Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Как да се вталя малко
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Laughing и аз свалих 4-5кг с Л-карнитин но само толкова

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами то 4-5 кг не е малко, особено ако точно те са причина да не се чувстваш комфортно. Аз поне отдавна не се интересувам точно от кантара, даже и от сантиметъра, макар че той е по-важен. Меря се, разбира се, но май само да потвърдя това, което усещам . Когато много години поддържаш еднакви килограми, всяка промяна се усеща.А от карнитина съм доволна и защото не ми се наложи тази пролет да се боричкам за сваляне на тези 5 кг и естествено да си развалям настроението като вадя от гардероба пролетни дрешки, а те не ми стават. Женска суета, какво да се прави. Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
И аз мисляя,че 5 кг.не са малко.Представи си да носиш един камък-5кг.всеки ден.Аз все гледам от здравна гледна точка и в този смисъл-сърцето се товари с всеки излишен кг.Хубаво е това за Л-карнитина,ако кг.не се връщат,но прочетохте ли му състава?Споделете какво съдържа.Аз до сега не съм си имала работа с него. Embarassed

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E8%F2%E5%EB%ED%E8_%C4%EE%E1%E0%E2%EA%E8/l-carnitine_%28L-%EA%E0%F0%ED%E8%F2%E8%ED%29_Explode_2007031550/

Отговорете с цитат
Мнение  
5 кг не са малко но не са много важното е да не са повече Laughing

Мнение  
Л карнитина действа до месец,след това трябва да се спре за малко и после пак!Аз препоръчвам Липозан(В него има и Л карнитин)но е много по ефектен!Вземи зелен чай на таблетки

Отговорете с цитат
Мнение  
Mnogo 6te sum ti Blagodarna, KASABOV 35, Ako mi dade6 pove4ko info za LIPOZANA-Ot kude da si vzema?Kak deistva i tn...
Predvaritelo -Blagodaria ti

Отговорете с цитат
Мнение  
МОЖЕ И БЕЗ Л-КАРНИТИН ЗАБЛУДА. СУТРИН АЕРОБИКА ОТ 25-30 МИН НА ГЛАДНО ПРЕДИ ТОВА АМИНО КИСЕЛИНИ И КОФЕИН С ЕФЕДРИН 3-4 ПЪТИ В СЕДМИЦАТА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАИ АКО НЯМАШ ЕФЕДРИН

Отговорете с цитат
Мнение  
Blagodaria ti Ajax 17 ,no moje li molko pove4ko da mi obiasni6 samo s aminokis. bez L-carnitin li ima6 vpredvid,i gore-dolu kakvi rezultati moga da o4akvam?Pitam ti,za6toto az za 2mes. ka4ih 20kg,dobre 4e sum visoki4ka Laughing ,no estestveno mi e nekomfortno i zatova mi se iska pak za tozi period da se oturvia ot tiah Wink ako znae6 ne6to po-silno ot L-carnitin ili niakva kombinacia,Molia te obiasni mi po-podrobno,v smisul ot kude da go kupia,kak se pie,kak deistva ,takiva ne6ta Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E8%F2%E5%EB%ED%E8_%C4%EE%E1%E0%E2%EA%E8/L-carnitine_20070330219/-
Тук има информация за течния L-carnitine. Аз съм доволна от него.Не е заблуда, но трябва диета и спорт.Без последните две така или иначе няма да мине. Много мои приятелки вече ползват този препарат-работи.
20 кг за 2 месеца са много,трябва да се потърсят причините.
Ефедринът не е толкова безобиден.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети