| Автор |
Съобщение |
FITNES BG
Site Admin
|
Предполагам, то по състава си личи. Общо взето в тях би трябвало да има хидроксицитрична киселина, хром пиколинат, цинкова сол, някои витамини и билки може би. Има една българска билка жаблек се казва която можеш да ползваш. Иначе с диуретично действие е полския хвощ и розмарина (влияе и на липидната обмяна). Но ако решиш да ги ползваш или ги търси на софт-гел капсули (Розмарин на "BUROFF") или като чайове от дрогериите. Може да приемаш преди тренировка и по 1табл. Вит.В6 (25 мг) на Софарма има ги в аптеките. Той има също диуретично действие и някой други свойства, които го правят подходящ при диети за отслабване. Вит.В2 и той е подходящ по 5-10мг., но при елиминиране оцветява урината в жълто и да не се шашнеш като го пиеш - нямама нищо страшно.
|
| Вто Ное 21, 2006 8:40 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Мога ли да пия паралелно Animal Cuts с ефедрин (по 2 пака преди тренировка според дозировката) и Кленбутерол (2*3 дневно)
Ще увелича и водата...
_________________ VAE VICTIS
|
| Сря Ное 22, 2006 3:44 pm |
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
|
| Сря Ное 22, 2006 5:16 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
|
| Сря Ное 22, 2006 5:56 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Събратхе се едният кофеиноман, другият ефедриноман,стана страшно ако обмените опит..............направо се плаша  е така ще се блещите нощем
|
| Сря Ное 22, 2006 7:46 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
bobi написа:Събратхе се едният кофеиноман, другият ефедриноман,стана страшно ако обмените опит..............направо се плаша е така ще се блещите нощем 
 Ааа, там Краси "кофеина" да му мисли... Аз мога да спя и денем
Днес зареждам  ! Хапнах мляко с ориз  (300), банани(300) и сушен кокос  (200)
И два дни ще спра Клена ( пих го четири и почнах да привиквам)...
|
| Сря Ное 22, 2006 8:02 pm |
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
Аз спя само денем, но не съм с вампирски наклонности - т.е. приемам си желязото от храната. И кой каза, че съм кофеиноман, че аз ползвам и таурин. 300 банана са множко за ден, а на кокоса ползвай само вътрешността и то на по-малко от 200бр  . Гледай като зареждаш да не препълниш резервоара, че то така се почва. Някои казват, че тялото имало мускулна памет - аз съм виждал билдери като спрат да тренират и продължават да се хранят по същия начин, за да избегнат катаболизма - не за друго.
Последната промяна е направена от FITNES BG на Чет Ное 23, 2006 11:35 am; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Сря Ное 22, 2006 9:46 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Krasi написа:И кой каза, че съм кофеиноман, че аз ползвам и таурин.
 Ще ти кажа на ухо кой разпространява, че си кофеиноман, да не го ядосам, че понякога е много лош и се кара  :
Боби каза, че си кофеиноман  Ама ти не му се сърди, не го е казал с лошо чувство, имаше впредвид, че въобще няма да ти отива да си облещен  (предполагам, защото намира, че имаш изразителни очи)
|
| Сря Ное 22, 2006 11:52 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Krasi написа: 300 банана са множко за ден, а на кокоса ползвай само вътрешността и то на по-малко от 200бр .
Благодаря ти за безценните съвети...
От бананите изядох 3, а с другите реших да си украся елхата
Двамата цигани с резачката, които нарязаха дървата на съседа са ти много сърдити... Бях ги уговорила да ми нарежат 200те кокоса на парчета с размери 2см на 2 см, а сега като се отказах- цял ден трябва да играят карти...
|
| Чет Ное 23, 2006 12:09 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
строг ,но справедлив
как е при вас, като в Ирак или по-спокойно?
|
| Чет Ное 23, 2006 12:14 am |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Здравей, Боби... Тъкмо казвах колко си отстъпчив, разбран и тих...
bobi написа:как е при вас, като в Ирак или по-спокойно?
Еее, Боби, как като в Ирак?! Тука сме като в "Дядо вади ряпа"- ей толкова, на, и се разбираме, и сме задружни!
|
| Чет Ное 23, 2006 12:29 am |
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
Кокоса, защо го ядеш? В смисъл за разнообразие, харесваш го като вкус или заради някоя от съставките. Не знам дали знаеш в кокосовото и палмовото масло повечето мастни киселини са със "среднодълга" (10 и 12 въглеродни атома) мастни киселини, а те не изискват L-карнитин за да преминат през вътрешната мембрана на митохондрията и да се окислят.
|
| Чет Ное 23, 2006 5:58 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Krasi написа:Кокоса, защо го ядеш? В смисъл за разнообразие, харесваш го като вкус или заради някоя от съставките. Не знам дали знаеш в кокосовото и палмовото масло повечето мастни киселини са със "среднодълга" (10 и 12 въглеродни атома) мастни киселини, а те не изискват L-карнитин за да преминат през вътрешната мембрана на митохондрията и да се окислят.
Кокоса го ядох, защото го обичам и защото зареждах вчера  . Използвам сушен кокос (на парчета е) като алтернатива на Баунти и Рафаело
Това, че няма нужда от Л- карнитин хубаво ли е или лошо...?
Аз и без това още не съм си взела Л-карнитин, изчаквам да си взема от този, който ми препоръча- "марковия"
|
| Чет Ное 23, 2006 6:08 pm |
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
Хубаво е, защото се окисляват по-лесно, когато в тялото има необходимите предпоставки за това. За мастните киселини с дълга верига (>14 въглеродни атома) се изисква L-карнитин за да влезат през "кристи"-те на митохондрията. В митохондрията на клетката става биологичното окисление на веществата.
Последната промяна е направена от FITNES BG на Чет Ное 23, 2006 10:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Чет Ное 23, 2006 6:17 pm |
|
 |
FITNES BG
Site Admin
|
Улучи без да искаш с кокоса - оказа се че съотношението на калий:натрий в него е 22:1. Не мога ти кажа твоя колко точно в милиграми съдържа, защото е изсушен.
|
| Чет Ное 23, 2006 7:18 pm |
|
 |
|
|