Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да спра растежа на височина?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да спра растежа на височина? 
ЗДР.ИСКАМ да ви попитам нешто.Зна4и ас сам висок 190 и тега80кг. искама малко да намаля растежа какво да правя,за да го постигна,за6тото имам 4увството 4е 6те стана над 2 метра апак все о6те сам малак всепак на 16 сам. тренитам от 1 година. БЛАГОДАРА

Отговорете с цитат
Мнение  
Никак, но това е не недостатък. След време когато направиш мускулна маса ще изглеждаш наистина огромен и това само ще т радва. Така че тренирай здраво товаа е решението.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
И аз сам на 16 и сам 1.90 ама тва си ме кефи.Тежа си 87 кг и не виждам защо висо4ината ти пре4и.Даже както каза и фитнесбг като тренирам с тая висо4ина наистина ще сам внушителен както и ъо

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами прав си да се кефиш особено ако си изградиш добра фигура Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Еи пентагона ако се опитваш да спреш растежа значи си Hangs itself на тия 190 направо ако си направиш маса ша си ненормален. брат ми е 190 и си направи масата супер изглежда по добре си тренираи и ше видиш резултата след некои месец

Мнение  
какъв растеж ще спираш. луд ли си .тренираи здраво прави повече клекове и това е.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети