично,ако искаш да свалиш килограмите прави кардио и т.н.,но не упражнения за мускули.Аз например хода на фитнес 3 пъти в седмицата за по час-час и половина и тренирам само мускули за рацете и така всеки път.Пих само вода без безалкохолни напитки като започнах да тренирам от което трябва да съм свалил кила.След 1 седмица бях станал на кантара с 600 грама по - тежък,което е от покачването на мускулната маса - ако искаш да отслабнеш отслабвай но не вдигай мускулната маса !

Според мен не връзваш че това е момиче/жена>няма да качи така лесно мускулни маса, понеже качването е свързано с тестостерон, хормон произвеждан в мъжкото тяло и в много малко количество в женското.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети