Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Как да стана по висок
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
amdceleron развитието на мъжете в пубертета продължава до 19-20годишна възраст и може би чак към 17-18 ще дръпнеш на височина. Нормално е при момчетата да се издължаат към края на пубертета, така че изобщо не се притеснявай, особенно на тези години за височината, защото е почти сигурно, че ще дръпнеш. Е, всичко е и до ген Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
na 16 без 4 месеца сам
И сам висок 170см
60-61 кг

ако кажиш и ръста на родителите ти може да ти кажа по приблизителни см. ,но така като гледам си мисля ,че може да станеш до 20г. 180 ,но има и мн други критерий за да се разбере за ръста.Виж забелижи тазати дали е на високо.Ако е на високо ще растеш.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
радваи се 4е си толкова както казаха мом4етата на килата наблегни аз съм на 16 без 2 седмици и сум 1и 80 70 кила ка4ва се невероятно трудно (без добавки)

Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
до като още ръстем на височина, трудно се качва маса.. баща ми казва, че като стана на 20-22 години ще се налея, ама сега само на височина вървим Laughing той преди казармата е бил слаб като скакалец, а след като се е уволнил е станал баси говедото Laughing

Дам прав си аз имам един приятел който преди беше боксиор и играеше категория 40 кг като спря да тренира на 18 години сега е на 21 и е 80 кг Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
на 15 сам висок сам 171 и сам 56 кг нормално ли е???

Отговорете с цитат
Мнение  
MeThAmOrPhOzE написа:
на 15 сам висок сам 171 и сам 56 кг нормално ли е???

Защо да не е нормално? Rolling Eyes С какво телосложение си?

Отговорете с цитат
Мнение Re: Как да стана по висок 
amdceleron написа:
Кажете как да стана по висок освен баскет и волеибол

Ако дигам ще спра ли да раста?
Ако ходя на лостове ще спра ли да раста ?

Аз едно време съм вземал хормони но по медицинско предписание с определена цел и по здравословни причини. Та усилия и постоянство му е майката приятельо! Всичко с времето си, в последните години на пубертета човек се изменя най-много и не забравяй че костите се развиват до към 25 година ако не се лъжа, както и да е.

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз съм на почти 15 години и съм 1.65см.От фамилията ми няма никой, който да е нисък.Татко ми е 1.85см, майка ми е 1.70см,дядо ми, който ми е по бащинска линия е 1.90см.
Аз също се притеснявам от ръста си и просто вече не знам какво да правя.Въпреки, че съм малко потиснат от факта,че съм нисък, и че всички от класа ми са с 1 глава над мен, без 3-ма момчета кото са на моя ръст,всички ми казват,че приличам страшно много на баща ми и имам неговата структора и т.н. и че и татко ми, също като мен е взел да дърпа на височина в 9 клас, все пак все още съм поттиснат.Прочетах всички мнения по темата - всички различни! :angrrr:
Все пак искам някой да ми каже аз мога ли да стана по-висок от 1.80см?! :huh:

Доста се притеснявам от тоя факт и все пак моля отговорете ми !!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
amdceleron написа:
na 16 без 4 месеца сам
И сам висок 170см
60-61 кг

Няма да се притесняваш пич 170 см. , не си нисък дори за бодибилдинга това е добра височина , колкото си по висок толкова по трудно ще качваш маса , а и ти сигурно ще пораснеш поне още някой друг см.

@JAKI е прав! Имаш още да растеж, а за в момента височината не ти е никакъв проблем. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Вижте моя коментар малко по-горе. За мен какво мнение ще изкажете ? Мога ли да стана над 1.80см и какво ми препоръчвате да правя за да усиля растежа си поне с малко ?! Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
@Enactor

Още си на 15год. бе човек, закъде толкова бързаш? Има няколко коментара за растежа на предходната страница! И там е обяснено за пубертета до към 9/20год. възраст, ти имаш още да растеж и да се развиваш. Ако си толкова назор, не ти го препоръчвам но можеш да почнеш да вземаш растителен хормон, но вкрайна сметка може да стане някоя изцепка през периодата ти на пубертета.

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз се си мисля че за годините си съм доста добре в височината 172-3 вече само килограмите са малко повече 72 на 13 години съм (4 години съм тренирал баскет) Very Happy Very Happy Very Happy . Брачеда каде е 91 набор за 3-4 месеца 20 см порасна кво да ви кажа беше колко мене и изведнъж сега е около 196-197..

Отговорете с цитат
Мнение  
Можете ли да ми препоръчате нещо като витамини, примерно за по здрави кости и нещо такова?Не искам да взимам хранителни добавки или протеини и такива химии.Нещо като витамини дето помагат за разтежа и за по-доброто развитие? Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
спри да пушиш,храни се редовно-поне три пъти на ден(задължит.закусвай!),наблегни на млечните продукти!въпреки,че в твоя случай не виждам причини за притеснение Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa, благодаря за съвета, но аз не пуша ! и съм твърдо против цигарите и вече ще наблягам на мелчните продукти.А не нещо като витамин можеш ли да ми кажеш? Rolling Eyes Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети