Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Как най-бързо мога да отслабна
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Как най-бързо мога да отслабна 
Здравейте. Имам много голям проблем. В момента съм на 16 години и съм висок 1.90 и тежа 104 кг. Бих искал да ми кажете как най-бързо мога да отслабна: с какво да се храня и какви опражнения да правя във фитнеса, а също така и какви добавки да взимам. МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ! Благодаря предварително.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
пфф човек ти си направо супер . аз да съм на твоя ръст и килограми тогава да видиш Smile
за кво ти е да отслабваш прави релеф ако си мазен .
можеш да се направиш направо звяр. за 190 см и 120 килограма да станеш си е супер Smile
все пак ако искаш да правиш релеф на всяко упражнение от 10 до 12 повторения ( това е за релеф ) и почивката ти да е между 30 сек и 1 мин .
не яж мазно и сладко .

Мнение  
Hristo Borisov написа:
пфф човек ти си направо супер . аз да съм на твоя ръст и килограми тогава да видиш Smile
за кво ти е да отслабваш прави релеф ако си мазен .
можеш да се направиш направо звяр. за 190 см и 120 килограма да станеш си е супер Smile
все пак ако искаш да правиш релеф на всяко упражнение от 10 до 12 повторения ( това е за релеф ) и почивката ти да е между 30 сек и 1 мин .
не яж мазно и сладко .

И Кардио прави.

Не питай за най-бързия начин да отслабнеш защото той е най-нездравословен и после ще върнеш повече кг. Иначе колегата казва правилно тренирай за релеф.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
добре.но какво имате в предвит с това кардио.какво точно да правя и по колко време.а и с какво да се храня:белтъчини ли въглехидрати ли какво?

Отговорете с цитат
Мнение  
След тренировката карай велоергометър или бягай на пътеката по 30мин .За храненето намали вълехидратите и мазнините.

Мнение  
fitness-m.com написа:
След тренировката карай велоергометър или бягай на пътеката по 30мин .За храненето намали вълехидратите и мазнините.

И същевременно увеличи белтъчините те се взимат от чисти меса като пилешкото или рибата.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
а по колко пъти на ден да се храня.в момента се храня така:сутрин съм на училище и ям в 10:30 по 2 закуски (кренвиршки,понички и т.н.) като се прибера към 3 ям 1 кренжирш или 2 с 2 яица и малко сирене с 3 филии хляб
и после към 8 и 30 ям една активия с фибри.бихте ли ми казали някаква добра хранителна програма

Отговорете с цитат
Мнение  
Яж още малко до вечерта между обяд и вечеря, и сутрин още 1 път.

Отговорете с цитат
Мнение  
ок.за храненето и упражненията разбрах а по бързо ли ште се стопя ако пия L-karnitin.и ако да по колко пъти на ден кога и по колко креатин.а и какъв то4но да си купя-каква марка и колко гр

Отговорете с цитат
Мнение  
кажете де?
Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
l-karnitin na X-plode по една капачка 15 мин.преди тренировка.Има различни грамажи до колкото си спомням един фр.го пие

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Здравейте отново.Бих искал да ми кажете някоя точно определена НВД за да мога да се храня напълно правилно.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Отговорете с цитат
Мнение  
тази диета подходяща ли е? http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E5/%C4%E8%E5%F2%E0_%E7%E0_%EE%F0%E5%EB%E5%F4%FF%E2%E0%ED%E5_20070311197/

Отговорете с цитат
Мнение  
georgii911 написа:
а по колко пъти на ден да се храня.в момента се храня така:сутрин съм на училище и ям в 10:30 по 2 закуски (кренвиршки,понички и т.н.) като се прибера към 3 ям 1 кренжирш или 2 с 2 яица и малко сирене с 3 филии хляб
и после към 8 и 30 ям една активия с фибри.бихте ли ми казали някаква добра хранителна програма

абе ме се излагаите хранения са му са под всякаква критика бих ти написал какво да прави6 но ще те устава почете6 първо(личи си че не си на ястно все още с нещата)но всички започваме от там

Отговорете с цитат
Мнение  
тази диета подходяща ли е? http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E5/%C4%E8%E5%F2%E0_%E7%E0_%EE%F0%E5%EB%E5%F4%FF%E2%E0%ED%E5_20070311197/

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети