Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Камъни в бъбреците - креатин
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Камъни в бъбреците - креатин 
С какво да заменя Креатина наскоро ми откриха камъни в бъбреците а знам че при бъбечни проблеми не е добре креатин. Да е със същото дейстивие (да дава сила ) мм.. парите не са от значение но все пак да са приемливи 16г 180 67кг

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз от малък си имам камъни в бъбреците, но си пия креатин. Ок. 1 месец пия, после 1 не пия(примерно, зависи каква програма съм си направил).Когато пия креатина гледам да ен падам под 2,5- 3l вода на ден. На изследванията не се вижда промяна в количеството на камъните и никога не съм изпитвал болка в тях. Но си зависи до човека, това е строго индивидуално (както всичко във фитнеса Wink )

Отговорете с цитат
Мнение  
питаи лекаря които те лекува дали може да пиеш креатин

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен няма проблем. Почти всеки човек днес има камъни в бъбреците. Това е нормално, само като си помислиш каква вода пием и какви храни приемаме.. Idea Така че според мен си приемай креатин-а, но пак се консултирай с лекар.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
FlaviOn написа:
Според мен няма проблем. Почти всеки човек днес има камъни в бъбреците. Това е нормално, само като си помислиш каква вода пием и какви храни приемаме.. Idea Така че според мен си приемай креатин-а, но пак се консултирай с лекар.

Така си е за жалост. Ако в последствие усетиш сериозна промяна потърси лекарска помощ, да но да не се налага разбира се, но никога нищо не се знае.

Отговорете с цитат
Мнение  
Според мен говори с личния си лекъ р...ако не помогне попитай лекъра който следи камъните в бъбрека ти Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети