Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Как да сваля
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да сваля 
ПУБЛИКУВАМ ТЕКСТА ПОДОЛУ ОТ ИМЕТО НА ЕДНА НЕУСПЯЛА ДА СЕ РЕГИСТРИРА ПОТРЕБИТЕЛКА
Чудесно е, че имаш общо със сайта, може би ще обърнеш внимание, че има проблем с регистрациите, някъде бях писала вече...
За съжаление не мога да разбера от 5 изречения( и без да знам кой си и какво си постигнал) дали имаш опит или не и доколко можеш да ми бъдеш полезен с твоя опит... Но смятам да разбера, дали е така- разполагам с време... Между другото ти от къде си?
Сега ще ти кажа за какво става въпрос... не тренирам вече 3 месеца и съм качила много мазнини- около 10 кг, защото обичам МНОГО да ям сладко. Това е нещо нормално за мене и не ми е проблем, защото като почна да свалям- свалям... Искам да ми помогнеш да съчетая максимално добре това, което имам като суплементи с подходяща диета и тренировка. Имам възможност да си купя всичко, което решиш , че ще е добре да приемам, защото искам максимални резултати.
За храненето- това пилешко повече не мога да го ям- най-много веднъж седмично. Повръщам от него... Белтъци не повече от 2 на ден- по същата причина.. И риба тон от консерва също... Може да са включени в седмичното ми меню, но да не се повтарят в ежедневното...
Последната диета, която правих беше кетонната- много съм доволна- хем не ям месо в количества, хем си хапвам мазничко( засища много, не че обичам чак пък толкова), хем слабея . Хранех се през 3 часа, като първото ми хранене беше час след ставане, а последното 4 часа преди лягане. Непосредствено преди да легна пак сдъвквах нещо- 1 домат напр. и лягах. Необходими калории, за да свалям- около 1000
За съня- лягам си късно- към 03.00 и ставам към обяд(е, какво 9 часа спя, нормално е ) Работя сезонно и сега почивам. Разполагам с времето си и си угаждам. Имам възможност да тренирам към 14.00- след като съм изпила 2 двойни кафета и по всяко друго време, което предложиш...
За водата-обещавам да пия над 2 литра дневно
За тренировките-само на фитнес ще ходя. Тренирам отделно- гръб; гърди(за гърди долна не правя, за да не ги топя "уж"); бицепс+трицепс (като съм на кеф- в суперсерии, щото са ми дебели ръцете,а пък и бицепс правя много лесно); рамо(тренирам за качване- един авторитет ми каза, че като са широки раменете на една жена, нямало значение дали са и големи гърдите- дрехите пак стоели добре ); крака- найййййй дългата ми, но най любима тренировка( много работа имам там). След всяка тренировка 40 мин кардио- велоергометър. За кардиото имам въпроси между другото...
Преди тренировка загрявам, след всяка серия разтягам и почивам 1 до 2 минути. Като почвам след такава пауза около седмица правя 40 мин пътека- бързо ходене 20 мин с максимален наклон, а следващите 20 мин взимам 2 гири на пътеката и докато ходя правя бицепс, трицепс- в суперсерии 3*20, кроше, прав, апъркът- пак в суперсерии 3*20. Ми да живна малко, я!
За суплементите- Разполагам и употребявам всичко, което ще ти изброя, с изключение на Animal Cuts, което ми го доставиха вчера и до сега не съм пробвала. Предполагам, че можеш да погледнеш какво и колко съдържат, да не пиша тука... Употребявала съм и много други през годините, но това е, което имам в момента. Изброявам:
ANIMAL CUTS- червения! ( на зеления пише без ефедрин)
REDz- na SATURN (привършвам го- гледам 7 таблетки от 120 бр. са ми останали, но не съм много доволна от него, не го усещам и пиех по 2 по една време)
ELEMENTALS- na SATURN (вит+минерали)
AMINO SLIM- на MM SPORTS NUTRITION
EFA- на MM SPORTS NUTRITION (мастни киселини)
92% PROTEIN - на MUSASHI (нощен го водят)
MEGA ANTIOXIDANT FORMULA- на MUSASHI (имам 8 таблетки още)
GLUCOSAMINE 750mg- на MUSASHI
L-PROLINE -на прах на MUSASHI
Тези последните двете ги пия, като имам болки в ставите.
Л- КАРНИТИН- свърши ми вчера (пия по 2гр дневно)
КЛЕНБУТЕРОЛ 0.02 mg- пия по 6 на ден( 2*3 през 12 часа, но от 1 седмица не съм го пила, че пак привикнах)
САЛБУТАМОЛ 2mg- не го харесвам нещо... уж било като Клена, ама на мене не влияе по същия начин...
И така... слушам...?

Последната промяна е направена от ФИТНЕС БГ на Пет Сеп 14, 2007 6:38 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Така да започна с отговорът :
1.Щом обичаш сладко хубаво е да знаеш че има Sugar bloker деиства като хитозана само че блокира въглехидратите.
2.Риби има различни и аз бих предпочел пъстърва,хубаво е да прочетеш за кълновете и да пробваш някои видове аз съм пробвал и с някои от тях се получава и на вкус и на ....
3.Относно сънят -няма проблем имам сходен режим
4.За водата виждам че си знаеш,само я сменяи нека не е от един вид
5.Колко почиваш между сериите и с какви килограми работиш?
6.Animal cuts е доста добър, но ме притеснява дали организмът ти вече не се адаптирал към ефедрина,предполагам че знаеш че към него не се развива зависимост , а с епривиква и той престава да деиства.
7.АЗ лично бих изключил витамините и антиоксидантите докато свалям.
8.КЛЕНБУТЕРОЛ има си схема за да си остават рецепторите отворени,имаш ли тремор от него,кава температура подържаш?
9.Имам чувството че си споделила на този които ти прави медикаментозната програма че не си материално обременена и той малко е попрекалил.От него ли ги купуваш? Laughing
10.Терапия за ставите се прави 2 пъти годишно по 6 седмици иначе GLUCOSAMINE не дава резултат.

Ами останаха отворени въпроси и от моя и от твоя страна. Задай твоите където успееш ,отговори ми на въпросите а аз ще публикувам тук.

Отговорете с цитат
Мнение  
Какво мислиш за растежния хормон и Т3

Отговорете с цитат
Мнение  
Такааа... Аз съм тази (не)успяла да се регистрира потребителка...
Благодаря ти, Боби Wink
1.Кленбутерола го пия по схема...по моя схема- 21 дни пия(2*3), после почивам. Знам и за друга- постпенно увеличаване до 5-6 бр на ден, ама при мене не става, и за тази знам- 2 дни пиеш, 2 почиваш.... . Има специална книжка "Кленбутерол"- там има и други схеми в зависимост от това дали качваш или сваляш... Имам тремор само първите 1-2 дни.
2.Към ефедрина, казваш, се привиква... Временно, или можеш да починеш и пак да го пиеш? какво предлагаш?
3. За Глюкозамина- пия го с Л-пролин веднъж годишно- 2 месеца. Помага ми.
4.Sugar bloker!!!!!- Боби, ЗЛАТЕН СИ!!!
5. Кълновете- как не се сетих Embarassed . Обичам ги- вече продават и готови...
6.А LIPO 6? A ZANTREX 3? Aми HYDROXYCUT HARDCORE? И внася ли ги някой?
7. Тренирам с малки свободни тежести... На машините( предпочитам машините) -с по- големи.. Свалям - крака, бицепс, трицепс и качвам- рамо и гръб. Преса правя 3*50 с 5кг (сега първо почвам без тежест)
Боби, сигурен ли си, че искаш да пиша килограмите, много дълго ще стане да пиша всяко упражнение с какви кг правя... Ако искаш да ти пиша на лични. Почивам 1-2 мин между сериите...
8. Не, не си купувам суплементите от инструктора Very Happy . Интересувам се и питам много, но само авторитети Wink ... Сама си ги избирам(добавките) и си ги редувам Very Happy Инструкторите много ми се радват, като отида за съвет с една торба суплементи,ама аз, за да са наясно за какво става въпрос...
9. не може ли точно при диета да се получи недостиг на витамини и минерали... още повече, че тренирам, защо да не ги пия...?

Мнение  
Може отново да го ползваш ,около 14 дена според мен са достатъчни за почивка.
Аз лично тези продукти не съм ги срещал в БГ, работя с повечето вносители,ще се поинтересувам допълнително.
Ако се храниш разнообразно не мисля, че е възможна хиповитаминоза ,а относно минералите промянята на електролитня баланс се усеща и може лесно да бъде възстановен в необходимите норми.А и мин. вода все пак пиеш.Смятам че витамините повлияват благоприятно на анаболните процеси и апетита.Много ми интересно отношението ти към растежния хормон ,с тези амбиции за сваляне на определени и качване на други места мисля че е много удачен вариант.

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Какво мислиш за растежния хормон и Т3

За растежния хормон бях се замислила преди няколко месеца... В залата, в която ходя лятото почти всички са на някакви системи и бяха полудели по този хормон на растежа... И аз почнах да се ровя и да чета, защото се бях почти навила. Това, което ме спираше е, че хормоните са в непосредствена връзка и промяната на нивата на един води до промяната на нивата във всички.. а ти си наясно с последствията от това, нали...
Открих много фирми за добавки, предлагащи "вълшебния" хормон под формата на спрей, прахчета, капки (не се смейте, не е смешно Very Happy - продава се и хората го купуват Exclamation ) и т.н... Но всъщност истината е , че под тази форма хормона не може да се усвои, защото не може да мине през храносмилателната система... Единственият вариант е инжекцийки...
И докато събирах инфо за въпросното чудо, попаднах на едно публикувано изследване за влиянието на въпросния хормон върху група хора.... Прочетох ужасни неща... Ще го потърся това изследване- на английски е, но вие ще си го преведете- и ще ви го пратя... Ще се изненадате наистина Very Happy
Заключението ми е- употребата на растежния хормон е много опасна, защото влиянието му (страничните ефекти) върху организма не са НАПЪЛНО изследвани...

Последната промяна е направена от M@R#@ на Пет Ное 17, 2006 3:15 am; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
Lipo 6 fat burner,HYDROXYCUT HARDCORE имат в състава си Yohimbine аз не съм за употребата му от жени,знам че има противополжни мнения .

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами повечето от проблемите се появяват при сериозни дози ,знам какви си и че са необратими последствията също знам.Но аз ти предлагам само един месц по 2 единици на ден.Досега нищо не ми е станало от такива цикли.А и на други.А ефектът ми хареса.

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Ами повечето от проблемите се появяват при сериозни дози ,знам какви си и че са необратими последствията също знам.Но аз ти предлагам само един месц по 2 единици на ден.Досега нищо не ми е станало от такива цикли.А и на други.А ефектът ми хареса.

Какво значи "сериозни дози"? Дозата не е ли индивидуална? До колкото знам(от познати, които са пробвали) се прави кръвен тест и според наличното ниво се определят единиците... Спомням си, че тогава, като се интересувах четох някъде, че много важно било да се изследва ВЕДНАГА кръвта, защото "полуживота" (предполагам, че е нещо като период на разпадане- медиците да ме поправятSmile ) му бил 19 минути само и след това време тестовете не били точни...
Ти какъв си пробвал? Доколкото знам е разрешен само синтетичния, но съм чувала, че на черно може да се намери и човешки (въпреки рисковете от употребата му). За кой и коя фирма имаш наблюдения?

P.S. Продължавам да търся статията... Но са хиляди и си е чист късмет...

Мнение  
Профитата слагат до 10 единици,важен е броя ня аминокиселините от които е изграден,за човешки и дума неможе да става поради редица проблеми.Слага се в мастаната тъкан зада се осигури деиствието му.Джинтропин- китайски -нормалана цена ,изпробвано деиствие

Отговорете с цитат
Мнение  
В Джинтропина няма маркери за ГХ-МС методите и не се лови на допинг проби. Имуно-методи доколкото знам не се прилагат иначе доста състезатели ще изреват. Като обичаш сладко купи си подсадители -има и статия за тях, но за първа част на статията се иска регистрация. И аз като тебе като малък ядях много вафли, то тогава нямаше много сладки неща по магазините, и се скъсвах от коремни преси -до 2500-3000 общо, иначе от обикновените максимум 1000, и резултат никакъв. А след няколко месеца спрях хляба и сладкото и правех за коремната преса само суперсерии от 7-8 упражнения с по 15-20 повторения, без почивка между упражненията в суперсерията и 1мин. между суперсериите - някой ми каза, че така тренирали чехите преди състезание. За 1 месец свалих 6 см талия (от 82 на 76 см). Исках да кажа, че диетата си е ключов фактор. Наблегни и на аеробния елемент. Като въглехидратен блокер използват хидроксицитрична киселина (НСА) и хром пиколинат, но отзивите за НСА май не са много добри.

Отговорете с цитат
Мнение  
Krasi написа:
И аз като тебе като малък ядях много вафли, то тогава нямаше много сладки неща по магазините, и се скъсвах от коремни преси -до 2500-3000 общо, иначе от обикновените максимум 1000, и резултат никакъв..

Е, ти цял ден преси си правил Very Happy
И аз като тебе преди години в самото начало, за да изразходвам калориите от сладкото карах по 3 часа велоергометър- над 100 километра се събираха Very Happy ... Че резултата ми е Глюкозамин, Л-пролин и оксиданти поне по един цикъл годишно Very Happy И не, че имаше резултат, де... то на туй ядене. Ама тогава като ми говореха, че 95% е диета и 5% тренировка- аз си мислех "Тоз пък, какви глупости ми приказва.." Но май всеки в началото минава през един такъв етап, дето си мисли, че всичко му е ясно... Embarassed Smile
А за подсладителите- аз нищо не подслаждам- кафе, чай си пия без захар, мляко не пия- май не мога да го преработвам... Калориите ми идват от тортички, кремчета, сладолед... Embarassed SUGAR BLOCKER трябва да проуча- много надежда имам там... Хром пиколинат съм пила... И сега го има в комплекса от витамини, който пия- 200 mcg- 168% от необходимата дневна доза...Ами незнам...

Мнение  
bobi написа:
Слага се в мастаната тъкан зада се осигури деиствието му.

В "мастната тъкан"... Интересно.... Не съм медик, но май бях чела, че масните клетки не са кръвоснабдени(ако има някой с медицинско образование да ме поправи, моля...). Точно по тази причина повечето стероиди се слагат средно дъбоко, мускулно, със средно дебела игла дълга поне 3см Exclamation . за да могат да влязат в кръвообращението, защото ако ти е по дебело дупето и по- къса иглата попада точно в мастната тъкан и не се усвоява добре...

Мнение  
bobi написа:

Боби, Краси, тази тема май вече не е за тука, ако искате я преместете. Видях, че има специална тема "Хормон на растежа"

Първо да кажа какво ме отказа от хормона на растежа... Освен там ония истории за уголемяване на дългите кости- ръце, крака, на челюстта и т.н, освен откритията на японците, че е възможно развитие на левкимия, на разни туморни образувания (то това пък вече за всичко го пишат Very Happy ), освен опасността от диабет и разни други твърдения, които общо взето май за всичко каквото се сетят ги пишат, това което ме спря бяха следните неща:
1. Около 10 год. след употребата на въпросния хормон се наблюдава развитието на незнам коя си болест (ей за това я търсих тая статия, за да съм по- конкретна). Инкубационният перион на болестта е 5-6 години...
2. Няма научни доказателства за влиянието на хормона като подмладяващо средство- всичко е реклама и логическа връзка. Във връзка с подадена жалба и спечелено дело в Щатите и в Мексико са унищожени количества за милиони долари от този хормон(да дадат малко насам, нали Wink ). Виновните лица са осъдени и са в затвора...
3.Всъщност съществува опасност от преждевременна смърт при налични по- високи от необходимите нива в кръвта. Всички, които имат тази рядка болест (гигантизъм мисля, че беше...- повишена секреция на хормон на растежа), умират млади- на около 30-35 год. възраст...
Съжалявам, не можах да открия изследването. Мисля, че беше от Юни 2006(защото това също е важно- не е стара информацията)..., или последно тогава беше редактирано..., оф не помня наистина ....
Всичко, което казвам не отрича СУПЕР ефекта на хормона на растежа. Има много изследвания, които доказват анаболния ефект, подобряване на метаболизма, топене на мазнини и всичко онова, за което го искаме... Този хормон се изследва от сравнително скоро и влиянието му още не е НАПЪЛНО изследвано...
....Ама тая преждевременна смърт май най- ме изплаши....

Такаа... сега за Джинтропина- китайски, и за всички, които са решили да го пробват- следната информация е какво е важно да знаем...
(Информацията е от официалния сайт на производителя, но не е цялата информация)
Първо и много важно: Exclamation ВНИМАНИЕ! Съществуват и ментета!! Exclamation
ДЖИНТРОПИН- произвежда се от GENESCIENCE- КИТАЙ. Идва в опаковки от по 10 шишенца, всяко по 10 iu, което е общо 100 iu.
Качеството му е близко до това на Американския HUMATROPE, но е почти 4 пъти по- ефтин от него...
СЪХРАНЕНИЕ: повечето хормони на растежа могат да издържат около седмица на стайна температура, затова се препоръчва да се държат в хладилник. По тази причина се препоръчва и да се поръчва доставката в зимни месеци, или да се използва сух лед при доставянето.
H2O: Когато си разтваряте хормона, трябва да знаете, че има 2 вида вода, която може да се използва- стерилна и бактериостатична (bacteriostatic). Стерилна обикновено е водата в опаковката с хормона и разтворен в нея трябва да се използва до 48 часа (някои казват до 24). "Бактериостатичната" има малко количество киселина и позволява хормона да се запази за малко по- дълъг период от време. По- просто казано- киселината запазва връзката между молекулите стабилна за по- дълго време(остава стабилен около 14 дни)... Стерилната вода разхлабва връзките по- бързо и прави хормона нестабилен..
СМЕСВАНЕ:ВАЖНО Е, когато смесвате водата с хормона да внимавате водата БАВНО са слиза по стените на шишенцето! Това е гаранция, че хормона ще запази целостта си. GH по принцип е крехък. След като вкарате водата НЕЖНО кръгообразно разклатете шишенцето. НЕ РАЗБИВАЙТЕ!!!. Просто клатете лекичко докато се разтвори..
КЪДЕ СЕ ИНЖЕКТИРА: Мястото, където се усвоява най- добре е вътрешната страна на бедрото. Не се препоръчва областта на корема, тъй като мазнините намаляват абсорбирането. Wink Всъщност може да се бие почти на всяко място..
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЦИКЪЛА: Хормона не дава незабавни резултати.Времето, след което се наблюдава някакъв резултат е от 2 седмици до след 3 месеца.. Но ако не можете да си позвилите да сте на хормон поне 4 месеца, не си харчете парите. Това обикновено са около 4 комплекта...
Според целите ви:
1. общо подобряване, леко понижаване на мазнините, подобрено състояние на кожата- 2iu дневно
2.Активирана мастна обмяна, по-добър сън, повече енергия- 3iu дневно
3.Видимо качване на мускулна маса, бърза мастна обмяна и метаболизъм- 4 iu дневно
4.При мускулна хипертрофия, за да се чувсвате "like a king" Wink , яко напомпан- 5 iu на ден
ПО КОЕ ВРЕМЕ СЕ ПРИЕМА: Нашите естествени нива на хормона са най- високи 2 часа след като заспим, а най- ниски като се събудим. Тъй като е по добре да използваме и нашия собствен хормон на растежа, най- добре е се слага половината след събуждане и другата половина между края на тренировката и съня. Вторият добър вариант е да се слага цялото количетво сутрин. НИКОГА не го слагайте преди да си легнете, защото така ще намалите собствената си секреция на хормона. Пък искаме да използваме всичко, нали... Wink

Надявам се тази информация да ви е била полезна Very Happy

Мнение  
Нищо от откритите от теб неща не по -ново от 5-6 години а относно къде се инжектира може доста да поспорим.Имам малко практика всепак немислиш ли? Да кажем около 30 цикъла.И наблюдавам въздействието му вурху всички скоито работим.А относно болеста с дългия инкубационен период сигурна ли си че се получава при синтетичния.Аз мисля че някои от нещата които си прочела се поразминават с практиката и реалноста.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети