Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Кардио ?? ЪъЪъ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Кардио ?? ЪъЪъ? 
а бе много пъти сам чел в форума прави кардио сутрин прави кардио вечер искам да попитам какво е това кардио кога се прави и за какво служи
Благодаря предварително :]

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: кардио ?? ЪъЪъ? 
fitnes_mania4e написа:
а бе много пъти сам чел в форума прави кардио сутрин прави кардио вечер искам да попитам какво е това кардио кога се прави и за какво служи
Благодаря предварително :]

Служи за сваляне , прави се на велоергометър , степер , пътечка.

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря вече разбрах :]

Отговорете с цитат
Мнение  
да ама аз не мога да разбера кога се прави за да се свалят мазнини.Не искам да ми се раздуват клетките и да се полу4ава обем Shocked чела съм че след силова,тези които целят именно обем правят кардио.Вярно ли е?и в такъв случай аз преди силова ли да правя кардио,или в отделен ден и по колко за горене на мазнини.(по скоро за подражка защото аз нямам за сваляне)

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Отговорете с цитат
Мнение  
Айде спрете се бе хора, елементарни въпроси задавате и чакате да ви се отговори на готово, неможете ли да се поразровите из сайта за да си прочетете сами а?!

Мнение  
Съгласен съм, следващия който пита му се трие темата!

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети