Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да стегна отпуснатата кожа по корема и ханша?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да стегна отпуснатата кожа по корема и ханша? 
Като начало ще описха случая си. Бях 85 кг и ги свалих за почти 22 дена на морето, с малко храна, мн алкохол , танци и забивки свършили в бунгалото Embarassed Laughing . В момента кожата на корема и ханша ми е мн отпусната -"като лукум е' Evil or Very Mad .
Та въпроса ми е има ли начини отново да е стегна, с някои стягащ кожата гел или тренировка нз? Ще съм ви мн Благодарен ако може да ми помогнете.

П.П Не видях подобна тема на мойта,за да споделя проблема си там,затова ме извинете че права нова.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
и ако не е тайна колко кила върна от пукница и к.....ви че да се отпуснеш така,че за мъж такова отпускане за това време ми е чудно

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми това стана миналото лято. и запонах да тренирам след нова година до сега (10 месеца) и съм качил, през това време на тренировки 8 кг.Сичко в мен си харесвам усвен отпуснатата кожа ,затова моля за съвет.
П.П Да знам че е невероятно,но ви казвам самата истина сичко стана в период от 1 м- месец и половина.Уж спазвах една глупава диета след 18 часа да не ям нищо, и да преживавам само с едно ядене на ден. И друго забравих да кажа,нямам нито стрии нито нисщо,единствения проблем е че е като лукум.

Отговорете с цитат
Мнение  
според мен от това което каза до сега ако съм те разбрал правилно нещо не се връзва,станало е миналото лято тренираш вече 10 месеца и си с отпусната кожа - кажи на колко си години и ако си пък жена не го крий не е срамно да питаш нещо,казвам това защото аз също съм имал и то доста такива пириоди к.....ви алкохол и т.н. обаче не съм връщал кила или пък да ми се отпусне кожата, както казваш и тази диета която с едно хранене..... това не е диета това си е гладуване,какво целеше да сваляш лиQuestion ,защото 85кг за мъж не са много кажи и височината си .......
За да получиш правилен отговор трябва и по точна информация Idea

Отговорете с цитат
Мнение  
Тренирай по тази програма
http://www.bb-team.org/workout/1422

Отговорете с цитат
Мнение  
Правилно си разбрал донякаде.Почнах фитнес след този период на ряско сваляне. и сега ще отговора на въпросите ти.Момче 17 години, височина 186, кг в момента 78, даже ако ти помогнеее снимка ще постна. Idea М впрочем целта на диетата беше точно такава да отслабна, понеже бях 180см висок и на 85 кг (бях си направо дебелак)...Пък и съм ползвал наилон за корема(чувал съм че и от него може да стане таакаа).
П.П ако нещо имаш още въпроси, ще ти отговора.Не ме е срам просто нз кой неща са от значение.

и мЕриСи мн за програмата.

Отговорете с цитат
Мнение  
не знам как си изглеждал при 180/85 ама при тая височина тия килца не са хич много,явно си имал коремче и затова така си мислиш че си бил дебел а сега при 186/78 да ти кажа си слаб и това за найлона според мен е пълна глупост не знам кой ви дава тия съвети,винаги рязското качване и сваляне на килограми се отразява зле на кожата радвай се че нямаш стрии.
Според мен трабва да започнеш да тренираш за мускулна маса като обърнеш внимание най много на правилното хранене за да можеш да качваш възможно най чисто,като качиш малко килца и стегнеш мускулатурата този проблем трябва да изчезне.
Обърнщай и повече внимание на корема и имай на предвид че за седмица или месец чудеса не стават иска време воля и търпение.

Отговорете с цитат
Мнение  
Всичко което ми казваш ми е пределно ясноо,се пак кренирам от 10 месеца. И ако може да помоля за последно още нещо. Впрочем за някои линк за диета, защо намирам, но тренирам и волейбол ежедневно и изгариям мн калории. Мерси за всичко!!!Мн съм ти благодарен.

Отговорете с цитат
Мнение  
ето ти и да почетеш за храненето

http://www.bb-team.org/articles/1576

http://www.bb-team.org/articles/909/

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си