Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Как да стана по висок
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Я да питам и аз сега,като съм на 19 години и съм 175см,блъскам от от 14-15 годишен,никога не съм правил клек,обаче винаги съм вдигал много повече кила от собственото ми тегло и наште са ниски-баща ми 170см,майка ми 150см,ще мога да ли стана 180см,при положение,че вече не пия и не пуша и се храня добре.Даже съм спрял и да тренирам Smile
Висенето на лост помага ли?С тежест ли да вися или без?

п.п.Сигурно някои хора ще ми кажат,че 175см е добре,особено при моите 77кг,без обаче да съм дебел и ръка 42см студена,а преди беше 45см.Та искам да стана 180см и тогава да стигна 100кг.Възможно ли е?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Не се претеснявай 
Не се претесняваи аз сам на 15 и съм висок 1.74 и тежа 64-65 кг . Не се претесняваи огледай се наоколо и виж жените около тебе колко по ниски са сигурен съм че това те претеснява.

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Познавам двама братя,които почти не се раличават по телосложение и лице.Почти близнаци са,но с година ралика.И по малкия е по-висок (дори и от баща си).Според него това се дължи на факта че докато е бил на 19-20 годишна възраст маикаму му е слагала амониева силитра в чорапите.На мен ми се стори абсурдно,но е факт че е най-високия в семеиството им.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
Познавам двама братя,които почти не се раличават по телосложение и лице.Почти близнаци са,но с година ралика.И по малкия е по-висок (дори и от баща си).Според него това се дължи на факта че докато е бил на 19-20 годишна възраст маикаму му е слагала амониева силитра в чорапите.На мен ми се стори абсурдно,но е факт че е най-високия в семеиството им.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Знаеш ли кво е аминиева силитра ?

Киселина знаеш ли кво става като стои по дълго време до кожата ?

Ако искаш да ти направя истинска тор да пораснеш и ти малко Rolling Eyes без пари щи я дам

Това са бабини дивотии
ония ден ми разправяха че като малки едни селянчета си слагали пръст в обувките затова са пораснали толкова Rolling Eyes Rolling Eyes смях им се 25 мин те накрая се отидоха

ние сме човеци не дървете на растем о корените а от вътре Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Не ме интересува какво е аминеива силитра,и какво прави на кожата.Нито пък аз съм искал да раста.
Както писах и аз не повярвах,но е просто факта че е с една глава над баща си,дядо си и брат си ме учуди.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
Не ме интересува какво е аминеива силитра,и какво прави на кожата.Нито пък аз съм искал да раста.
Както писах и аз не повярвах,но е просто факта че е с една глава над баща си,дядо си и брат си ме учуди.

двама братя
единия 92 набор
другия 90

бащата 1,76
големия син 90 набор 1.75
малкия син 1.80 Rolling Eyes

и не са му слагали нищо Wink
просто ген бе човек кво толкова как се раждат гигантите не е задължително техните да са по 200см

Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
до като още ръстем на височина, трудно се качва маса.. баща ми казва, че като стана на 20-22 години ще се налея, ама сега само на височина вървим Laughing той преди казармата е бил слаб като скакалец, а след като се е уволнил е станал баси говедото Laughing

тъпото е, че казармата вече свърши... Confused Laughing

Мнение  
хора аз съм на 15 и съм 197см тва нормално ли е?Мерси предварително Smile Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Хаха вече сичко е нормално ... между другото аз яко дръпнах на вискочина от успоредката и набиранията Smile

Напишете отговор Страница 3 от 3
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети