Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Как да тренирам гърдите, за по-добър резултат ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как да тренирам гърдите, за по-добър резултат ? 
Една от любимите ми мускулни групи са гърдите, но за жалост... точно там изоставам.
Какво ще ме посъветвате?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
най-общо казано,сменяй тежестите,повторенията,упражненията,прави разнообразни тренировки за да може да се стресира мускула и почивай след тренировката за гурди

Отговорете с цитат
Мнение  
благодаря, но няма ли още нещо, което може да ми подскажете? Например... по колко доло-горе упражнения да се правят? какви? повторенията как да бъдат повече или по-мако... и каквото се сетите.

Отговорете с цитат
Мнение  
ами различно е спорет стажа ако сега почваш 3 примерно рано може да тренира по 7 ипражнения но ако аз нарава 7 сигорно ше станат по малки Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Еми Sportex основните упражнения за маса на гърдите това са- Избутване от лег, от полулег, както и от обратен наклон. Щом ти са изоставаща мускулна група, прави 6-8 повторения с около 80% от максималната сила, ако и това не ти помогне да качиш маса в гърдите, моето предложение е да ги тренираш в отделен ден, и ако това не ти помогне нз просто...

ПП. Зверозавар пиши нормално нищо не ти се разбира, толкоз грешки съм нямал и на класното по български дето имах 3

Мнение  
Ами тренирам от около година и половина. Не, че са ми такъв проблем гърдите но просто бих искал да поработя повече върху тях. Досега винани съм правил така сериите, че да достигна до 10 . Грешка ли е това и да ги намаля ли до 6-8.

Отговорете с цитат
Мнение  
това трябва сам да си го определиш.за година и половина би трябвало да имаш наблюдене коя тренировка как ти се отразява.ако до сега си тренирал по един начин и ти изостават,значи е времв да го промениш Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Sportex написа:
Ами тренирам от около година и половина. Не, че са ми такъв проблем гърдите но просто бих искал да поработя повече върху тях. Досега винани съм правил така сериите, че да достигна до 10 . Грешка ли е това и да ги намаля ли до 6-8.

Щом искаш да поработиш върху гърдите- тренирай ги в отделен ден. Щом искаш муск. маса прави по 6-8 повторения. Моят съвет е да ги тренираш до отказ( т.е да не можеж да направиш още 1 повторение от примерно 8 повторения със собствената си сила при правилно изпълнение) Но това работи при мен, а всеки организъм е индивидуален, така че трябва да експериментираш. При теб може да получиш по-голям резултат ако не тренираш гърдите до отказ (т.е да можеш да направиш повече повторения от примерно 8 ), но това е мн. спорна тема. Така, че реши сам

Мнение  
Sportex написа:

според мен щом искаш да качваш маса в гърдите отдавна е трябвало да ги намалиш от 6 до 8
но никога не е късно

Мнение  
еми за мм са упражнения за избутване като лег ( с дъмбел,щанга) и къде точно ти изостават щото на мен ми изоставят доло във външната част и нз кфо да права...

Отговорете с цитат
Мнение  
3 упражнения с по-големи килограми г-д 8-10 повт и с яка почивка да могат да се въстановяват.

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи аз мога да ти кажа и нещо друго да вдигаш 1 месец със лост, а другия със дъмбели да правиш лежанктие и така да ги редуваш това също сресира мускула и в никакъв случей повееч от 8 повторения. Също така задържай в горна и долна позиция по малко за да се пълни мускула с кръв. Това ще ги помпа по-добре, а и следователно ще растът. Приемай вода по време на тренировка защото тя се съдържа основно във мускулите ти. Това е от мене аз така ги въртя на месец, но все пак тренирам от 5 месеца и разбирасе са пораснали надявам се и при тебеда върши същата работа.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети