Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 6
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Как да сваля
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Предполагам, то по състава си личи. Общо взето в тях би трябвало да има хидроксицитрична киселина, хром пиколинат, цинкова сол, някои витамини и билки може би. Има една българска билка жаблек се казва която можеш да ползваш. Иначе с диуретично действие е полския хвощ и розмарина (влияе и на липидната обмяна). Но ако решиш да ги ползваш или ги търси на софт-гел капсули (Розмарин на "BUROFF") или като чайове от дрогериите. Може да приемаш преди тренировка и по 1табл. Вит.В6 (25 мг) на Софарма има ги в аптеките. Той има също диуретично действие и някой други свойства, които го правят подходящ при диети за отслабване. Вит.В2 и той е подходящ по 5-10мг., но при елиминиране оцветява урината в жълто и да не се шашнеш като го пиеш - нямама нищо страшно.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Мога ли да пия паралелно Animal Cuts с ефедрин (по 2 пака преди тренировка според дозировката) и Кленбутерол (2*3 дневно) Question
Ще увелича и водата...

Мнение  
Може я. Аз съм пил по 900 мг кофеин и 5 табл кленбутерол преди тренировка и още съм жив, което доказва някой теории на статистическата термодинамика Razz . Вземах и по 1 табл. аспирин от американския (325мг) като протектор и малко лецитин и карнитин. А за водата внимавай, че те май пак ще и вдигат цената на кубика - в смисъл след като напълниш бутилката затваряй чешмата и след това чак филтруваш пясъка и утайките Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Krasi написа:
Може я. Аз съм пил по 900 мг кофеин и 5 табл кленбутерол преди тренировка и още съм жив, което доказва някой теории на статистическата термодинамика Razz . Вземах и по 1 табл. аспирин от американския (325мг) като протектор и малко лецитин и карнитин. А за водата внимавай, че те май пак ще и вдигат цената на кубика - в смисъл след като напълниш бутилката затваряй чешмата и след това чак филтруваш пясъка и утайките Laughing Laughing Laughing

Very Happy Very Happy Very Happy
Тука не ползваме чешмяна вода Very Happy . Само морска Wink - с нея готвим- спестяваме и от вода, и от сол Wink Very Happy
И рибата готова, осолена я ловим.... Very Happy Много сме на сметка Wink Very Happy
И защо да филтрираме пясъка, особено, ако качваме килограми Very Happy

Последната промяна е направена от M@R#@ на Сря Ное 22, 2006 11:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
Събратхе се едният кофеиноман, другият ефедриноман,стана страшно ако обмените опит..............направо се плаша Shocked е така ще се блещите нощем Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Събратхе се едният кофеиноман, другият ефедриноман,стана страшно ако обмените опит..............направо се плаша Shocked е така ще се блещите нощем Exclamation

Very Happy Ааа, там Краси "кофеина" да му мисли... Аз мога да спя и денем Wink Very Happy

Днес зареждам Very Happy ! Хапнах мляко с ориз Embarassed(300), банани(300) и сушен кокос Very Happy (200)

И два дни ще спра Клена ( пих го четири и почнах да привиквам)...

Мнение  
Аз спя само денем, но не съм с вампирски наклонности - т.е. приемам си желязото от храната. И кой каза, че съм кофеиноман, че аз ползвам и таурин. 300 банана са множко за ден, а на кокоса ползвай само вътрешността и то на по-малко от 200бр Very Happy . Гледай като зареждаш да не препълниш резервоара, че то така се почва. Някои казват, че тялото имало мускулна памет - аз съм виждал билдери като спрат да тренират и продължават да се хранят по същия начин, за да избегнат катаболизма - не за друго.

Последната промяна е направена от FITNES BG на Чет Ное 23, 2006 11:35 am; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
Krasi написа:
И кой каза, че съм кофеиноман, че аз ползвам и таурин.

Very Happy Ще ти кажа на ухо кой разпространява, че си кофеиноман, да не го ядосам, че понякога е много лош и се кара Crying or Very sad :
Боби каза, че си кофеиноман Wink Ама ти не му се сърди, не го е казал с лошо чувство, имаше впредвид, че въобще няма да ти отива да си облещен Very Happy (предполагам, защото намира, че имаш изразителни очи) Cool

Мнение  
Krasi написа:
300 банана са множко за ден, а на кокоса ползвай само вътрешността и то на по-малко от 200бр Very Happy.

Благодаря ти за безценните съвети... Very Happy
От бананите изядох 3, а с другите реших да си украся елхата Very Happy
Двамата цигани с резачката, които нарязаха дървата на съседа са ти много сърдити... Бях ги уговорила да ми нарежат 200те кокоса на парчета с размери 2см на 2 см, а сега като се отказах- цял ден трябва да играят карти... Very Happy

Мнение  
строг ,но справедлив Mad
как е при вас, като в Ирак или по-спокойно?

Отговорете с цитат
Мнение  
Здравей, Боби... Тъкмо казвах колко си отстъпчив, разбран и тих... Very Happy
bobi написа:
как е при вас, като в Ирак или по-спокойно?

Еее, Боби, как като в Ирак?! Тука сме като в "Дядо вади ряпа"- ей толкова, на, и се разбираме, и сме задружни! Very Happy

Мнение  
Кокоса, защо го ядеш? В смисъл за разнообразие, харесваш го като вкус или заради някоя от съставките. Не знам дали знаеш в кокосовото и палмовото масло повечето мастни киселини са със "среднодълга" (10 и 12 въглеродни атома) мастни киселини, а те не изискват L-карнитин за да преминат през вътрешната мембрана на митохондрията и да се окислят.

Отговорете с цитат
Мнение  
Krasi написа:
Кокоса, защо го ядеш? В смисъл за разнообразие, харесваш го като вкус или заради някоя от съставките. Не знам дали знаеш в кокосовото и палмовото масло повечето мастни киселини са със "среднодълга" (10 и 12 въглеродни атома) мастни киселини, а те не изискват L-карнитин за да преминат през вътрешната мембрана на митохондрията и да се окислят.

Кокоса го ядох, защото го обичам и защото зареждах вчера Very Happy . Използвам сушен кокос (на парчета е) като алтернатива на Баунти и Рафаело Embarassed
Това, че няма нужда от Л- карнитин хубаво ли е или лошо...?
Аз и без това още не съм си взела Л-карнитин, изчаквам да си взема от този, който ми препоръча- "марковия" Very Happy Wink

Мнение  
Хубаво е, защото се окисляват по-лесно, когато в тялото има необходимите предпоставки за това. За мастните киселини с дълга верига (>14 въглеродни атома) се изисква L-карнитин за да влезат през "кристи"-те на митохондрията. В митохондрията на клетката става биологичното окисление на веществата.

Последната промяна е направена от FITNES BG на Чет Ное 23, 2006 10:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
Улучи без да искаш с кокоса - оказа се че съотношението на калий:натрий в него е 22:1. Не мога ти кажа твоя колко точно в милиграми съдържа, защото е изсушен.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 6
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети