Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 6
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Как да сваля
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Нищо от откритите от теб неща не по -ново от 5-6 години а относно къде се инжектира може доста да поспорим.Имам малко практика всепак ,немислиш ли? Да кажем около 30 цикъла.И наблюдавам въздействието му вурху всички с които работим.А относно болеста с дългия инкубационен период сигурна ли си че се получава при синтетичния.Аз мисля че някои от нещата които си прочела се поразминават с практиката и реалноста.
Гигантизъм ,акромегалия ,2-чен диабет ,Рак на хипотоламуса но при колко време и при каква доза поинтересуваи се и допрочети.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Нищо от откритите от теб неща не по -ново от 5-6 години а относно къде се инжектира може доста да поспорим.Имам малко практика всепак ,немислиш ли? Да кажем около 30 цикъла.И наблюдавам въздействието му вурху всички с които работим.А относно болеста с дългия инкубационен период сигурна ли си че се получава при синтетичния.Аз мисля че някои от нещата които си прочела се поразминават с практиката и реалноста.
Гигантизъм ,акромегалия ,2-чен диабет ,Рак на хипотоламуса но при колко време и при каква доза поинтересуваи се и допрочети.

Боби, аз не искам да спорим... Споделяме иформация, нали..? Ти колко пъти ме пита какво мисля за хормона- е, аз ти казах какво мисля, пък сега се ядосваш... А колкото до това, дали не мисля, че имаш малко повече опит....Боби, да ти приличам ясновидката "Светлина"? Нито знам кой си, нито какво си постигнал, току- що казваш, че имаш 30 цикъла- може да имаш, може и да нямаш... Е аз от къде да знам, имаш ли, нямаш ли опит....боб ли да хвълям... в абсолютна нелегалност си Very Happy. Ти хем не искаш да се представиш, хем се обиждаш, като не ти вярват. На какво да вярвам- на "честна пионерска"... не си прав да се сърдиш, Боби. Помисли пак...

Мнение  
Кафявата мастна тъкан, каквато е повечето от мастната тъкан, се нарича точно така, защото е добре кръвоснабдена. Тя е такава на цвят именно заради кръвоносните съдове. Именно тя е тази, която се метаболизира при студ, глад и физически упражнения. Другата се нарича бяла мастна тъкан и има друго малко по-различно значение за организма. Вземаш първия учебник по физиология (да е поне 500стр.)и ще го прочетеш. При положение че поне от 10 години се занимаваме със фитнес зали, не смяташ ли че сме видяли повече неща от един лекар по ендокринология. То вярно че сега с и-нет всеки може да си пише всичко. Отваряш някоя по-нова фармакология и прочети как се инжектира растежен хормон. То иначе каквото и да ти кажем пак няма да е достоверно. Аз лично още не съм завъшил все още химия, но съм обяснявал доста неща по метаболизъм на мазнините на научни работници в секция "Липиди". Виждал съм професор занимаващ се със стереоселективен синтез, дето не може едно вино да си изфилтрува. Човек трябва да се е занимавал с нещо, за да го може. Не си мисли, че което ти звучи най-добре винаги е вярно. Трябва много практика и опит за някои неща. Аз лично освен Метандиенон и Ретаболил от стероидите други не съм ползвал, но това не означава, че не са идвали по 5 човека на ден да ме молят да им слагам инжекции. С растежен хормон не съм работил и затова повечето отговори на тази тема ги дава Боби. Не че не знам - просто нямам практика. Да не мислиш, че повечето от професионалните културисти са много умни - съветват се с лекари.

Отговорете с цитат
Мнение  
Знам за "полезната" кафява мастна тъкан.

Съжалявам, че и тебе съм разстроила със страховете МИ отностно НЕИЗВЕСТНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ на хормона на растежа, който се изследва сравнително от скоро...

Направих си труда да преведа цяла статия ОТ СТРАНИЦАТА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ, което може да е само от полза на всички, решили да го ползват, но.... Нищо не казвате- там някакви забележки има ли?

Както казах, това са МОИ ЛИЧНИ притеснения, които аз просто споделих с вас... и то само защото няколко пъти ме питахте...

Освен от преждевременна смърт, ме е страх също така и от нощни пеперуди и от скакалци и се надявам това също да го приемете толкова присърце... С това искам да кажа, че място за спор няма- всеки сам си решава дали си струва и дали му стиска...

Мнение  
Дориан Йеитц имаше един хубав принцип ПВП (прави всичко просто). Колкото и медикаменти да се вземат трябва и глад. Другите като DNP (2,4-динитро фенола) са прекалено вредни за организма . Той е известен поне от 60-70 години - с него можеш и да изсушиш дърветата на съседа ако ти пречат Laughing.

Последната промяна е направена от FITNES BG на Съб Ное 18, 2006 12:24 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Отговорете с цитат
Мнение  
Krasi написа:
Дориан Йеитц имаше един хубав принцип ПВП (прави всичко просто). Колкото и медикаменти да се вземат трябва и глад. Другите като DNP (2,4-динитро фенола) са прекалено вредни за организма . Той е известен поне от 60-70 години - с него можеш и да изсушиш дърветата на съседа ако ти пречат Laughing

Very Happy Very Happy Very Happy Простичко и вярно...

Въпрос: 5*5*30 протеин не е ли малко като калории(около 600 са)

Последната промяна е направена от M@R#@ на Вто Ное 21, 2006 2:24 pm; мнението е било променяно общо 12 пъти

Мнение  
Значи нещо не е наред. Или аеробиката ти не е достатъчно или нещо друго.

Отговорете с цитат
Мнение  
Krasi написа:
Значи нещо не е наред. Или аеробиката ти не е достатъчно или нещо друго.

Не, не... Не си разбрал... Тренирам отдавна- вече 7 години- аеробика, фитнес, тае- бо... Правя едни почивки от по месец, два, три- 2 пъти годишно... Вече 2 месеца не спортувам нищо, като преди това ходех само на фитнес. Пак съм качила 10 кила, което не ме притеснява, защото ги свалям, но ми създава известни неудобства. Неблагодарна работа са мускулите- за 2седмици спирам и все едно не съм тренирала никога...

Последната промяна е направена от M@R#@ на Съб Ное 18, 2006 12:13 am; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
Почвам тренировки пак от Понеделник, сега да сваля малко с тази 5 дневната диета, че ми е тежичко...

Последната промяна е направена от M@R#@ на Съб Ное 18, 2006 12:14 am; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
Ананаса е добре да се взема, в него има доста ензими. Може да си правиш и салата, например зеле с моркови. В краставиците има тартронова (хидроксималонова киселина). Навремето беше по-обнадеждаваща от хидроксицитричната, но изследванията показаха друго. Когато диетата е прекалено оскъдна в организма започват да действат различни компенсаторни процеси, да не говорим за дразненето на вентромедиалните ядра в мозъка. Затова културистите свалят малко килограми на седмица преди състезание, че и даже зареждат с въглехидрати, но за кратко и не се омазняват. Организма бавно реагира на промените или бързо се връща към някакво стационарно състояние. Има доста спорове в науката за генетичната предопределеност. Аз лично съм привърженик на теорията, че в пубертета се оформя физическия потенциал.

Отговорете с цитат
Мнение  
Някъде бях чела, че организма предпочита като гориво първо въглехидрати, после белтъчини и накрая мазнини. Вярно ли е?
Втори въпрос: Ако приемам само протеин и това са 600 кал от протеин, няма ли опасност останалите необходими калории организма да си ги набавя, като "по инерция" разгражда белтъчини. Не е ли по- вероятно да си ги набявя от мускулната маса вместо от мазнини?

Днес ми е 3 ти ден-основно съм на протеин и взех и 2 капсули EFA, уж да подскажа...

Последната промяна е направена от M@R#@ на Вто Ное 21, 2006 2:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
Мазнините най-трудно се окисляват, защото са с най-голям брой въглеродни атоми - става дума за дълговерижните, другите не изискват L-карнитин, пък и са малка част от общото количество мазнини в организма. Сърцето (миокарда) предпочита мазнини - около 2/3 енергийни или 1/2 като количество използва от мазнините, останалите енергийни проценти идват от глюкозата и пировата. Естествено, че когато приемаш само белтъчини, част от тях ще се превърнат в кетокиселини чрез трансаминиране (пренос на аминна група). Именно това е смисълът на BCCAS - те по-лесно се окисляват и по този начин избягват катаболизма на собствени белтъчини. Когато се топят мазнини също се използва енергия от белтъчините, за да може да се мобилизират до съответните места. Това е смисъла на кетонната диета. Там не се приемат въглехидрати, за да не се активира инсулина. Кетонна се нарича, защото невинаги мазнините се окисляват напълно и се получават кетони и алдехиди. Понякога тялото мирише неприятно при такива диети, дължащо се на тези недоокислени продукти. В идеалния (теоретичния) случай всички съединения се разпадат и отделят основно въглероден диоксид и вода. Останалите съединения или по точно функционални групи (аминна например) се елеминират чрез различни реакции, или се включват в други цикли на обмяна.

Последната промяна е направена от FITNES BG на Нед Ное 19, 2006 11:13 am; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря ти, Краси Very Happy
Ей, покрай тебе трето образование ще изкарам Very Happy

А относно другия ми дерт...? Shocked

M@R#@ написа:
Втори въпрос: Ако приемам само протеин и това са 600 кал от протеин, няма ли опасност останалите необходими калории организма да си ги набавя, като "по инерция" разгражда белтъчини. Не е ли по- вероятно да си ги набявя от мускулната маса вместо от мазнини?

Последната промяна е направена от M@R#@ на Вто Ное 21, 2006 2:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
Част от тях ще отидат за енергия, но в белтъчините има аминен азот, който ако не се елиминира под формата на урея, ще служи отново за ресинтез на белтъчини или друг тип азотосъдържащи съединения. Всеки ден в организма на 70кг човек се разпадат около 400г белтъчини и се синтезират около 360. При глад се задействат различни хормонални системи с цел запазване на собствените белтъци. Белтъчините, обаче не се натрупват като мазнините (излишните в мастните депа и протективно около вътрешните органи) и въглехидратите (като гликоген основно в мускулите и черния дроб) и е необходимо постоянно да се внасят с храната. Има и такива - есенциалните аминокиселини, които не могат да се синтезират в организма, а трябва да се приемат само с храната.

Отговорете с цитат
Мнение  
Днес ми е пети ден.
Храненето ми е следното:

1. ден: 30 Протеин, 100 шунка, 30 протеин, 100 шунка, 30 протеин
2. ден: 30 протеин, ананас 200, 30 протеин, 200 дюля, протеин 30, ананас 200
3. ден: 30 протеин, 30 протеин, 1 грейпфрут, 20 сирене, 50 шунка, 100 кашкавал, 2*3 кленбутерол, 2 EFA, 1 портокал
4 ден:20 кашкавал, EFA 2gr, 2*3 клен, 30 протеин, 300 портокал, 80 кашкавал, 50 шунка
5 ден : 20 кашкавал, 2 EFA, 2*3 клен, 80 кашкавал, 1 портокал, 200 краставица, 100 шунка, 100 кашкавал

РЕЗУЛТАТ: -3.700кг Very Happy

Започвам и зала. Wink

Чудя се дали да правя зареждане на седмия ден... Question

А suger blocker, което Боби ми препоръча и carb blocker едно и също ли е или carb blocker блокира наред...?

Напишете отговор Страница 2 от 6
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети