| Автор |
Съобщение |
bodybuilding
|
 Как да се вталя малко
Здравейте, днес си купих Л-карнитин (течен) на фирмата ГОТОН.
От 1 седмица спазвам стриктно НВД.
За съжаление работя цял ден зад бюро и водя застоял начин на живот.
Никога несъм имал проблеми с килограмите, но сега от миналата година насам, качих много рязко и дори не се чувствам комфортно от това.
Висок съм 1.87, на 22 години, тежа около 93 килограма, като допълнителните килограми са ми на корема и в ханша.
(Преди 1 година бях 85-86 кг.)
Искам главно да отслабна именно там - корема и ханша.
Само с НВД и Л-карнитин ще има ли някакъв ефект...?
Дайте малко съвети...
|
| Пет Апр 13, 2007 8:21 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
mamba_2007
Потребител
|
ефект ще има ма и малко движение ще ти трябва за задника ти трябват клякания тичане колело корема -преси тва мога да кажа аз ма нали знаеш че нищо не става изведнъж
_________________ My life is a curse I keep to myself
|
| Съб Апр 14, 2007 2:49 am |
|
 |
bodybuilding
|
Аз съм се въоражил с търпение, но все пак реших да питам дали ще има ефект, от това което съм почнал.
И има ли смисъл да пия карнитин, без да правя някакви упражнение... ще помогне ли за по-скорошно изгаряне на мазнините?
|
| Съб Апр 14, 2007 12:50 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Има смисъл, но ще имаш много по- добри и по- бързи резултати, ако включиш и бягане..
_________________ VAE VICTIS
|
| Съб Апр 14, 2007 2:35 pm |
|
 |
EVLORA
|
Аз знам един начин.Само че не е мн.евтин.Има една програма,която ти се изготвя и за 1месец сваляш до 7кг.,но минимум 5кг.Става въпрос за билкови продукти и няма никаква мистерия.Просто хората от Америка са си свършили работата.Естествено килата не се връщат като спреш програмата.То иначе няма смисъл.Мой близък отслабна с 22кг.за 4 месеца и си реши здравословните проблеми.Аз в момента ползвам билкова маска на същата фирма и намирам ефекта.От предишната бременност имах хормонални пъпчици и петна по лицето(поне така каза козметичката),които не изчезваха,но сега след 3 нанасяния виждам невероятен ефект.Ако някой се интересува.........
|
| Съб Апр 14, 2007 7:39 pm |
|
 |
bodybuilding
|
Можеш ли да ми кажеш коя е тази фирма и как могат да ми изготвят такава програма?
Колко точно ще ми струва, и как билките ще помогнат мазнините да се редуциират
А чесно казано, 22 килограма за 4 месеца ми се вижда астрална цифра... не ми звучи и никак здравословно.
По-скоро е някаква химия, смесена с билки... незнам какво би стопило 22 кг мазнини за 4 месеца освен супер активни тренировки (Да не говорим, че пак звучи невероятно  )
|
| Съб Апр 14, 2007 8:47 pm |
|
 |
EVLORA
|
Хубаво е,защото изгаря само мастната тъкан без нищо друго.А обикновенните диети намаляват неконтролируемо телесната маса(намалява и мускулната тъкан).Тук отслабването става на принципа на пречистване-изхвърляш само ненужните неща.Ефекта е съсредоточен,затова има такъв голам резултат.Мога да гарантирам че няма химии.Аз се занимавам с това.Мога да ти изготвя програма.Ще ми трябва информация за теб:тегло,ръст,години,колко кг.искаш да свалиш и дали имаш здравословни проблеми,на които да помогнем и от каде си.Aз съм от Варна.Ако искаш ми пиши на мейла.
|
| Съб Апр 14, 2007 9:13 pm |
|
 |
bodybuilding
|
EVLORA, от кога се занимаваш с това, колко опит имаш, на други хора изготвяла ли си програми. Ако да - какъв е крайният резултата и от къде да сме сигурни в качеството на продуктите, които предлагаш?
Аз лично бих предпочел да се обърна към оторизирани представители на такива продукти.
Не се сърди, но смятам, че съм прав...
|
| Нед Апр 15, 2007 11:39 am |
|
 |
EVLORA
|
Естествено,че си прав.Всъщност отскоро се занимавам с това-"консултант по хранене",но имай впредвид,че за теб ще се погрижи цял екип.При по сложни случаи(мн.здравословни проблеми и т.н.)се допитваме до по-старшите консултанти.Ако не си от Варна,мога да те препратя на колега в твоя град или да си кореспондираме така.Не мисли,че не знам какво правя.Резултати можеш да видиш на http://www.novstandart.com/zdrave/zdr_P-1.htm,но може да не повярваш(защото аз също не повярвах отначало).А за гаранцията,казвам на хората,че не мога да им гарантирам нищо,но засега няма човек,на който продуктите да не са свършили работа.Ако си от Варна,може да се видим направо в офиса и така ще се увериш в достоверноста.Нямам нищо против да отговоря на всичките ти въпроси.
|
| Нед Апр 15, 2007 12:25 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
EVLORA написа:Аз знам един начин.Само че не е мн.евтин.Има една програма,която ти се изготвя и за 1месец сваляш до 7кг.,но минимум 5кг.Става въпрос за билкови продукти и няма никаква мистерия.Просто хората от Америка са си свършили работата.Естествено килата не се връщат като спреш програмата.То иначе няма смисъл.Мой близък отслабна с 22кг.за 4 месеца и си реши здравословните проблеми.Аз в момента ползвам билкова маска на същата фирма и намирам ефекта.От предишната бременност имах хормонални пъпчици и петна по лицето(поне така каза козметичката),които не изчезваха,но сега след 3 нанасяния виждам невероятен ефект.Ако някой се интересува.........
Не ми е ясно как "не се връщат килата", като спреш програмата? Искаш да кажеш - ядеш и не качваш кила ли?
|
| Пет Апр 20, 2007 6:15 am |
|
 |
EVLORA
|
Когато веднъж свалиш килограмите значи,че си пречистил организма си.Освен програма за отслабване се прави и програма за задържане на теглото.След това ще ти трябва мноооооооого "лоша храна"за да качваш наново.Просто процеса е достатъчно дълъг и организма не страда,затова и килограмите не се връщат.Знаеш ли,че клетката има памет и ако си я подлагал на стресови условия като глад например,тя помни и си натрупва вредните вешества(като мазнини)за следващия път в който ще я подложиш на стрес.С тези програми организма не страда,а напротив.Те доставят всичко необходими вещества за здравословен живот.Надявам се,че добре ти го обясних.Ако не питай.
|
| Пет Апр 20, 2007 10:13 am |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Един интересен факт за мен , предполагам и за вас. Препоръчах L-carnitine Explode на няколко мои познати. Те разбира се ме послущаха , но частично т.е купиха си го но не почнаха да тренират  Интересното е че все пак свалиха килограми. Мен това много ме изненанда защото L-carnitine работи най вече при аеробни натоварвания. Но явно твърде забавения им метаболизъм е успял да се повлияе от препарата.
|
| Пет Апр 20, 2007 11:02 am |
|
 |
mamba_2007
Потребител
|
ФИТНЕС БГ написа:Един интересен факт за мен , предполагам и за вас. Препоръчах L-carnitine Explode на няколко мои познати. Те разбира се ме послущаха , но частично т.е купиха си го но не почнаха да тренират Интересното е че все пак свалиха килограми. Мен това много ме изненанда защото L-carnitine работи най вече при аеробни натоварвания. Но явно твърде забавения им метаболизъм е успял да се повлияе от препарата.
преди година време и на мен ми подейства именно по този начин!
_________________ My life is a curse I keep to myself
|
| Пет Апр 20, 2007 11:24 am |
|
 |
EVLORA
|
И колко кг. се свалят?Това хапчета ли са?
|
| Пет Апр 20, 2007 11:31 am |
|
 |
maria
Модератор
|
ФИТНЕС БГ написа:Един интересен факт за мен , предполагам и за вас. Препоръчах L-carnitine Explode на няколко мои познати. Те разбира се ме послущаха , но частично т.е купиха си го но не почнаха да тренират Интересното е че все пак свалиха килограми. Мен това много ме изненанда защото L-carnitine работи най вече при аеробни натоварвания. Но явно твърде забавения им метаболизъм е успял да се повлияе от препарата.
Аз съм пробвала и двата варианта: първо пих L-karnitin , без да тренирам активно, само ходех на разходка всеки ден около 3 км, отслабнах 5кг за 10 дни, разбира се внимавах какво ям, в смисъл без тлъсто, сладко , тестено. Не качих килограмите после. От октомври ходя редовно в зала, пия L-karnitin и не качих килограми през зимата.Само че сутрин не пия, защото не закусвам, а само преди тренировка и преди сън.Колкото до метаболизма, моят със сигурност е позабавен,защото по-на млади  години, без кой знае какво натоварване и с лека диета си поддържах 52-та килограма, а сега се налага повече внимание, но за тази година се справих и съм доволна.
На ЕVLORA благодаря за обясненията, интересно ми е, защото моят опит ми е показал- ядеш и мързелуваш-дебелееш.
|
| Пет Апр 20, 2007 12:17 pm |
|
 |
|
|