здр...целта ми е да кача кила ...сега си търся хр програма и програма за тренировка -домашна защото нямам сега време по фитнес заради тъпото дасакало ....на 14 години 50 кила 164 висок .....моля кажете какви уреди ми трябват за домашни условия имам пари да си купя ,,за са имам 2 гири по 5 кила и 2 по 3/.5 имам и 1 щанга 15 и 1 10 кила кво мога да правя какви упр. е то аз нз но как топчно... кажете кой ден какво да тренирам и как...... за храната зн 4 5 пати да се храня са имам и гейнър gold matrix gainer na explode .... мерси на всеки зн че темата е повтаряща но не мога да съставя как да тренирам и как да ям и т.н мерси
разглеждах но нещо пове4е се обърках от др. теми
Пет Яну 04, 2008 4:52 pm
Administrator
CTraX Потребител
по-добре за сега нищо не прави просто яж по много пък лятото почни да ходиш редовно на фитнес
_________________ Вечно във филма! ^^
--------------------------
Пет Яну 04, 2008 8:06 pm
ФИТНЕС БГ Site Admin
В сайта има тренировка за начинаещи в домашни условия. Не зависимо къде тренираш храненето за мускулна маса е едно и също. Много месо, ориз, картофи, яйца и мляко. Макарони и мед и въобще за твоята възраст от всичко по много и на често разбиар се ако не си пълен.
В момента е: Нед Юли 06, 2008 6:52 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети