С какво да заменя Креатина наскоро ми откриха камъни в бъбреците а знам че при бъбечни проблеми не е добре креатин. Да е със същото дейстивие (да дава сила ) мм.. парите не са от значение но все пак да са приемливи 16г 180 67кг
Аз от малък си имам камъни в бъбреците, но си пия креатин. Ок. 1 месец пия, после 1 не пия(примерно, зависи каква програма съм си направил).Когато пия креатина гледам да ен падам под 2,5- 3l вода на ден. На изследванията не се вижда промяна в количеството на камъните и никога не съм изпитвал болка в тях. Но си зависи до човека, това е строго индивидуално (както всичко във фитнеса )
Чет Май 15, 2008 2:11 pm
aGGeSSive` Модератор
Местожителство: В залата
питаи лекаря които те лекува дали може да пиеш креатин
Чет Май 15, 2008 2:16 pm
FlaviOn Потребител
Местожителство: Велинград
Според мен няма проблем. Почти всеки човек днес има камъни в бъбреците. Това е нормално, само като си помислиш каква вода пием и какви храни приемаме.. Така че според мен си приемай креатин-а, но пак се консултирай с лекар.
Според мен няма проблем. Почти всеки човек днес има камъни в бъбреците. Това е нормално, само като си помислиш каква вода пием и какви храни приемаме.. Така че според мен си приемай креатин-а, но пак се консултирай с лекар.
Така си е за жалост. Ако в последствие усетиш сериозна промяна потърси лекарска помощ, да но да не се налага разбира се, но никога нищо не се знае.
Чет Май 15, 2008 9:22 pm
Фаворита® Потребител
Според мен говори с личния си лекъ р...ако не помогне попитай лекъра който следи камъните в бъбрека ти
В момента е: Нед Юли 20, 2008 3:25 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети